Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej bezużyteczny champ

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

usless w tf to co niektórzy zamieszczający tu posty są..

LeeSin-Wedlug mnie, totalny useless champ.

Nidalee-W Tf duzo nie zrobi, co najwyzej ucieknie, nie trafi dzida i tyle.

Caitlyn-Duzy range-0 dmg, slaby laning phase latwy do skontrowania. 

Jest to moj opis na temat tych postaci, jesli sie z tym nie zgadzasz, nie musisz mi tego pisac.

Opublikowano

Nunu sama postać jest nie najgorsza ale jej potencjał widać tylko gdy twój team wygrywa nie bez powodu ten champ ma jedno z najniższych win ratio razem z urgotem leblanc poppy olafem itp.

Opublikowano

Ja uważam, że Janna nie jest jakąś postacią, która się przydaje. Oprócz tego swojego ulti, to tak na prawdę nie ma nic.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

najbardziej bezużyteczny hm.... myślę i nie mogę nic wymyśleć

Nawet urgot czy poppy z teamem i w dobrych rękach robi syf.

Słabe postacie jak dla mnie to LeeSin, Urgot, Poppy, Xerath, Zed, Renekton.

Albo nie spotkałem w ogóle dobrego gracza, który mainuje w.w. postacie

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Urgot jedynie co zrobi, to wygra z ad, bo ma potęge z Q, np. vs Darius, Darek grabem go nie przyciągnie, no może z krzaków, ogółem, Urgot jest dobry przeciwko mało mobilnym postaciom + trzeba go w miarę ogarniać

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Śmiechu warte, jak ktoś pisze, że Janna jest bezużyteczna, bo jedynie jej ulti jest dobre. Szkoda, że ma bardzo dobrą tarcze i przydatne Q w TF (zwłaszcza, aby zniwelować np. ulti Katy) xD xD

Jak dla mnie każda postać jest użyteczna, bo każda ma wady i zalety, zależy od umiejętności gracza i przeciwnika.

Ale wolę coś wytypować, aby nie było, że spam (tyczy się to pewnej *cenzura* osoby, która zgłasza <3 )

Zacytuję kogoś wypowiedź:

Nidalee-W Tf duzo nie zrobi, co najwyzej ucieknie, nie trafi dzida i tyle.

Opublikowano

Bardziej bym powiedział bezużyteczny gracz a nie postać :)

Każda postać ma plusy i minusy oraz każda jest wyjątkowa moim zdaniem ale jak ktoś nie umie grać w lola to twierdzi że postac xxx jest do niczego :) jak zagra okolo 2 tysięcy gier to wtedy może wyrobi zdanie o bohaterach :)

Opublikowano

Moim zdaniem teemo jest wogóle nie potrzebny w lolu, powinni go usuną z tej gry, on stoi tylko nie widzialny przez cały, mecz i rzuca grzyby(oczywiście, w  które ktoś wejdzie jak jest na lowie i oczywiście death). Dodam, że teemo to champ na lvle od 1 do 10

Opublikowano

Bez sensu temacik, nie sądzisz? Do zbędnej dyskusji xD Każdy champion jest użyteczny na swój sposób i w określonej mecie. Gdyby był bezużyteczny jaki byłby sens jego istnienia ?

Opublikowano

goldzie milcz, ja mam diament i jak widzę jeden z tych picków u mnie to wiem że 20ff 100%

nidale najpierw poke a poźniej wbita masz rację, ktoś z enemy teamu poczeka aż zabierze po pół hp i dopiero się wbiją... nie wypowiadaj się bo nie masz pojęcia o lolu

"Diamencie" milcz. Lee Sin używa ulta na adc, wykopuje go i z Q się do niego podbija i dalej już tylko W, E i adc leży. Nie mów mi więc, że Lee Sin to bezużyteczna postać do TF.

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Moim zdaniem totalnie usless championem jest Galio.

Hyyy? Jakieś argumenty ? 

Hmm Galio ... Globalne ulti, głównie dobrze użyte przeważa tf'y. Pasywka dzięki której, trudno go rozbić na early AP vs. AP, tarcza dająca Heala, armor i MR. Q slowuje i bije dmg, speed z E. Ale jest usseles -.- Proszę Cię... Może i nim się nie gra, ale sam w sobie jest dobrą postacią(kontrą).

Opublikowano

Bosze jak widzę wypowiedzi niektórych tu osób to mam niezła beczułkę xD

Wg. mnie najgorszą postacią w TF jest Maokai oraz Talon.

"Losowy cytat z Google..."

Opublikowano

najbardziej bezużyteczny hm.... myślę i nie mogę nic wymyśleć

Nawet urgot czy poppy z teamem i w dobrych rękach robi syf.

Słabe postacie jak dla mnie to LeeSin, Urgot, Poppy, Xerath, Zed, Renekton.

Albo nie spotkałem w ogóle dobrego gracza, który mainuje w.w. postacie

W jakiej dywizji siedzisz?

@topic

Najbardziej useless postacia bedzie Ashe, i tak zostanie emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28 Najzabawniejsze sytuacje sa gdy ludzie first pickuja to w Diament I..

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...