Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaję się spoczko. Nowe systemy itc. Zagram. 

-Misję trzeba robić na danym lvl czy mogę ją opuścić i zrobić ją na znacznie większym lvl-u ? 

-Po co tyle grot v2 ? Nie rozumiem tego jak są expowiska na dany lvl. Jakieś bossy tam są np. na v3 lub v4 ?

-Szybko da się rade wbić 250 jak to easy ? 

1. Nie wiem :D

2. Z tego co pamiętam groty były do dropienia pereł i bicia generałów i wiedźm sam sie przekonasz :D.

3. Jeśli nic nie zmienili w ratach od starej edycji na tych plikach to w tydzień max ;x.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam bo serwer smoka aka athlety(pipety), znowu będzie navi dla kolegów jak na serwerze przed Aurionem?(zapomniałem już nazwy) Reszty Teamu nie znam ale współczuję jak się będzie coś działo z navi to na was pójdzie. Hejt ON.

Opublikowano

Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania zadane do tej pory...

Gdzie zdobędę bronie na 75lv?

Pochodzą one tylko i wyłącznie ze szkatułki generała Atlantydy - zabijamy dowolnego generała i otrzymujemy daną skrzynię.

W końcu jakiś Ciekawy Easy :)

Zagram jutro pobiorę,

Ox ogarnięty ?

Już wiem co bugować xD, jeśli tego nie odbugowaliście 

Jaki cel miałoby wypuszczenie pobugowanego serwera ? Wszystko pięknie działa, pozostało oczekiwać na start i znowu "wielką pompę."

Pytanie do SMOKA.

Czy znowu bedzie taka zabawa jak na Aurionie czy juz naprawiles all ?

Podczas kilku miesięcy tej przerwy mieliśmy dużo czasu, aby wprowadzić nowe rzeczy na nasze pliki i w 100% je ustabilizować, wiadomo jakaś mała literówka w jakimś queście może się zdarzyć, ale wszystko raczej chodzi płynnie.

Teraz troszkę o reklamie ...

Pojawił się już pierwszy GamePlay wykonany przez YouTuberkę (tak Panią), która również reklamuje nas na swoich stronach na Facebook`u (łącznie około 8.000 fanów )

https://www.youtube.com/watch?v=r58FRbzNYkc

Zachęcam do subowania naszej Pani ;)

Kolejną reklamę na YouTube robi dobrze znany Pan DiabloxMovies

Również apelujemy o śledzenie kanału ;)

Pozostało mi tylko zaprosić Was na jutrzejsze otwarcie,

czas pokaże jak się odbędzie,

czy znowu zaszczyci nas tysiąc zafascynowanych graczy ?

czy może odrobinę więcej ?

powtórzę się !

czas pokaże jak będzie

~~Anzelm~~

Opublikowano

W końcu serwer na jaki czekałem ;) Bajer z drinkami- bardzo fajny. Dobrze że nie ma wiele nowości bo czasami idzie się z tym pogubić. Czy w najbliższym czasie mógłbym prosić o system ulepszeń? :D Mam nadzieję że wystartuje do 21 i pogram sobie dziś w nocy! :P

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Fajnie się prezentuje, zobaczymy jak to będzie.

Zagram ;)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Pamietam jak smok mial jeszcze swoj serwer hamachi,ktorego pozniej postawil na dedyku.Niewiele wtedy ogarnial.Non stop wywalali mu channele,lagi nieziemskie.Mam cicha nadzieje,iz Deila bedzie stabilna i nikt do bazy sie nie wlamie.Jeszcze nie wiem czy zagram ale serwer wyglada obecujaco.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie polecam bo serwer smoka aka athlety(pipety), znowu będzie navi dla kolegów jak na serwerze przed Aurionem?(zapomniałem już nazwy) Reszty Teamu nie znam ale współczuję jak się będzie coś działo z navi to na was pójdzie. Hejt ON.

Masz na to jakieś dowody ? 

Opublikowano

Serwer zapowiada się mega na pewno zawitam z ekipą.  Powodzenia! 

Ps. Up tamta dziewczyna co nagrywa to jakaś nie wyżyta 15 latka... xD Hahahah ale beka nie no nie mogę xD

Opublikowano

Ps. Up tamta dziewczyna co nagrywa to jakaś nie wyżyta 15 latka... xD Hahahah ale beka nie no nie mogę xD

hahaha seriooo :D Nie macie innego Youtubera ? też się uśmiałem :D 

Opublikowano

Przeciez to jest chlopak xD

// Jaki max lv? Wybaczcie nie doczytalem

Srij9JT.png

Opublikowano

2e4fbew.jpg

Chujowy youtuber nie mieliście lepszego ??

Chujowy nick, nie miales lepszego?

Dajcie mi namiary nia nia, chetnie z nia pogadam i ponagrywam cos xD

NA SERWER ZAPRASZAM PRZYNAJMNIEJ WYSTARTUJE NIE TAK JAK PEWIEN SERWER NA KTORY SIE WSZYSCY NAPALILI, POWODZENIA SMOCZEK!!

Opublikowano

Ej ona jest zajebista jakby brała jakieś psychotropy. XDDD

Opublikowano

ponawiam pytanie , CZY MACIE JAKIEGOS TS3 ? :P

adres podany na czacie ( dopięty ) na głównej stronie naszego forum

Ps. Up tamta dziewczyna co nagrywa to jakaś nie wyżyta 15 latka...  xD Hahahah ale beka nie no nie mogę  xD

Ona nie jest naszą youtuberką, robi nam reklamę na stronach na Facebooku`u ma łącznie około 8 tysięcy, film potrzebowała, żeby mieć materiał do zachęcenia fanów Facebooka. Naszym głównym youtuberem jest DiabloxMovies - 8k widzów + ;)

Opublikowano

2e4fbew.jpg

Chujowy youtuber nie mieliście lepszego ??

Przeciez to jest chlopak xD

// Jaki max lv? Wybaczcie nie doczytalem

hahaha seriooo :D Nie macie innego Youtubera ? też się uśmiałem :D

Smiejecie sie z kogos a wiekszosc was tu zgromadzonych wstydzi sie swojego glosu a co dopiero wygladu.

Opublikowano

Cieszcie się, że jest wogule jest kilku youtuberów. Tylko hejtować potrafią, smutne... Dawać jak największą reklame i wbijamy na serwa!

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...