Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszardV2 [Easy] [4Fun]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest oplacony takze nie myslcie ze upadnie. Tydzien moze troche dluzej i dodamy kilka rzeczy i naprawimy potrzeba czasu.

Ja mam tam konto itemy pro itp ale nie gram tam bo już nie mam co robić wql nie ma tych ulepek na wyższe ulepszanie np kwiatów no kompletnie nie ma co robić jeśli dodacie to i owo oczywiście że będę tam grał bo bardzo fajny serwer itp także myślę że warto 

No ale .... Czekamy na update 

@Zielak Tutaj nie chodzi czy on jest opłacony czy nie po prostu jest coraz mniej graczy a najgorszy jest bug z expem 

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam tam konto itemy pro itp ale nie gram tam bo już nie mam co robić wql nie ma tych ulepek na wyższe ulepszanie np kwiatów no kompletnie nie ma co robić jeśli dodacie to i owo oczywiście że będę tam grał bo bardzo fajny serwer itp także myślę że warto 

No ale .... Czekamy na update 

@Zielak Tutaj nie chodzi czy on jest opłacony czy nie po prostu jest coraz mniej graczy a najgorszy jest bug z expem 

Wiem wiem ja wszystko wiem. Zobaczycie z bedzie jeszcze duzo wiary w sumie teraz tez nie jest malo.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wiem wiem ja wszystko wiem. Zobaczycie z bedzie jeszcze duzo wiary w sumie teraz tez nie jest malo.

Nie będzie już takiej akcji że konta będą usuwane czy coś w tym stylu ? 

Opublikowano

Jest abs na magie to niech zapomną o kimkolwiek kto lubi grać surą/szamanką. 

To są idioci. Znając życie nie umieją tego zrobić no i widzisz efekt.

Co do forum to też nie potrafią postawić albo liczą na nooba [gracza neo] który wyjebie 2183791273zł w is i kupią Ip.Board. Chyba że nie zdążą bo serwer padnie :3

nlcEZxg.png

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy wszystkie tzw. hejty lecą od osób, którzy zazdroszczą graczy? Przeciętny serwer, a jednak na codzień ludzi online więcej niż u was przy największej aktywności?

Opublikowano

ehh. nie wiem po co się tak denerwujecie ;-;

Ten serwer może i ma bugi, ale przynajmniej mogą się pobawić.. a nie np wchodzić na ANGIELSKI serwer i dopiero tam -.-'

weźmy taki przykład.. HammerMT2.. -.- podbiegnie taki Rumun, wypierdoli Ci z palca 14kk i co zrobisz? nic nie zrobisz.. ;d a tu przynajmniej nie ma zbyt wysokich bonusów, jest się jak bawić, więc nie spinajcie sie ._.

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...