Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@nula

Trudno pamiętać kiedy się pisze z innego nicku ! nie musisz nic robić, czy napiszesz z tego czy innego i tak się wygłupisz :) do zobaczenia, obejrzymy kolejną odsłonę " bubel game " ze wszystkimi bugami, niekompetentną administracją i innymi wynalazkami . Co do osób którymi się otaczasz, uważaj :D

Damn i znowu wylatujesz z bubel game? Człowieku zdrowy jesteś?.Serwer polecam i dobrego startu.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie masz peta i fryzury z IS'a, nie liczysz się w walkach. Tyle w temacie.

Ktoś komu rodzicie sponsoruje telefon, albo coś innego, będzie na serwerze niezniszczalny. 

Z przeszłości takie serwery szybko padają, albo gra na nich po 50 osób. Szkoda.

Alternatywą jest, wprowadzenia tego gdzieś do dropu, z jakiś mega ciężkich bossów. Ale tylko alternatywnie. :)

Peta da się zdobyć w grze, wszystko co jest w IS można zyskać w grze, wkładając w to trochę wysiłku,

z resztą sami się przekonacie

Opublikowano

" Zapomniał wół jak cielęciem był " znasz to kolego wyżej prawda ? Ostatnio podróżowałeś, mało czasu miałeś ... :D no nic powolutku szykuje się kolejna kompromitacja :D

Opublikowano

Ja nie wiem co Wy płaczecie tak nad tym IS!? Co Wam przeszkadza że serwer na siebie i zarobi i administracja także? Poświęcają Oni swój czas na zrobienie go, pilnowanie to czemu by nie mieli na tym zarobić o.O ? I tak pewnie będzie można kupić itemy z isu w grze za małą kasę od dzieci więc nie ma co narzekać, bo sami będziecie latali z rzeczami z Is'u :)

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

" Zapomniał wół jak cielęciem był " znasz to kolego wyżej prawda ? Ostatnio podróżowałeś, mało czasu miałeś ... :D no nic powolutku szykuje się kolejna kompromitacja :D

Co ? Obawiam się, że mylisz mnie z kimś innym.

Ja nie wiem co Wy płaczecie tak nad tym IS!? Co Wam przeszkadza że serwer na siebie i zarobi i administracja także? Poświęcają Oni swój czas na zrobienie go, pilnowanie to czemu by nie mieli na tym zarobić o.O ? I tak pewnie będzie można kupić itemy z isu w grze za małą kasę od dzieci więc nie ma co narzekać, bo sami będziecie latali z rzeczami z Is'u :)

Nie wspomniałem, że na 150 poziomie ( od właśnie tego dostępny jest pet ), można mieć tak dobre eq, że pet zwiększy obrażenia o niewielki procent.

Opublikowano

Co ? Obawiam się, że mylisz mnie z kimś innym.

Nie wspomniałem, że na 150 poziomie ( od właśnie tego dostępny jest pet ), można mieć tak dobre eq, że pet zwiększy obrażenia o niewielki procent.

To nazywasz niewielkim procentem? 

+50.000 HP, +2.000 Wartości Ataku, +2.000 Wartości Magicznego Ataku,

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

To nazywasz niewielkim procentem? 

Przecież to jest easy serwer a nie hard -,-

Opublikowano

No nawet 50k hp na serwerach easy to dużo no chyba że grasz tylko na takich gdzie do butów wchodzi po 100...

Opublikowano

Te niektórzy piszą do Tego Nulaa, jak on jest nowym administratorem, którego nie było na Aurionie.

Oczywiście nie polecam, padnie szybkiej niż myślicie.

Poza tym, smok się nie zmienił więc będzie tak samo jak na Aurionie, że w wannie odpalal serwer bo tak się stresowal i pocil.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

@Diablo!

Spokojnie jeszcze serwer nie wystartował, a już się kompromitują ! najwidoczniej na lekcjach z matematyki rzadko bywał skoro takie głupoty wypisuje :) teraz sobie wyobraź ten niewielki procent według tego jegomościa grą takim Sura BM xD no przecież rozsmaruje wszystkich po kątach ! gdzie tu jest rozum ? nie ma ! cały pic polega na tym żeby kasa wpadła, a reszta niech się buja prawda ? :)

Opublikowano

Up; Nie bierze % z Is.

