Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszardV2 [Easy] [4Fun]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy wie, dlaczego tyle ludzi gra na tym serwerze i nie jest to zasługa profesjonalego teamu, czy pomysłu na serwer (odgapionego).

Nie polecam ze względu na lekceważące podejście do sprawy ze strony administracji.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie włącza mi się ten metek...  mam Win 7 64 bit  4GB ram karta g 1GB itd ale po prostu patch nie reaguje ;c tzn nie patch tylko ta wasza łatka 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Włączajcie i robimy oxa v2.

Polecam serwer fajnie expi się na ratach 1000% i można wziąć udział w ciekawych konkursach ox sponsorowany przez GuMiSia ;-)

Pasjonat
Opublikowano

Szczerze odradzam grania na tym serwerze.

Administracja lekceważy graczy, a dodatkowo są bugi na bugu.

Nie działa PD (znika), lizak też nie działa, wierzchowce także znikają.

Licznik jest na pewno podkręcony na stronie.

Powinna być także cofka, ponieważ wiele osób wbiło sobie maksymalny level przez raty 1000%.

Jest to teraz niekorzystne dla słabszych osób, którzy zaczynali by grę.

A o nazwie to nawet nie mam ochoty dyskutować.

Serwer dla Gimbusów oraz jak widzę te dzieci specjalnej troski, co biegają po mieście i piszą "Łubu dubu, jesteśmy dziećmi specjalnej troski". ;)

Opublikowano

Jak już kupujecie pliki to przynajmniej poczytajcie o nich lub dowiedzcie się cokolwiek.

Same bugi na serwerze xD

Nie lepiej wszystko sprawdzić i dopiero ruszyć z serwerem niż odwrotnie?

NIe kupilismy plikow ^^

dzisiaj przerwa techniczna

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Z tego co czytalem na wstepie prezentacji. Autora prezentacji.

Gimbaza po calosci.

Spalcie ten syf w piz*u

Opublikowano

NIe kupilismy plikow ^^

dzisiaj przerwa techniczna

Bo najlepiej wziąć za darmo i za darmo ściągać Haj$$, Prawda? Ten MokryRyszard to naprawde żałosny projekt. Jeśli chcecie sobie podnieść repke na mpc to wam to się napewno nie uda. Co do przerwy technicznej to po co robicie skoro gówno umiecie?

Polecam opcje "Server Off 4Ever" i poprosić moderatora o zamknięcie prezki. :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Serwer Fajny. Exp dobry mało ulepków w 1 dzień 150 ^^
A co do IS;) Pozdrawiam tych co pisali "Serwer zrobiony pod kase" Żałosne...
Można za darmo robić reflinki i nic nie płacić.
Po 2:

@707 = Nie działa PD (znika), lizak też nie działa, wierzchowce także znikają. - Poco ci PD? nie rozumiem exp jest dobry w godzine można uzyskać prawie max level.
@707 =
Licznik jest na pewno podkręcony na stronie. - Podkręcony Licznik? Żałosny jesteś.. Wejdz na ch1 i zobacz sobie w m1 lub na mapie 90  Nie da się expić tyle luda-.-.
@LikeWeed = Ja jebie. takie gówno że nawet forum nie mają. Za idiotyzm powinni na mpc karać... - Gówno? zrób lepszy nawet pewnie nie wiesz jak.

====================================================================================================================
Propozycje dla serwer: Dodajcie wymiane zielonych pereł na złote ;)

sygnatura2.png

Opublikowano

@AmirsaccVIP

TEmUe.jpg

Tak więc. Mógłbym ci pokazać, ale po co? xD

Takie gówno to ja bym postawił w 10min. ale Haj$$y. Sztuką nie jest zrobić serwer który pada po 3 dniach tylko jebane odbugowane gówno które będzie stało latami jak np. Pandora czy Xenox. :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

@AmirsaccVIP

TEmUe.jpg

Tak więc. Mógłbym ci pokazać, ale po co? xD

Takie gówno to ja bym postawił w 10min. ale Haj$$y. Sztuką nie jest zrobić serwer który pada po 3 dniach tylko jebane odbugowane gówno które będzie stało latami jak np. Pandora czy Xenox. :)

znawca sie znalazł idź rób ten swój pseudo pro serwer , co padł? padnie? 

