Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthandiaMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ilu ludzi online w godzinach szczytu? pamietam, ze odeszlem bo bylo tylko z 3 osoby w godzinach szczytu m1 ch1 jinno

Opublikowano

Hej. Chcę zacząć grę i mam parę pytań. :)

Opłaca się tutaj grać? 

1. Graczy nie ma zbyt dużo, ale przybywają ? Jest jakaś reklama ect?

2. Klasy są zbalansowane?

3. Czy idzie zdobyć coś w is w miarę krótkim czasie za te punkty, czy lecą słabo?

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać? 

3. Czy idzie zdobyć coś w is w miarę krótkim czasie za te punkty, czy lecą słabo?

1. Tak, przybywają

2. Tak

3. Tak jeżeli chcesz to idzie

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać? 

Może ja jako nowy gracz lepiej ci streszczę realia serwera. 

Z dnia na dzień widac, że graczy przybywa a co najlepsze z tego wszystkiego nie są to tak zwane "neosy". Osobiście nie miałem ani jednej sytuacji aby ktoś mi ksuł czy to metina czy podczas expienia, wręcz przeciwnie ludzie są mili i starają się pomagac. 

Pierwszy raz spotykam się z sytuacją gdzie sm można zdobyc w grze, a co jeszcze bardziej mnie zadziwia to fakt, że zdobywa się je bardzo szybko.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Dość nie typowy serwer :) Szkoda że mało graczy, serwer jest zbyt dobry by mieć tak mało graczy.

Opublikowano

Swietny serw. Polecam :> 

-"Wa­ke up. And grow up. And li­ve. Be­cause li­fe is the per­fect thing. Hard but perfect."

Opublikowano

Serwer polecam, zajebiście się gra - obecnie dropiąc w samym m2 mam ponad 500 zmianek / 20 bodzi / Mnóstwo kuferków serwerowych, zapraszam do gry. Dodatkowo ponad 150 sm w jedną noc zdobyta z metinów. Prowadzę również serię z serwera, więc myślę że więcej osób wpadnie : 

https://www.youtube.com/watch?v=XHk3T6myetg

Pozdrawiam Sh4ke

Opublikowano

Serwer polecam, zajebiście się gra - obecnie dropiąc w samym m2 mam ponad 500 zmianek / 20 bodzi / Mnóstwo kuferków serwerowych, zapraszam do gry. Dodatkowo ponad 150 sm w jedną noc zdobyta z metinów. Prowadzę również serię z serwera, więc myślę że więcej osób wpadnie : 

https://www.youtube.com/watch?v=XHk3T6myetg

Pozdrawiam Sh4ke

owszem jest :) ale ludzie wola grac na easy  ;/  ja gram i jestem zadowaolony :D przydalo by sie 350+ graczy :) bylo by fajnie no ale jak reklamy nie ma to lipa ;/

Opublikowano

Serwer mega, gdyby grało więcej osób na pewno bym się skusił.

wbij warto :) ludzie powoli wbijaja na server :)  zebys potem tego nie zalowal jak nie bedzie gdzie dropic :D

Opublikowano

Radzę jak najszybciej expić, bo niedługo może nie być spotów. Rzeczywiście, w ostatnim czasie liczba graczy wzrasta ;)

Administracja interesuje się serwerem, dzisiaj nawet zostały zwiększone raty.

Opublikowano

Duza roznica jest z smoczymi monetami?

Tzn czy widac roznice miedzy dropem SM z metka 90 a 35 czy tyle samo leci?

Opublikowano

Duza roznica jest z smoczymi monetami?

Tzn czy widac roznice miedzy dropem SM z metka 90 a 35 czy tyle samo leci?

z metinow 25/30/35 dropi po 2sm a z 90 4/6 :P tak ze jest spora :) powiem tak w  niecaly tydzien zarobilem 900+ smoczych monet  (i kupilem lwusia ) :)

Opublikowano

Gorąco zapraszamy na serwer nie ma żadnych problemów od strony technicznej, gracze są mili i coraz więcej dochodzi ich na serwer! :)

Moze dzis jakis oxik?, bo lekko nudnawo ;p

@Quentis.

43976131910427822020.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...