Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthandiaMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie można zalogować więcej niż 3 konta ?

Przy próbie zalogowania 4tego wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem..

Proszę o odblokowanie logowania więcej niż 3 kont...

Chciałem postawić 3 sklepy w czasie gdy ja expie z bufem ale jest to niemożliwe i tragicznie uciążliwe.

Expie na głównej postaci z bufem i do tego tylko 1 sklep moge postawić ?

Jest to dla mnie żenujące i za razem śmieszne.

Serwer ogólnie polecam ale ograniczenie 3 kont zalogowanych na raz jest żałosne.

Zapraszam ludzi na serwer, z dnia na dzień przychodzą nowe osoby ale przez takie ograniczenia ludzie się zniechęcają.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Od razu jak bede w domu zdejme to zabezpieczenie aby gra byla latwiejsza i przyjemniejsza.

Quentis potrzeba jest też zwiększenia dropu rad i zwoji egzo z metków w przediale 40-80 gdyż dropią okrutnie słabo w porównaniu z metkami zazdry.

Z zazdry bardzo często po 2-3 egzo z rekawicą dropią, natomiast z metków 40-80 dropią raz na 5-6 metinów.

Proponuję dodać do nich też drop sm gdyż sm dropią jedynie w m2 i w red lesie.

Na forum napisałem też temat odnośnie TP i innych spraw, proszę abyś sprawdził te informacje.

Serwer jest bardzo dobrze zrobiony.

O perełki i małze nie jest trudno, ulepszacze powinny dropić jeszcze z mobów nie tylko ze szkaty ;(

Ale cóż taki urok :D

Bardzo zapraszam wszystkich, 4 dni temu gdy zaczynałem było 130 osób online teraz jest już blisko 200 ! 

Jest progres :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

powiem tak drop jest nie dopasowany  dlaczego ? bo z metkow 35/30/25 lepszy drop niz z metkow 90/85 tak ze bardziej oplaca sie bic metki 35/30/25 a tego zabardzo nie lubie bije te metki w red lesie i nudyyyyyy nie ma co robic ... dlatego narazie podziekuje za server :P

Opublikowano

Pograłem i na początku byłem bardzo zadowolony z serwera, jednak po wyjściu z M2 sytuacja jest fatalna, z metów powyzej 35lv jest o wiele gorszy drop, nie leca prawie wogole zwoje egzo, rady pustelnika, kd +4 oraz SM (z 20 metków na 55lv nie wypadło NIC z w/w rzeczy, podczas gdy praktycznie z kazdego metka na 35 leci zwoj egzo, rada lub SM )

Opublikowano

Tak samo jak mój przedmówca z serwera jestem nie zadowolony. Gdy na niego wszedłem po raz pierwszy, strasznie mnie zaciekawił. Wszystko wydawało się tak dobrze zbalansowane. jednakże jak to zwykle, tylko się wydawało. Gra jest monotonna, nie ma nic do roboty poza expieniem i dropieniem a i z dropieniem jest problem. Cały weekend spędziłem w red lesie aby zarobi trochę SM i ogólnie itemów aby je sprzedac na sklepie. Co mnie miłego spotkało? Na 221 zniszczonych metinów 85/90 ani jednego SM. Jest to jedną wielką kpiną, ponieważ po co expic by isc dalej skoro na 35 lvlu w m2 więcej się zarobi i gra jest ciekawsza? 

Serwer świeci pustkami, administracja nic z tym nie robi. Nigdzie nie widac reklam. Był chwilowy etap gdzie było prawie 300 osób online ale to był moment, każdy zobaczył jak wygląda tu gra i znowu maximum osób online sięga 100. 

Zawiodłem się na serwerze.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Dlaczego 'zuluJP' zostal usuniety z rankingu? i pewnie zostala mu usuniete konto?

Podobno dostał bana :P

Nie wiem nie wnikam :)

Na serwer zapraszam.

W niedługim czasie powinna się sytuacja z dropem poprawić :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Z doświadczenia z serwerami prywatnymi wiem że jak ktoś ( administracja ) chce coś zrobić na serwerze, to to robi od razu, albo podaje konkretną datę, jak pisze że coś zrobi, to zrobi to za miesiąc a jak pisze że może (lub jak napisałeś " sytuacja powinna się poprawić" ) to nie zrobi tego nigdy : )

Opublikowano

Podobno dostał bana :P

Nie wiem nie wnikam :)

Na serwer zapraszam.

