Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMC

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby serwer fajny, rozgrywka jest super, tylko te ciągłe "łubu dubu jebać fubu". Odechciewa się grać.

Ogólnie polecam.

Edit:

No i są ostre lagi.

Edit2:

Teleportacja mogła być za darmo. Jak już się teleportujesz w randomowe kordy, bez hajsu to nijak powrotu, to samo z zarobkiem. Bo nikomu nie sprzedaż itemów.

Jest tylko jedno wyjście: kupno $ w IS  :unsure:

Opublikowano

Niby serwer fajny, rozgrywka jest super, tylko te ciągłe "łubu dubu jebać fubu". Odechciewa się grać.

Ogólnie polecam.

Edit:

No i są ostre lagi.

Edit2:

Teleportacja mogła być za darmo. Jak już się teleportujesz w randomowe kordy, bez hajsu to nijak powrotu, to samo z zarobkiem. Bo nikomu nie sprzedaż itemów.

Jest tylko jedno wyjście: kupno $ w IS  :unsure:

Lagi zniwelowane do 0. Teleport na spawn obnizony do 5 dollarow. ;)

Opublikowano

Nie chodzi o sam fakt ceny teleportu.

Tylko o to, że jeśli nie wydasz na grę - nie grasz.

Bo dalej te 5 dollarów nie wiadomo skąd wziąć.

Ze sprzedawania rud na spawnie.

Opublikowano

A jak się dostanę na spawn, jeśli użyłem Random TP?

Zrobisz łódkę i popłyniesz. :D Musi być jakieś utrudnianie, inaczej rozgrywka byłaby zbyt nudna.

Opublikowano

Serwer się świetnie prezentuje. Został zrobiony przez BR3ND'a, więc na pewno jest dobrze wykonany. Reklama od IsAmU zapewni graczy na tym serwerze. Polecam w 100%.

Czy IsAmU będzie nagrywał serię z tego serwera?

Opublikowano

No rozumiem, ale bez przesady. 

Proponowałbym spawn za 0, ale random za te 300 czy ileś.

Zmieniliśmy spawn na 0. ;)

Opublikowano

Jaka szkoda ,że MAPKA z neta..

A zapowiadało się nawet fajnie.

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Szkoda ,ze gildie robi się za dollary psuje to rozgrywke moglibyście zrobić Hardcora z itemami tak jak na skkfie i innych  i np UB za 2 zł SMS i niestety tylko 300 slotów..

Opublikowano

Serwer dno, Fastcraft nie dziala, Losowe tp nie dziala i sethome tez nie dziala Jak sie wylogujesz to spawnujesz sie na spawnie. Nie moge znaleść wieprza
Brylki nie dropią, Mapka Rozwalona troche.
Nie polecam.

Pozdrawiam, Hacksore.

1398462709-1.png

Opublikowano

@Reggae.

Sethome działa, można kupić w menu, aby nie było zbyt łatwo. Logowanie na spawnie poprawiliśmy już rano. Bryłki dropią. Wieprz jest koło spawnu. Mapka już poprawiona.

FastCraft i randomtp będzie na dniach.

Opublikowano

Tam przeciez niczego autorskiego nie ma, najebane pluginow ze ten serwer nie wie co to optymalizacja.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Serwer slaby, mapa z neta, lagi, wszystko platne, autorskich skryptow nawet nie ma.

Serwer jest tylko i wylacznie maszynką do zarobku dla isamu i br3nda

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ogólnie serwer strasznie słaby. Rudy lecą normalnie, więc miłej gry na x=ray'u. Sethome jest płatny, aby "nie było za łatwo"? Jesteś pazerny na kasę tak samo, jak Isamu. Ogólnie serwer Pompa a tej pompy w nim nie ma, wręcz przeciwnie. Br3nd niby wielka sława na MPC i robisz takie gówno? Słabo...

1384358313-U695412.png

Opublikowano

serwer jest beznadziejny, liczyłem na coś o wiele lepszego a się zawiodłem. Spawn jeśli z neta jak piszą wyżej to porażka, nie wiadomo co gdzie jest, spawn jest duży brak jakichkolwiek tabliczek / informacji. Co kawałek jakiś npc z itemami za dolary, takie coś to na serwer skyblock/freebuild pasuje a nie na survival + gildie. Nikomu nie polecam tego serwera, dno, na pewno nie zagram. Są znacznie lepsze serwery.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Serwer słaby i to bardzo. Nic nowego, nic autorskiego.
Kolejny słaby survival z gildiami, mapa z neta.

Liczyłem na coś lepszego ogólna ocena 3/10

;-) ;-)

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale tak jak myślałem moje przeczucia się spełniły. Nic ciekawego czy autorskiego.
Ba, jeśli są również rudy na normal - pozdrawiamy graczy na X-Ray'u

W temacie głównie złe opinie, mało graczy.
Tyle w temacie, pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...