Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graczy online: 498 Przynajmniej tak z licznika wynika.

@top: No no tym razem smoczku ci sie udalo bardzo fajny server ;) jest pare bugow ale to sie szybko naprawi, powodzenia chopaki! :)

Pytam o faktyczną liczbę graczy z tego co widać w grze nie na liczniku, na Restynidzie miałeś 700 w liczniku przy 580 założonych postaciach.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytam o faktyczną liczbę graczy z tego co widać w grze nie na liczniku, na Restynidzie miałeś 700 w liczniku przy 580 założonych postaciach.

Mizune nie kombinuj.-,- To jest faktyczna ilość graczy.Wszędzie ktoś expi nie idzie się dopchać

Opublikowano

@Astivia

Faktycznie to wam strona wysiadła, pozdrów niedojdę Nyze i Lazarda :) jak tam chłopczyku nowy projekt ? bo widzę stara gwardia często i gęsto się tutaj udziela, a jedna koleżanka zamilkła bo myślała że taka sprytna :D

Opublikowano

@Astivia

Faktycznie to wam strona wysiadła, pozdrów niedojdę Nyze i Lazarda :) jak tam chłopczyku nowy projekt ? bo widzę stara gwardia często i gęsto się tutaj udziela, a jedna koleżanka zamilkła bo myślała że taka sprytna :D

Pomylilo Ci sie cos, to nie jest serwer administracji astivi jezeli o to ci chodzi, a serwer smoka starego adminsitratora auriona

Opublikowano

@Astivia

Debil kurwa debil... To jest prezentacja deili a nie ast... więc wypierdalaj jeszcze raz.Jaki kurwa nowy projekt?(no zajebiście jeśli o to pytasz śpię na forsie).Stara gwardia?WTF?Jaka koleżanka?.Top serwer polecam.Na spotach pełno ludzi dopchać się nie idzie ( dobry Wpek z rozpro i schodzą :D )

Opublikowano

@ShowMustGoOn

Oczywiście pani GM A ... :D i dlatego 3/4 ekipy siedzi tutaj, zamiast zajmować się poprzednim projektem ?! no no co za zbieg okoliczności ... widzisz ja w zbiegi okoliczności nie wierzę, a dowodów na was mam tyle że spokojnie krok po kroczku i wyjdzie szydło z woreczka :)

@Astivia

Koledze cos obiecałem i słowa dotrzymam, jak widać na głupotę rady nie ma - w najbliższym czasie szanowny pan otrzyma list polecony, proszę zapoznać się z treścią w tym liście. Dziękuję pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer mimo ataków dobry, mi się bardzo podoba i zapraszam ;) /jako wielki plus można zanotować start o planowanej godzinie, a ataki to inna sprawa :(

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Czemu jak się loguje to wskakują mi znaki zapytania (takie błędy) "????" i wywala klienta ?? Jest jakaś łatka czy jak.

slgbil.jpg

Opublikowano

Czemu jak się loguje to wskakują mi znaki zapytania (takie błędy) "????" i wywala klienta ?? Jest jakaś łatka czy jak.

Nie, nie ma.

Zaaktualizuj clienta [patcher].

Mam nadzieję, że to pomoże.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jest godzina 22:23 i graczy jest prawie 700 ( w grze jest sporo, więc myślę że licznik nie kłamie ). Polecam serwer i zapraszam.

denzel.png

Opublikowano

Jest godzina 22:23 i graczy jest prawie 700 ( w grze jest sporo, więc myślę że licznik nie kłamie ). Polecam serwer i zapraszam.

Licznik nie kłamie. Po 23 powinna odbyć się krótka przerwa techniczna. Wiadomo naprawa niektórych drobnych bugów dodanie jakiś tam pierdół  i lekkie poprawki.

Po przerwie dostaniecie expa, tak dla rozluźnienia żebyście mogli coś w nocy poexpic ;)

Zapraszamy wszystkich  na serwer. [GM]GoodIdea

bez gif

Opublikowano

Mizune, tutaj serio jest okey. Licznik sprawdzony, poza tym manualnie sprawdziłem też, kiedy było założonych 900 +/- kont, graczy online było 450. Więc jest spoko.

Co do samego expa, z tego co widziałem to trochę lipa, bo jak na easy, powinien troche lepiej leciec.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Tylko mi nie działa ?

89lvl w 5 godzin na easy, pojebało was ?

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Tak przeanalizowalem twoje wszystkie posty i wiekszosc z nich to jakies hejty.Wbijasz do prezentacji zeby zablysnac i udowodnic,ze wasz projekt i tak bedzie najlepszy.Jak wielce sie zdziwisz,gdy na waszym serwerze nie bedzie nawet 580 zalozonych postaci.Znasz takie przyslowie: "Krowa,ktora duzo ryczy malo mleka daje"? Zluzuj troche czlowieku.To,ze wyciagnales modele z innych gier nie oznacza,ze wasz serwer bedzie hitem.Pokory troche...