W niedługim czasie powinna się sytuacja z dropem poprawić :)

Zdajesz sobie sprawę, że serwer ma już ponad 2 miesiące i jest trochę za późno na budzenie się z poprawianiem podstawowych rzeczy takich jak drop?

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

pozdro server sie zmienil zal ...  pd na 1 dzien rekawica  i moneta zostaly usuniete na start w red lesie gowno dropi w m2 siedzisz i siedzisz tam sie najlepiej zarabia a   w red lesie gowno wielkie dropi ... tak ze ja  nie mam zamiaru siedziec ciagle w m2  nq

Opublikowano

Drop w red lesie jest dobry, ta mapa jest raczej do dropienia pereł, PDków i rękawic, więc na zwoje egzo i rady lepiej zrobić dropka do M2. Co do SM się nie wypowiem, ponieważ nigdy nie sprawdzam, czy z danego metina jakieś zdobyłem.

Dodam tylko, że smocze monety nie dropią cały czas, ich drop jest włączany na pewien określony czas, a potem wyłączany.

Opublikowano

pozdro server sie zmienil zal ... pd na 1 dzien rekawica i moneta zostaly usuniete na start w red lesie gowno dropi w m2 siedzisz i siedzisz tam sie najlepiej zarabia a w red lesie gowno wielkie dropi ... tak ze ja nie mam zamiaru siedziec ciagle w m2 nq

Nie, rekawica jest pd i monety na 24 godziny (czas leci jak jestesmy w grze) a to ze Ci sie skonczyl to juz nie moja wina, skonczylo sie bo przegrales 24 godz. Co do Metinow to dzis bede w domu i to ogarne, bez problemowo. Na serwerze nic nie bylo zmieniane wiec nie siej fermentu. Na sobote/piatek myslalem nad jakims zuo i raczej bedzie. Informacja pojawi sie 1 dzien przed eventem. (Strona, Forum, MPCForum)
Opublikowano

~> Atak na krainę Ethandia <~

Drodzy gracze z racji że dawno nie było żadnego eventu (same raty) postanowiłem zorganizować jutro tj. 13.06.2014 jakiś evencik.

Pierwsze co wpadło mi do głowy to było zuo czego dawno u nas nie było.

Zapraszamy każdego gracza na Wielką Pustynie o równej 17:30 zaczną spadać Kamienie Metin oraz Bossy.

Opublikowano

Event Zuo super mnóstwo bossów / metinów, a z nich drop epicki - perły / diamenty duchowe / zmianki / kufry - mnóstwo dropu.

Mam małe przecieki że niebawem kolejne eventy oraz update liczne, więc nic tylko grać :)

Opublikowano

Drodzy gracze byliśmy zmuszeni do zmiany patchera
ponieważ przy zmianie systemu operacyjnego nie zapisałem
potrzebnych plików do dodawania aktualizacji do patchera.
Nowego patchera możecie znaleźć pod tym oto linkiem:
Przenieś
Skan patchera:
Przenieś
Ponadtwo stary patcher gry nie będzie aktualizował wersji gry.

- Naprawiony Zwój Przywołania Reikana 
- Usunięto wymaganą ilość monet na tp w pierścieniu 
- Zmieniono drop z Baronowej Pająków 
- Zdjęta blokada maks 3 kont zalogowanych 
- Zmieniony przedział poziomowy dungeonów 
~ Wieża Orków: 35-55 
~ Baronowa Pająków: 55-75 
~ Wieża Wygnańców: 75-99 
~ Komnata Berana-Setaou: 85-99 
- Usunięty drop Kd +3 z Lodowej Wiedźmy 
- Zmieniono pokazywanie monet na handlu 
~ z np. 5000000 na 5.000.000

Opublikowano

Od dzisiejszego dnia tj. 14.06.2014 od godziny 16:00 na naszym serwerze będą dropiły Piłki.

50096.png

Drop z Piłek jest przeróżny

27003.png27006.png71084.png71085.png70024.png

71035.png71032.png71036.png71080.png71001.png
71094.png72724.png72728.png70014.png70102.png
71044.png71045.png71027.png71028.png71029.png
71030.png25040.png 27992.png 27993.png 27994.png

70038.png71018.png 71019.png70005.png70043.png

boss_box.png

Witajcie dziś tj. 14.06.2014 o godzinie 21:30 rozpocznie się konkurs na Znajdź GM'a

Odbędą się 3 rundy, pierwsza osoba która znajdzie GM'a otrzymuje nagrodę.

Opublikowano

sh4ke mam male pytanko kiedy odcinek ? bo nie mogę się doczekać :D

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...