Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej bezużyteczny champ

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LB useless :D Śmiech na sali...

Najgorszą postacią wg mnie jest urgot i gragas - czasami mi sie zdaje, ze te postacie nie maja wplywu na grę

To był troll mr. ogarnięty

Bezużyteczna postać ? Jinx ma strasznie mał range ze skilli i aa ,a jej ult ma mało dmg ,poza tym odrazu pada w tf

Gragasem nie grałem po reworku, ale Kassadin bezużyteczny? Wbija z ulta w ADC, robi combo, spierdala z ulta. Potem to samo na kolejnym targecie. Jeszcze ta tarcza. A za najbardziej bezyzytecznego champa uważam Gangplanka.

Ty chyba nie grałeś na dobrego gangplanka.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Shaco - jest useless w late, ale ma bardzo mocne early, w którym może zrobić tak dużą przewagę dla drużyny, że później mogą walczyć 4v5

Pojebało ci się w bani czy coś?

Mam kolege z tego samego osiedla jesteśmy, znamy się od ~10 lat i jest best shaco eune i 3 na świecie, keruje wszystkie gry nim early/mid/late jest jego, dodałbym bardziej że napisałeś sprzeczność shaco odbija w midzie/late, najsłabszy jest w early, choć ganki ma mocne.

Opublikowano

Ludzie, każda postać jest użyteczna... Nie ma bezużytecznych, a jeżeli takie wypisujecie bo nie są w mecie, lub przez pryzmat obrzydzenia, to polecam zastanowić się nad swoim rozumowaniem.

Shaco - jest useless w late, ale ma bardzo mocne early, w którym może zrobić tak dużą przewagę dla drużyny, że później mogą walczyć 4v5

Urgot - useless ult, jednak jego tarczka i samonaprowadzające się pociski sieją zniszczenie, tylko trzeba umieć się pozycjonować

Sion - NIkt z was nie pomyślał, żeby zagrać nim na supporcie i robić takie przedmioty jak na Morganie? Żałujcie

Kassadin - Trudne early, ale jak złapie killa, albo zacznie roamować po 6, to wygrywa drużynie gry i robi niesamowity DMG

Tylko szkoda, że nie można użyć skilli jak Galio złapie Cie w ulta... Fuck logic.

pokaz lolkinga, przekonamy sie

jest bezuzyteczny, pod ad zbyt latwy do wykitowania, pod ap wystarczy zbic tarcze, jego skille w zaden sposob sie nie lacza w jakies combo, styl gry czy cokolwiek, jego skill set nie ma sensu

Opublikowano

Pojebało ci się w bani czy coś?

Mam kolege z tego samego osiedla jesteśmy, znamy się od ~10 lat i jest best shaco eune i 3 na świecie, keruje wszystkie gry nim early/mid/late jest jego, dodałbym bardziej że napisałeś sprzeczność shaco odbija w midzie/late, najsłabszy jest w early, choć ganki ma mocne.

Pisze z doświadczenia... Shaco w tf mało robi, ale może ładnie baitować... A jak masz zamiar od razu wyskakiwać z "pojebało ci się w bani czy coś" to lepiej do mnie więcej nie pisz, bo można uprzejmiej, ale widzę, że na to Cię nie stać.

h6IduA1.png

Opublikowano

Taric, Sion, Maokai, Shen to jak dla mnie najbardziej bezuzyteczne postacie z gry. A jezeli chodzi o Galio, zagrajcie nim full ap, przy 600 adc na 2skille leci, a z ulti moze cale zajebac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Pisze z doświadczenia... Shaco w tf mało robi, ale może ładnie baitować... A jak masz zamiar od razu wyskakiwać z "pojebało ci się w bani czy coś" to lepiej do mnie więcej nie pisz, bo można uprzejmiej, ale widzę, że na to Cię nie stać.

shaco który ma lizarda, hydre i statika ma adc na 3 hity + hydra, więc nie wiem czy w tfie zajdzie od tyłu z Q i jebnie kryta za pół hp i hydra i nie ma adc, potem włącza ulta i troluje ludzi i ucieka, nie widziałeś pewnie shaco dobrego bo siedzisz w goldzie i gnijesz

Opublikowano

Nie ma postaci bezużytecznych bo każda postać wnosi coś do tf jeśli nie potraficie grać jakąś postacią to nie piszcie że jest bezużyteczna, wiele zależy od tego co ma picknięte enemy team i nasz team wystarczy się dopasować i każda postać będzie robić miezgę

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Taric, Sion, Maokai, Shen to jak dla mnie najbardziej bezuzyteczne postacie z gry. A jezeli chodzi o Galio, zagrajcie nim full ap, przy 600 adc na 2skille leci, a z ulti moze cale zajebac.

Maokai XDDDDDD

Człowieku on leci ostro w tanka a i tak ma ostry dmg z Q i epickie targetowanie celu z W nim sie troche nagrałem on ogarniety jest dosc mocny

@top

Urgot ,Sion,Nunu(Jak sie ma ccki)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Przeczytalem te posty i wniosek jest krótki i niektórym znany, każdy champion jest dobry, gdy jest ogarniany ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Przeczytalem te posty i wniosek jest krótki i niektórym znany, każdy champion jest dobry, gdy jest ogarniany ;)

Zdecydowanie się zgodzę z tym

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Gangplank i Szako. Gimbochampy.

A Poppy urywa dupska mocarnością.

Gangplank zabiera pół życia z Q :)

@top Teemo, Urgot, Vladek

Opublikowano

Gangplank zabiera pół życia z Q :)

@top Teemo, Urgot, Vladek

Vladimir rzuca plamkę ® + E i enemy nie mają połowy życia :)

@top Każda postać jest w jakimś stopniu użytecznia w tf.. Urgot może przecież enemy adc na E >Q  zdjąć ..

lucyfergif.gif

Opublikowano

@Up

Chłopcze, w jakim uniwersum żyjesz, full AP Sion nawet nie podejdzie do ADC bo dostanie w pipe w dwa ułamki sekundy (nie w jeden bo ma W). Tylko pod Offtanka Phantom Dancer, Botrk i zamiast butów Zephyr i 3 tankowe itemy to rozkurwia TF'y, ale AP?

Opublikowano

@Vobek Chyba kurwa pojebało kassadin zajebisty killer

A jakiś zjeb wyżej mówi o Nidalee i LeeSin to już w ogóle śmiechłem. LeeSin zajebisty champ pod junglę albo mid a Nidalee superproeloelo killer //potwierdzoneinfo

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Twistet fate ciągnie gałe.. teleportuje sie na bota oddaje killa, bierzesz jeszcze revieve, teleport i możesz feedować wszystkie linie naraz.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

MOIM zdaniem Teemo, na nic mu się grzybki nie przydadzą w tf, niewidka też nie bo chyba nikt nie będzie się patrzył zamiast pomóc :D

Opublikowano

Up. Pokazać ci jak kieruje mecze Teemo? 

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Up. Pokazać ci jak kieruje mecze Teemo? 

Ale to czym? klawiaturą, czy kierownicą bo slyszalem ostatnio że morganą na kierownicy z bolem robisz sexakill

@toptoptop

Wiekszosc i tak powie ze kazdy champ dobry, ale u mnie pozostanie zawsze jeden champ, ktorego uważam za gunwo, a mianowicie Urgot - jest chujowy. I tyle.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...