Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMC

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer jest smutnym przykładem tego że gównianego serwera nie uratują nawet duże pieniądze i Youtuberzy. 

Reklama u isamu i verteza? 

w porywach 50 graczy? 

Żałosne.

Wszystkie pluginy z internetu?

Mapa z internetu?

Jeszcze raz mówię żałosne.

Ogólnie nie polecam serwera.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny mi się podoba :) Nie zwracam uwagi na to co mówi kolega @2up. Ważne żeby poczuć "to coś" xD Tylko powie mi ktoś może ty BR3ND kiedy serwer on?? :)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dno, Fastcraft nie dziala, Losowe tp nie dziala i sethome tez nie dziala Jak sie wylogujesz to spawnujesz sie na spawnie. Nie moge znaleść wieprza
Brylki nie dropią, Mapka Rozwalona troche.
Nie polecam.

Pozdrawiam, Hacksore.

Wszystko co robi BR3ND takie jest .

Autorskie pluginy tak?

To powiedz mi proszę kto dla was je pisze.

To, że jesteś "fejmem" na mpcforum, nie oznacza że to wpłynie na moją opinię o kolejnym serwerze zerżniętym z xcrafters.

Nie wiem co to xcrafters nawet. x D

Wiele podobnych funkcji tak jak na tamtym serwerze , i ty go nie znasz , jeden z najbardziej znanych sv .

Tam przeciez niczego autorskiego nie ma, najebane pluginow ze ten serwer nie wie co to optymalizacja.

Wszystko co się znajduje na tym serwerze może zrobić 14 latek z umiejętnością konfigurowania pluginów.

+ Gracze NPC

Mapa spawnu pobrana z internetu !!!

Ocena serwera: 7/10

A co ty myślałeś , BR3ND będzie się męczył , on zawsze leci na łatwiznę , a potem wychodzą takie lipne serwery !

Serwer slaby, mapa z neta, lagi, wszystko platne, autorskich skryptow nawet nie ma.

Serwer jest tylko i wylacznie maszynką do zarobku dla isamu i br3nda

BR3ND nie pomyślał . ISAMU = metek , grałem w metka 6 lat i gdy ktoś wspomni o minecraft na mt2  to go wywalą takiego członka z gildii.

Powiem ci tak , reklama u ISAMU będzie lipna , tylko straci on widzów , 

BR3ND nigdy nie grałeś w mt2 ?

Ogólnie serwer strasznie słaby. Rudy lecą normalnie, więc miłej gry na x=ray'u. Sethome jest płatny, aby "nie było za łatwo"? Jesteś pazerny na kasę tak samo, jak Isamu. Ogólnie serwer Pompa a tej pompy w nim nie ma, wręcz przeciwnie. Br3nd niby wielka sława na MPC i robisz takie gówno? Słabo...

- serwer na kasę

- są lagi ( testowane z kilkoma osobami )

- pluginy gotowce [( BR3ND uważa iż się plugin skonfiguruje to już jego ) - przykład , jego pliki)

serwer jest beznadziejny, liczyłem na coś o wiele lepszego a się zawiodłem. Spawn jeśli z neta jak piszą wyżej to porażka, nie wiadomo co gdzie jest, spawn jest duży brak jakichkolwiek tabliczek / informacji. Co kawałek jakiś npc z itemami za dolary, takie coś to na serwer skyblock/freebuild pasuje a nie na survival + gildie. Nikomu nie polecam tego serwera, dno, na pewno nie zagram. Są znacznie lepsze serwery.

@ up cytat

Serwer słaby i to bardzo. Nic nowego, nic autorskiego.
Kolejny słaby survival z gildiami, mapa z neta.

Liczyłem na coś lepszego ogólna ocena 3/10

Aż 3/10 ja bym dał 1/10 , słabo skonfigurowane pluginy , oszukuje graczy , stawia serwer z yt mt2 , wszystko się wyklucza , serwer  bez przyszłości

Nie chcę nic mówić, ale tak jak myślałem moje przeczucia się spełniły. Nic ciekawego czy autorskiego.
Ba, jeśli są również rudy na normal - pozdrawiamy graczy na X-Ray'u

W temacie głównie złe opinie, mało graczy.
Tyle w temacie, pozdrawiam

Serwer jest nie tylko łatwy dla graczy którzy zdobywali na x-ray'u ale teraz już tamci gracze mają wielką przewagę , gdyby wprowadzili anty x-ray.

#refresh

Nowy filmik od Verteza.  :)

https://www.youtube.com/watch?v=9OGSvFbVNe8

Powiem ci tak , wiesz o tym iż to jest wnerwiające , jeżeli komentujemy twój temat a  ty wyskakujesz z beki z linkiem do yt ? (jak zawsze , cały BR3ND)

Ten serwer jest smutnym przykładem tego że gównianego serwera nie uratują nawet duże pieniądze i Youtuberzy. 

Reklama u isamu i verteza? 

w porywach 50 graczy? 

Żałosne.

Wszystkie pluginy z internetu?

Mapa z internetu?

Jeszcze raz mówię żałosne.

Ogólnie nie polecam serwera.

Podsumuwując:

- serwer który nie ma przyszłości

- pod kase

- złe opinie , nie tylko moje w temacie

- właścicielem serwera jest BR3ND

- serwer padnie

- lagi

- nie zabezpieczony x-ray

- Autor tematu ignoruje innych użytkowników posty ( wywyższasz się ?,ostatnio napisałem w twoim temacie dostałem 7dni bana + 50pkt) (usunęli mi mój awatar)

Zapewne dostane % pkt za napisanie w tym temacie , up też dostaniecie , bo to całe mpcforum !

Jeżeli nie dostane % to trafiłem na uczciwego moda !

Pytanie do BR3ND:

- ile dni jest ten pusty serwer ?

- zawsze w twoich tematach pierwsze strony są z pozytywnymi postami a pozostałe z negatywnymi ? (oj człowieku , co ty wyrabiasz )

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...