Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje dot. projektu NexusWar

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, iż jest to problem związany z klientem gry, a dokładniej z jednym z plików zawartych w folderze system (najprawdopodobniej warrock.exe ma jakieś złe wartości).

Proponuję jeszcze raz pobrać całego klienta gry, lecz tym razem spróbuj bezpośrednio z naszego host'a, gdyż w tej paczce z mega może być jakiś błąd. ;)

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę uruchomić gry, gdy klikam Game start wyskakuje taki komunikat: 
248861402090165390167.png
Reinstal nie pomaga. Pobierałem drugi raz z wyłączonym antywirusem ale nie pomogło.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Nie mogę uruchomić gry, gdy klikam Game start wyskakuje taki komunikat: 

248861402090165390167.png

Reinstal nie pomaga. Pobierałem drugi raz z wyłączonym antywirusem ale nie pomogło.

Pobierz i wrzuć do folderu z grą:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp100
MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie pomogło 

Sprawdź czy masz ten plik w  C:\Windows\System32 (oczywiście jeżeli wyświetla ci się nadal to samo)

Opublikowano

Sprawdź czy masz ten plik w  C:\Windows\System32 (oczywiście jeżeli wyświetla ci się nadal to samo)

Nie, mam tylko msvcp60.dll

Opublikowano

Nie, mam tylko msvcp60.dll

To wrzuć tam i spróbuj odpalić grę.

@Down 

Zapomniałem, weź jeszcze uruchom ponownie komputer.

I jeżeli używasz 64-bitowego systemu operacyjnego, to sprawdź czy masz ten plik w C:\Windows\SysWOW64, jeśli nie masz to skopiuj go z system32 i uruchom ponownie komputer.

Opublikowano

po zalogowaniu sie do gry po 1 min crash ;/ HELP

Tak ma każdy. Na forum juz o tym jest info. I na fb pisali że mają jakieś problemy z siecią czy jakos tak:

""

Troopers,

We are currently experiencing some technical difficulties with our internet service provider. You may find that you have connectivity and crash after 30 seconds.
We are aware of this situation and we are doing our best to improve the situation as soon as possible.

Best regards,
Nexus War Team!
''"

Starają się naprawic ten błąd
320551442138510845087.png
Opublikowano

Mam pytanie?
Czy będą klany?

P.S Wyglądy się pomieszały. Sniper ma Medic a assult ma sniper.

@down
Nie zauważyłem wcześniej. Pewnie za jakiś czas będzie Clan ,,Poland Stronk". ;_; Zawsze jakiś będzie.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Mam pytanie?

Czy będą klany?

P.S Wyglądy się pomieszały. Sniper ma Medic a assult ma sniper.

Jest system clanowy. Wystarczy wbić 13 lvl i będą ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@Down 

Zapomniałem, weź jeszcze uruchom ponownie komputer.

I jeżeli używasz 64-bitowego systemu operacyjnego, to sprawdź czy masz ten plik w C:\Windows\SysWOW64, jeśli nie masz to skopiuj go z system32 i uruchom ponownie komputer.

Zrobiłem to co napisałeś, ale dalej to samo  :(

Opublikowano

Masz tutaj poradnik ze strony Microsoftu.:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-files/how-to-fix-these-dll-errorsmsvcr100dllmsvcp100dll/ccaab7da-24a6-472d-8cc8-a7f872c8142b

To już na pewno musi pomóc, bo mi też kiedyś pomogło, a żadnego innego sposobu już nie widzę.

Wielkie dzięki, wszystko działa ^^ 

Tylko jeszcze nie mogę wejść na serwer wyskakuje mi "Connection failed. Returning to the Main Screen"

Jest jakaś przerwa techniczna?? 

Opublikowano

Mam ten sam problem. "Connection failed. Returning to the Main Screen" wyskakuje mi to ale 7 osob jest online i ubywa, przybywa ... 

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Jeżeli wyświetla ci się taki komunikat, to oznacza, iż serwer gry jest wyłączony (najprawdopodobniej przerwa techniczna).

Nie ma innej opcji, ten komunikat dotyczy tylko błędu połączenia z serwerem gry, który jest w owym momencie wyłączony. 

Opublikowano

OD teraz wszystkie problemy związane z NexusWar piszemy w tym temacie ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1221714-problemy-i-pytania-zwiazane-z-nexuswar/

Ten temat pozostawiam nadal otwarty, by autor mógł go edytować.

MAL

Opublikowano

OD teraz wszystkie problemy związane z NexusWar piszemy w tym temacie ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1221714-problemy-i-pytania-zwiazane-z-nexuswar/

Ten temat pozostawiam nadal otwarty, by autor mógł go edytować.

Od dzisiaj, jako Gold Member mam możliwość otwierania oraz zamykania swoich tematów (i chwała wam za to). Tak więc wykorzystam ten przywilej i go zamknę, tym sposobem unikniemy zbędnego spam'u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...