Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smiejecie sie z kogos a wiekszosc was tu zgromadzonych wstydzi sie swojego glosu a co dopiero wygladu.

Zapraszam na ts lub skype.Nic do ukrycia nie mam.Pisz pw w celu dogadania sie o szczegoly.

//Start 18;00?

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client z bety pociągnie? Czy trza bd pobierać nowego?

Zapraszam na ts lub skype.Nic do ukrycia nie mam.Pisz pw w celu dogadania sie o szczegoly.

//Start 18;00?

1. Potrzebujecie nowego clienta.

2.Tak

Opublikowano

Pobrałem ciekawi mnie tylko czy nie będzie przeciągania "w sobote bez bugów"

Pytanie. A co z botami bo grałem już kiedyś na podobnych plikach i było pełno botów dropiących futrzaki, będzie banować? Trzeba pisać na forum/Pw jak to będzie ?

Chujowy nick, nie miales lepszego?

Dajcie mi namiary nia nia, chetnie z nia pogadam i ponagrywam cos xD

NA SERWER ZAPRASZAM PRZYNAJMNIEJ WYSTARTUJE NIE TAK JAK PEWIEN SERWER NA KTORY SIE WSZYSCY NAPALILI, POWODZENIA SMOCZEK!!

I tak nie poruchasz.

Co to za Pokemon, poziom podobny do oguraska, jeśli będzie więcej takich YouTuberów to już widze przyszłość tego serwera 

Smiejecie sie z kogos a wiekszosc was tu zgromadzonych wstydzi sie swojego glosu a co dopiero wygladu.

Ona też sie nie wstydzi :) Niewiem czemu ja hejtują 

https://www.youtube.com/watch?v=6l2zvz86ONw

175001456602037225492.gif

Opublikowano

To nie jest nasz Youtuber, powtórzę któryś raz, robi nam reklamę na fb i potrzebowała materiału wideo 

Opublikowano

Ale to już było ... pamiętacie mnie chłopaki ? obiecałem że niedługo się spotkamy i oto jestem zadowoleni ? :D spokojnie krok po kroczku zdradzimy graczom kto co i jak tutaj kombinuje ! szybko stawiacie te serwery, rosną niczym grzyby po deszczu prawda panie H ? :D

Opublikowano

Prowadzicie jakaś rekrutacje ? Taka jak MODERATOR FORUM czy też [TGM] ? 

Rekrutacja na moderatora zostanie wkrótce otworzona, nie ma rekrutacji na TGM`a.

Opublikowano

Szanowni gracze niech spojrzą jakie cuda wianki są w Item Shop ! kolejne frajerstwo liczące na szybki zarobek . A teraz zagadka dla wszystkich ? co ma wspólnego serwer Deila z Restynid ? xD

Opublikowano

Szanowni gracze niech spojrzą jakie cuda wianki są w Item Shop ! kolejne frajerstwo liczące na szybki zarobek . A teraz zagadka dla wszystkich ? co ma wspólnego serwer Deila z Restynid ? xD

e raczej nic?a co ma byc w isie? hejcisz każdego

Opublikowano

xxx

Nie ma w IS aż takich rzeczy że masakra,jest luźno. Serwer też musi zarobić na swoje utrzymanie moim zdaniem. Po 2 to każdy serw prócz hamachi ma IS :D 

Opublikowano

To jest serwer easy mi z is trzeba tylko PD i reke reszta w grze czlowieczku ;P

Opublikowano

Czy bony petów w IS są prawdziwe?Flet, który przywołuje zwierzaczka, nadaje następujące bonusy : +50.000 HP, +2.000 Wartości Ataku, +2.000 Wartości Magicznego Ataku, od poziomu 150! Jeśli wierzchowce będzie można bugować to +15k hp? 50k hp durny pet? Serio żeście aż tak zjebali ten serwer? YYYY +fryz 40%luda?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Czy bony petów w IS są prawdziwe?Flet, który przywołuje zwierzaczka, nadaje następujące bonusy : +50.000 HP, +2.000 Wartości Ataku, +2.000 Wartości Magicznego Ataku, od poziomu 150! Jeśli wierzchowce będzie można bugować to +15k hp? 50k hp durny pet? Serio żeście aż tak zjebali ten serwer? YYYY +fryz 40%luda?

Chyba będzie to do zdobycia w grze,tak myśle :D

Opublikowano

Administracja mnie pamięta czy może pamięć odświeżyć mam ? to co widzimy się na serwerze, zadowoleni ? :D

Nie pamiętam Cię, z tego co zaczynasz tu wypisywać zaczynam się z tego cieszyć.

Co leci ze szkat w IS ? :)

To są szkatułki dropiące z bossów (69lv.), dropią z nich podstawowe ulepki ( do wytworzenia hwangów - pierwszych! )

Opublikowano

Nie masz peta i fryzury z IS'a, nie liczysz się w walkach. Tyle w temacie.

Ktoś komu rodzicie sponsoruje telefon, albo coś innego, będzie na serwerze niezniszczalny. 

Z przeszłości takie serwery szybko padają, albo gra na nich po 50 osób. Szkoda.

Alternatywą jest, wprowadzenia tego gdzieś do dropu, z jakiś mega ciężkich bossów. Ale tylko alternatywnie. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@nula

Trudno pamiętać kiedy się pisze z innego nicku ! nie musisz nic robić, czy napiszesz z tego czy innego i tak się wygłupisz :) do zobaczenia, obejrzymy kolejną odsłonę " bubel game " ze wszystkimi bugami, niekompetentną administracją i innymi wynalazkami . Co do osób którymi się otaczasz, uważaj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...