@Topic 

Serwer ON? bo nie moge sie zalogowac

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

znawca sie znalazł idź rób ten swój pseudo pro serwer , co padł? padnie? 

@Topic 

Serwer ON? bo nie moge sie zalogowac

Kolejny który leje miód na moje serducho. <3 Od mojego pseudo pro serwera się odstosunkuj i grzecznie poczekaj na prezentacje, wtedy oceniaj.

Teraz oceniamy to gówno które nie jest warte nawet złotówki. :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

dodajcie nową mape 150, dajcie nowe moby na nią żeby dało sie expić ;______; + jakiś dungeonki by się przydały, bo nie ma żadnego. poza tym serwer jest fajny, haters gonna hate, a żadnego przyjemnego 4funa teraz nie ma oprócz Ryśka, który na plikach Aline jest zajebisty ^^ 

Opublikowano

Nazwa serwera pliki serwera administracja serwera to jakaś beka jak można grać na tak zbugowanym gównie oczywiście jeszcze JP Armia broni tego ścierwa no ale cóż serwer w sam raz dla nich bo poziomem są identyczni jedynie szkoda serwerów z klasą którzy mają mało osób bo są mniej znani .... co do serwera nie polecam tragedia :)

Opublikowano

Nazwa serwera pliki serwera administracja serwera to jakaś beka jak można grać na tak zbugowanym gównie oczywiście jeszcze JP Armia broni tego ścierwa no ale cóż serwer w sam raz dla nich bo poziomem są identyczni jedynie szkoda serwerów z klasą którzy mają mało osób bo są mniej znani .... co do serwera nie polecam tragedia :)

Chyba JG Armia.

JG = Jestę Gimbusę.

No ale jeśli się słucha idiotów, którzy liczą na hajs za Free to tak jest. Nie wiem nawet dlaczego siedzę w tej prezce ale jak się patrze na @top. to aż się żygać chce :x

nlcEZxg.png

Opublikowano

Nie polecam. Serwer jedna wielka komedia. Ile startów było to się zliczyć nie da.. ;] Jakby było mało to jeszcze jp nitro gówno.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jak tak czytam to chce Mi się śmiać. Ludzie zamiast srać na serwer i administrację to po prostu nie grajcie na tym serwerze i już. Rozumiem nie spodobał się Wam itp. to po co dalej siedzieć na nim? Ich serwer, ich sprawa, robią co chcą. Kto będzie chciał zagrać to wejdzie na serwer i jak się spodoba to zostanie, a Wy się zachowujecie jak jakieś dziecioki 10 letnie. < Tak liżę dupe >.

Oni mają ten Wasz hejt w dupce :D Będą robić dalej swoje. :) Pozdrawiam i powodzenia Zielak.

denzel.png

Opublikowano

Chyba JG Armia.

JG = Jestę Gimbusę.

No ale jeśli się słucha idiotów, którzy liczą na hajs za Free to tak jest. Nie wiem nawet dlaczego siedzę w tej prezce ale jak się patrze na @top. to aż się żygać cgce :x

Rzygac dysortografiku... Sam masz 17lat a niczym nie roznisz sie od gimnazjalistow.

// Prawda jest,ze wersja v3 bedzie stala na rykoxie?

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer gdzie jest nitro - jedne wielkie dno. xD

Jak to dziecko ma inteligencje kamienia, to proszę was. Idźcie lizać dupsko dalej, gimbusy i bądźcie jego pieskami :D

Opublikowano

Servera w 100% nie polecam ze względu na Administrację i na pliki których nie potrafią okiełznać ;)

i jak to mówicie '' serdeczne JP w Waszą stronę '' :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Rzygac dysortografiku... Sam masz 17lat a niczym nie roznisz sie od gimnazjalistow.

// Prawda jest,ze wersja v3 bedzie stala na rykoxie?

Nooo Spoko. Ja przynajmniej używam polskich znaków. :)

v3 serwera ? czyżby kolejna porażka? Jaak mi przykro ;< znowu będziecie musieli wsadzać hajsy w is żeby być pro przez 10 minut. :(

ŁĄCZMY SIĘ W BÓLU. [*]

nlcEZxg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...