Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje dot. projektu NexusWar

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc tak, na forum napisac nie mogę...

Jak pobieram z Mega to nic (niby waży 1,40 gb) ale mi jeden folder pobrało, to chyba jakis maly błędzik.]

Epic fail.

Zapomniałem że mam kompa po formacie i winRar"a nie mam zainstalowanego :D

320551442138510845087.png
Opublikowano

troche mnie odstraszają te ceny za donata, tn mało się dostaje za tyle co się kupuje

Trochę może są przesadzone ale musi się jakoś serwer utrzymać a nie żeby padł po tygodniu :>, na Montanie prawie każdy dostał po ok . 500k WRcash i na stronie trochę , i po co komu było kupować coś jeżeli wszystko się miało ... Więc niech tak będzie , kto ma kasę kupi:>

Opublikowano

troche mnie odstraszają te ceny za donata, tn mało się dostaje za tyle co się kupuje

Drogie? 5 euro to 20 zł. To prawie nic ...

A w promocodach są naprawdę fajne bronie :)

Pewnie zostaną dodane w przyszłości lepsze paczki itp.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Działa wam forum??? I czy chat jest dla wszystkich bo ja nic zrobic nie moge ani profilu wysietlic ani posta napisac. NIC....

Czasami zdarza się, iż jest wyłączane, gdyż prowadzimy prace techniczne. Pamiętaj o tym, iż w dalszym ciągu serwer projektu jest w fazie beta testów, więc nie jest on jako tako gotowy do "eksploatacji" przez użytkowników. Warto tutaj także wspomnieć, że maszyna na której uruchomiony serwer jest tymczasowa...

Projekt nie jest w żaden sposób powiązany z zamkniętą już Montaną, pomijając fakt, iż zespół składa się głównie z jej administratorów (w tym mnie ^_^). Nie chcemy, aby wszystko było dostępne tak jak na tamtym serwerze, gdyż przyjemność z gry drastycznie wtedy spada. Jeżeli ktoś grał na WRPSP to powinien wiedzieć, jaką radość sprawiało otrzymanie nagrody za wygraną w event'ach.

Opublikowano

O co chodzi? ... bardzo chcialbym sb zagrac a wyskakuje mi to :
 post-65968-0-28727600-1401981954_thumb.jpg
czy ktos mogl by mi wyjasnic o co chodzi i jak zagrac w ta zacnie zapowiadajaca sie gre :D ?

Opublikowano

Aa ook dzieki ...a jeszcze jedno pytanko ... czm tam malo os online ? 

Na razie jest mało, ponieważ jeszcze trwają testy i często resetują serwer. Po oficjalnym otwarciu (w tą sobotę) powinno już być więcej ;)

Opublikowano

Drogie? 5 euro to 20 zł. To prawie nic ...

A w promocodach są naprawdę fajne bronie :)

Pewnie zostaną dodane w przyszłości lepsze paczki itp.

5 euro to mało ale jak chce się grać z premką to trzeba kupić paczkę za 10 euro i nic więcej się nie będzie mieć (tylko 45 dni premki)

albo kupić paczke za 20 euro i wtedy ma się premium na miesiąc i do tego 25k WRCashu. A to już troche dużo wydać 80 złoty na prywatny serwer który może w każdej chwili upaść, jak uważacie ?

Opublikowano

Mam problem. Przy kliknieciu Game Start wyskakuje to okienko startoowe napis NexusWar i muzyczka zayebista, ale po chwili sie wylacza. Mam win 7 x64, pobieralem z mega.

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Mam problem. Przy kliknieciu Game Start wyskakuje to okienko startoowe napis NexusWar i muzyczka zayebista, ale po chwili sie wylacza. Mam win 7 x64, pobieralem z mega.

Wchodzisz w panel sterowania > System > Zaawansowane ustawienia systemu > Zaawansowane > W polu "wydajność" kilkasz "ustawienia.." > Zapobieganie wykonywaniu danych > Wyłącz funkcję DEP.. > Dodaj > I dodajesz "Warrock Launcher" z folderu warcode i "Warrock" z folderu system > Zatwierdzasz.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wchodzisz w panel sterowania > System > Zaawansowane ustawienia systemu > Zaawansowane > W polu "wydajność" kilkasz "ustawienia.." > Zapobieganie wykonywaniu danych > Wyłącz funkcję DEP.. > Dodaj > I dodajesz "Warrock Launcher" z folderu warcode i "Warrock" z folderu system > Zatwierdzasz.

Niestety to samo... A po 2 nie warcode tylko nexuswar :P

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

Niestety to samo... A po 2 nie warcode tylko nexuswar :P

Uruchamiałeś ponownie komputer? (tak się spytam)

@down

Wyłącz antywirusa, uruchamiaj jako administrator, sprawdź zaporę i zainstaluj wszystkie potrzebne programy jak nie posiadasz (masz na forum podane).

Opublikowano

Masz zianstalowany Service Pack do windows'a? Jak nie to zainstaluj.

Upewnij się, że posiadasz Net. framework 4 i C++ 2010. Jak posiadasz to zrób reinstall. Czasem pomaga.

MAL

Opublikowano

Masz zianstalowany Service Pack do windows'a? Jak nie to zainstaluj.

Upewnij się, że posiadasz Net. framework 4 i C++ 2010. Jak posiadasz to zrób reinstall. Czasem pomaga.

Mam service pack zainstalowany. Zrobilem reinstal c++ 2010 ale nie  pomoglo... 

Uruchamiałeś ponownie komputer? (tak się spytam)

@down

Wyłącz antywirusa, uruchamiaj jako administrator, sprawdź zaporę i zainstaluj wszystkie potrzebne programy jak nie posiadasz (masz na forum podane).

Mam antywira wylaczonego, odpalam jako admin, mam wylaczona zapore i all programy. Prosze o nastepne pomoce :)

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Opublikowano

Kasma Help :D

Pisze tutaj a nie na forum bo własnie chodzi mi o forum, nic nie moge zrobic. Postów pisac, na profil wejsc nie moge nic zrobic nie moge....

cgdCyLD.png

Oj Dynamo... chyba tylko ty jesteś tak zdolny, aby coś takiego odwalić. xD

Musisz wejść na swoje konto e-mail i potwierdzić rejestracje konta na naszym forum.

Opublikowano

Mam service pack zainstalowany. Zrobilem reinstal c++ 2010 ale nie  pomoglo... 

Mam antywira wylaczonego, odpalam jako admin, mam wylaczona zapore i all programy. Prosze o nastepne pomoce :)

Pomoze ktos ??

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...