@ nie polecam, powód? Smok przed monitorem + piwo.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Serio w durnej fryzurce 40% na luda to jest nic? Czy wy wiecie co wogule piszecie? przecież jak ktoś kupi full IS to będzie niezniszczalny... Jaki jest sens takiej gry. Wierzchowce są ok jeśli ich nie można bugować oczywiście...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Konkurencja już gotuje od środka ciekawie się zapowiada ;)

Czyli pety dostępne od 150lv i w grze a jak z fryzurkami?

Opublikowano

@eragon

+2000 ataku magicznego i +50 k HP ! dodaj ochronkę u sury i jak myślisz kto go pokona ? zwykły gracz co nie pakuje w piksele ? nawet ten co zainwestuje w IS i grać będzie Bodym nic nie wskóra z takim kombajnem :) co to za frajda grać PVP z kimś kogo nie da się pokonać ? dlatego jak pisałem, sami się ośmieszą jak i na wcześniejszych odsłonach ! rozumu to oni nie używają, jedyne co mają to klapki na oczach .

Opublikowano

@eragon

+2000 ataku magicznego i +50 k HP ! dodaj ochronkę u sury i jak myślisz kto go pokona ? zwykły gracz co nie pakuje w piksele ? nawet ten co zainwestuje w IS i grać będzie Bodym nic nie wskóra z takim kombajnem :) co to za frajda grać PVP z kimś kogo nie da się pokonać ? dlatego jak pisałem, sami się ośmieszą jak i na wcześniejszych odsłonach ! rozumu to oni nie używają, jedyne co mają to klapki na oczach .

Możesz już wypierdalać bo mam Cię człowieku powyżej uszu.Zagraj sobie na np. virtualu i zacznij pierdolić,że inne serwery są pod IS tylko,że z tego co widziałem w ISie nie ma broni,zbroji,tarcz

Opublikowano

Nie potrzebna broni itp. wystarczą te śmieszne bonusy w petach i fryzach...

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

@Astivia

Prawda w oczy kole co ? jeszcze jedno słówko wulgarne i kopertę z poleconego otworzysz, a tam będzie niespodzianka dla takich jak Ty - pytanie czy chcesz tego ? :) spokojnie ten serwer nie przetrwa, z prostej przyczyny, głupota jaką demonstrujecie zostanie szybko okraszona brakiem ludzi na serwerze !

Opublikowano

Możesz już wypierdalać bo mam Cię człowieku powyżej uszu.Zagraj sobie na np. virtualu i zacznij pierdolić,że inne serwery są pod IS tylko,że z tego co widziałem w ISie nie ma broni,zbroji,tarcz

Nie unos sie tak tylko zajmij sie swoja astivia,bo gracze ci uciekaja.

// Jaki max lv?

Srij9JT.png

Opublikowano

@Astivia

Prawda w oczy kole co ? jeszcze jedno słówko wulgarne i kopertę z poleconego otworzysz, a tam będzie niespodzianka dla takich jak Ty - pytanie czy chcesz tego ? :) spokojnie ten serwer nie przetrwa, z prostej przyczyny, głupota jaką demonstrujecie zostanie szybko okraszona brakiem ludzi na serwerze !

Komu Ty chcesz zaimponować Kolego : )? Jeżeli serwer Ci się nie podoba to po co tu piszesz? Pogramy, albo i nie to zobaczymy, a na razie nikt nie chce Cie słuchać :)

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

@balistyn

Ale co Ci zależy na odgonieniu ludzi od tego serwera? Sam osobiście nie znam administracji, chcę tu po prostu się trochę pobawić a Ty na siłe chcesz zepsuć reputację temu serwerowi, nie wiem jaki masz w tym interes, ale nie jest to miłe :)

@Edit

Miłe zaskoczenie, serwer wystartował tak jak było planowane :D

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Nie odganiam ludzi, pokazuję tylko jacy ludzie zajmują się serwerami i na co liczą ! a wszelaką głupotę staram się zwalczać i tak też robię , nie inaczej jest w tym wypadku :) niektórzy używają rozumu, niektórzy trzeźwieją po fakcie jak da się oskubać, nabrać takim oto tutaj jegomościom . To co startujemy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...