Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthandiaMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys tu gralem ale przez ta monotomnosc przestalem mam dosc dropienia w m2 2 tygodznie wystarczy ze 1 tydzien stracilem i kupilem sobie lwusia xD pozdro :D  i glowny powod przestania grania ludzi to albo palenie itemow albo ulepszacze jak na pl  ... tak ze pozdro xD

ALE I TAK POLECAM I POWODZENIA :)

• Logowanie : Wyłączone
  • Świat : Wyłączone

• Baza : Włączone

• Kanał 2 : Wyłączone

• Kanał 3 : Wyłączone

• Kanał 4 : Wyłączone

Nasza praca nie przyniosła żadnych skutków na zmniejszenie DMG mentala.

Po grubszej analizie i udostępnieniu konta mi (Przez PR0R0K'a za co bardzo mu dziękuje) doszedłem do jednego wniosku.

Wina nie leży bo samym DMG mentala a po wspomagaczach takich jak roski + ppk + fryzurki itp.

Serwer zostanie wyłączony a to zostanie ogarnięte. (Żadna postać na tym nie straci, tylko mental będzie miał mniejsze DMG).

/Serwer został przywrócony do działania.

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To już jest stare więc nie musisz komentować, próbujesz mnie tak zniszczyć ponieważ nie dałeś rady wyprosić Gu****a i Flour*** aby mi serwer wyłączli, przestań proszę Cię bo to się robi dziecinne już.

Nasza praca nie przyniosła żadnych skutków na zmniejszenie DMG mentala.

Po grubszej analizie i udostępnieniu konta mi (Przez PR0R0K'a za co bardzo mu dziękuje) doszedłem do jednego wniosku.

Wina nie leży bo samym DMG mentala a po wspomagaczach takich jak roski + ppk + fryzurki itp.

Serwer zostanie wyłączony a to zostanie ogarnięte. (Żadna postać na tym nie straci, tylko mental będzie miał mniejsze DMG).

stare ale jare  B)  B)

ile graczy w godzinach szczytu?

Opublikowano

Dopiero włączyłem.. bo miałem mętlik w głowię i ogólnie nie ważne, ale dopiero włączyłem wejdź później i zobacz. :)

Proponuje ci zrobic reaktywacje, z nowosciami wieksza reklama i najwazniejsze zebys oddal chociaz sm. To na bank bedzie conajmniej 500online.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Zrób rekatwywacje dokladnie jak kolega pisze u gory, usun ulepki do +5/6 i daj z 100%/90 na to i pozmieniaj parze rzeczy to ludzie wróca. ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

to usun ulepki do 30lvl, albo usun ulepki do +6

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Nie polecam, strona Balantii, reklamują się na innych serwerach.

Hahah Proszę Cię.... Żal dupe ściska że ludzie odchodzą z Astilii na Ethe ?

Masz peszka zią ,  a Astilia i tak upadnie więc Pozdro 600 dla kumatych

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Hahah Proszę Cię.... Żal dupe ściska że ludzie odchodzą z Astilii na Ethe ?

Masz peszka zią ,  a Astilia i tak upadnie więc Pozdro 600 dla kumatych

Nie, nie mam nic do innych serwerów dopóki nie spamują cudzych forum swoją reklamą i nie kradną cudzej pracy bez pozwolenia (strona) :)

Opublikowano

Nie chciał bym robić resetu całej bazy danych z kontami, postaciami itp itd.

Myślę że by grało jeszcze mniej osób niż gra teraz.

Próbujemy jak się da rozreklamować serwer itp.

Cale forum balmory zaspamowaliscie tym serwerem.FuBu nie bedzie zadowolony xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Najs! Już pobieram! Czekałem na takie coś ! :> Zaczynamy! Możliwe, że nagram let's play z tego serwera :p

Opublikowano

szejla jak tam serwer? nadal podajesz się za welnesa? :D

cd. serwera dziwie się że tyle się trzyma, nieźle, ale nie wbije, nie lubię hardów aka medium

Opublikowano

szejla jak tam serwer? nadal podajesz się za welnesa? :D

cd. serwera dziwie się że tyle się trzyma, nieźle, ale nie wbije, nie lubię hardów aka medium

A trzyma się trzyma, ten nick mam z Aline więc nie wiem czemu szukasz powodu do hejtu.

Trzyma się i będzie się trzymać jeszcze dłuuugo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...