Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej bezużyteczny champ

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg mnie yoric jest strasznie useless w teamfightach 5 vs 5, na lini strasznie wkurzający przez swoj sustain a w teafigchtach nawet nie zabije adc bo nie ma zadnego dmg.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne że tak mało osób pisze o Poppy czy Sionie, Skarnerze.

Ludzie, useless to znaczy bezużyteczny, a nie tak że raz czy dwa zagraliście kimś, słabo wam poszło i przegraliście to jest useless.

Poppy co robi? Nic, troche dmg (w late nic) i ten ult który nic nie zmienia oprócz tego że nie można jej bić.

Sion, gówno słaby stun, łatwy do kite'owania, mały dmg.

Skarner, tyle że złapie kogoś, brak dmg. Tylko na URFie dobry był.

Poppy "troche dmg" ? Ult który nic nie zmienia? Bzdury.

Co do tematu myślę że na obecną chwilę sion i skarner useless.

Opublikowano

Poppy hahhhaha gówniana ahahahahahah bezużyteczna haahahhahahahaha ja leże pod stołem i nie wiem czy płakać, że jebłem się w głowe czy się śmiać dlatego, że takie gówno ktoś tu wypisuje o.O Poppy dobrze zbudowana z samego Q+trinity zabierze adc więcej niż połowe hp, a jeżeli jest sama to ultujesz na niego i tym bardziej większy dmg. Gówniany ult ?  Wrzucasz na supporta i 6sec nie umierasz więc zdążysz zrobić 2 ewentualnie 3 papierów  ?? Słabe ? JA JEBIE ONA WYCHODZI Z TAKIEGO CZEGOS Z FULL HP LUDZIE !! 

Najbardziej usseles postacią jest galio... 0 dmg, łatwo kontrować. W sumie to nic nie robi :v

Opublikowano

Moim zdanie urgot to wiadomo ale jest jeszcze useless rumble co posiada skille ale nie maja one dmg

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak najbardziej bezużyteczny champ. Każdy bohater w odpowiednich rękach może być prawdziwym wymiataczem, nawet takie postacie jak Urgot, Galio, Poppy. 

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Galio jesli jest ogar potrafi wygrac tfa ultem :)

pickujesz xina i galio nic nie robi

Nie ma czegoś takiego jak najbardziej bezużyteczny champ. Każdy bohater w odpowiednich rękach może być prawdziwym wymiataczem, nawet takie postacie jak Urgot, Galio, Poppy. 

pozdrawiam siona, ktorego skille nie maja sensu, a poppy jest uzyteczna ale ze WY nie umiecie ja grac to wasza sprawa, ta postac moze solo carrowac gry jesli w enemy nie ma supa z hard cc, tyle

Opublikowano

Tak jak kolega napisał, nie ma takiego czegoś jak bezużyteczny champ, @2 TROLLU 4 U podał zły przykład, Sion jest bardzo mocny pod AD, problemem jest u niego fakt że wymaga całkiem innego podejścia do gry, nim trzeba kombinować jak się dostać do farmy i jak najbardziej wkurzyć wroga, ale powiem że 1vs1 dzięki ultowi ma wygrane zawsze, livesteal w połączeniu z AS sieje pogrom, poza tym zapewnia leczenie wszystkim sojusznikom wkoło więc łatwiej przychodzi zrobienie barona.

Niestety chyba Soraka ma zadatki na stanie się useless championem, oczywiście pod AP, słyszałem że pod AD kroi ostro więc chyba Rito znów spaprał robotę i kolejny mocny AD pick się szykuje :D.

Opublikowano

Jak na mój gust obecnie najbardziej bezużyteczna postać to sion. Kompletnie nie pasuje do tej gry. Wydaje się jakby z innego świata :p. Nie nadaje się na żadną linię, na midzie pod ap dostanie od każdego obecnego top tier middera i nie tylko, na topie nie ma racji bytu, ponieważ taka shyvana zrobi z nim co chce.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Kassadin i Gragas

Gragasem nie grałem po reworku, ale Kassadin bezużyteczny? Wbija z ulta w ADC, robi combo, spierdala z ulta. Potem to samo na kolejnym targecie. Jeszcze ta tarcza. A za najbardziej bezyzytecznego champa uważam Gangplanka.

Opublikowano

Ludzie, każda postać jest użyteczna... Nie ma bezużytecznych, a jeżeli takie wypisujecie bo nie są w mecie, lub przez pryzmat obrzydzenia, to polecam zastanowić się nad swoim rozumowaniem.

Shaco - jest useless w late, ale ma bardzo mocne early, w którym może zrobić tak dużą przewagę dla drużyny, że później mogą walczyć 4v5

Urgot - useless ult, jednak jego tarczka i samonaprowadzające się pociski sieją zniszczenie, tylko trzeba umieć się pozycjonować

Sion - NIkt z was nie pomyślał, żeby zagrać nim na supporcie i robić takie przedmioty jak na Morganie? Żałujcie

Kassadin - Trudne early, ale jak złapie killa, albo zacznie roamować po 6, to wygrywa drużynie gry i robi niesamowity DMG

pickujesz xina i galio nic nie robi

Tylko szkoda, że nie można użyć skilli jak Galio złapie Cie w ulta... Fuck logic.

h6IduA1.png

Opublikowano

goldzie milcz, ja mam diament i jak widzę jeden z tych picków u mnie to wiem że 20ff 100%

nidale najpierw poke a poźniej wbita masz rację, ktoś z enemy teamu poczeka aż zabierze po pół hp i dopiero się wbiją... nie wypowiadaj się bo nie masz pojęcia o lolu

masz diament a piszesz takie pierdoły jak być miał "niedojebanie mózgowe"

pozdrawiam

do tematu moim zdaniem nie ma bezużytecznej postaci każda  na jakiś sposób jest dobra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...