//Serwer nie ma w sobie nic co przyciagneloby moja uwage.System drinkow nie pasuje do klimatu metina.Niby jest to 600 online lecz po miastach i czacie tego nie widac.Byc moze wiecej osob gra w krolestwie kakashi.Nie wnikam,mnie tu juz nie zobaczycie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak przeanalizowalem twoje wszystkie posty i wiekszosc z nich to jakies hejty.Wbijasz do prezentacji zeby zablysnac i udowodnic,ze wasz projekt i tak bedzie najlepszy.Jak wielce sie zdziwisz,gdy na waszym serwerze nie bedzie nawet 580 zalozonych postaci.Znasz takie przyslowie: "Krowa,ktora duzo ryczy malo mleka daje"? Zluzuj troche czlowieku.To,ze wyciagnales modele z innych gier nie oznacza,ze wasz serwer bedzie hitem.Pokory troche...

//Serwer nie ma w sobie nic co przyciagneloby moja uwage.System drinkow nie pasuje do klimatu metina.Niby jest to 600 online lecz po miastach i czacie tego nie widac.Byc moze wiecej osob gra w krolestwie kakashi.Nie wnikam,mnie tu juz nie zobaczycie.

ogólnie na spotach jest pełno ludzi w lesie nie można znaleźć wolnego wpkiem jeszcze można jakoś odbić ale gracze niektórzy są zawzięci i samo rozpro nie wystarczy.Cały las jest zawalony początkującymi. W m1 na każdym ch w miescie stoi po 50+ osób

Opublikowano

To ty chyba na expowiskach nie byles, gdzie jest walka po 5 osob o spota.

Ludzi jest faktycznie tyle ile pokazuje licznik, smok nie jest osoba ktorej zalezy na kasie i nie ma zamiar zwiekszac licznika itp.

A ogolnie gra sie bardzo fajnie, serwer polecam ;) Mozecie mnie znalezc pod nickiem harnasiek w gildi iSeeYou ;)

Opublikowano

Też bym pograł w wolnych chwilach ale zajebiście mnie odrzucają te hwangi, paskudne ikony i bronie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

rzz6.png

Ponieważ gra jest już stabilna możemy pozwolić

na chwilę odpoczynku od wielkiego expienia.

Dnia 24.05 ( sobota ) w godzinach

między popołudniowymi ,a wieczornymi

odbędzie się pierwszy w historii serwera Deila.pl

Konkurs Wiedzy OX

Przewidujemy dwie rundy,

gdyby, któraś nie została rozstrzygnięta

nagroda przechodzi do następnej.

Zasady:

1. Zakaz wystawiania sklepików na arenie OX.

2. Zakaz przywoływania konia/peta na arenie OX.

3. Najlepiej przejść na koniec areny przed i po każdym pytaniu.

4. Po zamknięciu dostępu graczy do areny nie ma możliwości

wejścia do quizu.

5. Po dwóch pytaniach każdy gracz ( na arenie ) otrzyma nagrodę.

6. Po każdych dwóch pytaniach następuje pytanie pułapka.

7. Główną nagrodę wygra gracz, który jako ostatni pozostanie na arenie.

8.Konkurs trwa do póki zwycięzca nie zostanie wyłoniony lub 

do kiedy arena nie będzie pusta.

Prowadzący : [HA]Anzelm

Zapraszamy !

Liczba graczy o godzinie 21:30 na serwerze było 734 aktywnych graczy

Jest to rewelacyjny wynik, jak na tak skromną porę i reklamę,

w najbliższych dniach ruszymy całą parą z Deilą !

Reklamy pojawią się na wielu stronach ;)

Opublikowano

rzz6.png

Ponieważ gra jest już stabilna możemy pozwolić

na chwilę odpoczynku od wielkiego expienia.

Dnia 24.05 ( sobota ) w godzinach

między popołudniowymi ,a wieczornymi

odbędzie się pierwszy w historii serwera Deila.pl

Konkurs Wiedzy OX

Przewidujemy dwie rundy,

gdyby, któraś nie została rozstrzygnięta

nagroda przechodzi do następnej.

Zasady:

1. Zakaz wystawiania sklepików na arenie OX.

2. Zakaz przywoływania konia/peta na arenie OX.

3. Najlepiej przejść na koniec areny przed i po każdym pytaniu.

4. Po zamknięciu dostępu graczy do areny nie ma możliwości

wejścia do quizu.

5. Po dwóch pytaniach każdy gracz ( na arenie ) otrzyma nagrodę.

6. Po każdych dwóch pytaniach następuje pytanie pułapka.

7. Główną nagrodę wygra gracz, który jako ostatni pozostanie na arenie.

8.Konkurs trwa do póki zwycięzca nie zostanie wyłoniony lub 

do kiedy arena nie będzie pusta.

Prowadzący : [HA]Anzelm

Zapraszamy !

Liczba graczy o godzinie 21:30 na serwerze było 734 aktywnych graczy

Jest to rewelacyjny wynik, jak na tak skromną porę i reklamę,

w najbliższych dniach ruszymy całą parą z Deilą !

Reklamy pojawią się na wielu stronach ;)

O ktorej dokladnie ten ox bd? podacie godzine? bo jeszcze przegapie ;x

Opublikowano

Wyjaśni ktoś jak działa ten Wasz Bonusswitcher? Nie jest ani trochę intuicyjny i z tego co już mi się udało zauważyć, nie da się w nim wybrać opcji "Silny przeciwko bossom", mimo że ta opcja tam widnieje, lecz po kliknięciu "Ok" nie wybiera jej. Poza tym, powiedzmy mam tarczę w 1 slocie w ekwipunku, wpisuję w Bsie "Slot 1" klikam "Start" i nic się nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...