Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMC

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ten start dzisiaj ?

Jak wypali to wbije :D

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojojojoj IsAmU w MC :D To bedzie cos konkretnego :) Czekam 

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Zapowiada się super produkcja! IsAmU na serwerze? Hehehe... BĘDZIE POMPA! Na pewno zagram! Swoją droga skoro wczoraj miał być przewidywany start to raczej już powinni się odezwać co i jak.. Ludzie się nie( )cierpliwią...

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Jutro podam oficjalną datę startu. Prawdopodobnie będzie to przyszły weekend, bo na ten się nie wyrobiliśmy ze wszystkim. :P

Opublikowano

Pliki pewnie by Br3nd za 9 zł ;)

Mam propozycje zmiany "Fubu" jako wieprza na br3na.
Powód? Też złodziej, i sprzedawanie paczki darmowych pluginów na lewo.

A na serwer zawitam dla IsAmU a nie dla tej cioty brendzika ;)

;-) ;-)

Opublikowano
Moderatorzy!?(Od zapowiedzi, w temacie innego serwera, wymagaliście)Gdzie znajduję się baner?
Miszczuniu, jak mam dodać banner skoro nie ma jeszcze IP?

Pliki pewnie by Br3nd za 9 zł ;)Mam propozycje zmiany "Fubu" jako wieprza na br3na.Powód? Też złodziej, i sprzedawanie paczki darmowych pluginów na lewo.A na serwer zawitam dla IsAmU a nie dla tej cioty brendzika ;)
Tak to sobie do kolegów możesz mówić, ale nie do mnie. Na serwer nie musisz wchodzić. Nie jesteś wart nawet 50mb ramu.
Opublikowano

Start miał być 30 pozdro dawajcie zróbcie dziś

Przeczytaj post #31. ;) Zrobilibyśmy w ten week, ale niestety maszyna nam nie doszła na czas.

Opublikowano

Lubie Twoje serwery Br3nd :) Oczywiscie zagram...

Kto to jest IsAmU ?

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Zobaczę serwer, lecz nie widnieje tutaj profesjonalizm, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co najlepsze, co mnie rozjebało w prezentacji to wieprz :D ahahahahhahah.

I jego opis, który sprzedaje barykłi, buhaha :D

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Serwer startuje dzis o 15:00 (za 30 min), dzisiaj bez reklamy, aby zlikwidowac istniejace bugi i pozmieniac najwazniejsze rzeczy, a od jutra na pelnej pompie. :)

IP: pompamc.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...