Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszardV2 [Easy] [4Fun]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jest to serwer Easy to ja jestem ksiądz.... O expa się nie czepiam ale... ...ceny! Ceny! Z mobka leci 0.0.5 k i wy chcecie, żeby grac szybko miał pro eq jak ity są po 500kk?! Z resztą serwer Mokry Ryszard znam ale  Mokry Ryszard V2? Żeby potem nie było, że pliki kradniecie ;p

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli jest to serwer Easy to ja jestem ksiądz.... O expa się nie czepiam ale... ...ceny! Ceny! Z mobka leci 0.0.5 k i wy chcecie, żeby grac szybko miał pro eq jak ity są po 500kk?! Z resztą serwer Mokry Ryszard znam ale  Mokry Ryszard V2? Żeby potem nie było, że pliki kradniecie ;p

udostępnionych plików nie da się ukraść :) Serwer V1 był na plikach Rivendelu kupili lub dostali ok nie wiem nie mieszam a ten serwer jest z gotowych plików aline2 czyli największego gówna jakie powstało w tamtym roku bodajże ;) do teraz xD 

PS: Żeby nie było spamu to zadam pytania a więc ile osób gra w godzinach szczytu czy grając tylko w weekendy da radę się czegoś porządnego dorobić czy trzeba ładować w is?

Opublikowano

udostępnionych plików nie da się ukraść :) Serwer V1 był na plikach Rivendelu kupili lub dostali ok nie wiem nie mieszam a ten serwer jest z gotowych plików aline2 czyli największego gówna jakie powstało w tamtym roku bodajże ;) do teraz xD 

PS: Żeby nie było spamu to zadam pytania a więc ile osób gra w godzinach szczytu czy grając tylko w weekendy da radę się czegoś porządnego dorobić czy trzeba ładować w is?

200-300 osob

Bez is do ok. 100lvl pozniej trzeba ladowac

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ:

- grają same kidy

- shopy z nazwami "Łubu dubu jebać FuBu"

- miał być serwer z free ISem - już można sobie doładować za PLN

Ogólnie dno i kilometr mułu.

Bozia dala ci 16lat i jestes w czyms lepszy od innych?

//Zielak nic do ciebie nie mam ale postawiles serwer z nieodpowiednia osoba.Szkoda...

Srij9JT.png

Opublikowano

200-300 osob

Bez is do ok. 100lvl pozniej trzeba ladowac

600-700-800-900 a nie 200-300 osob

mialem sporo problemow temu nie bylo przerwy technicznej... bo faktycznie trzeba kilka rzeczy poprawic. Najwiecej osob gra jak pada deszcz :P

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wszędzie milion epików, wszędzie po 5k obrony (i z przeszywki po 10k z hita od bodiego), wszędzie po 100% na magie i tak na każdym głupim serverze... Nie zagram. 

Opublikowano

Wszędzie milion epików, wszędzie po 5k obrony (i z przeszywki po 10k z hita od bodiego), wszędzie po 100% na magie i tak na każdym głupim serverze... Nie zagram.

Zagraj. Gracze ryśka robią abs na ogień bo mysla, ze dziala na szamana smoka. A z ta obrona to luz- oni ulepszaja buty by miec wiecej defa i biegaja w mnisich bo ładniej wygladaja. Więc zapraszam koniecznie graj na hackach bo mozna ;)

p.s. Nmzc pawełku, ty wiesz jak cie kocha mf.

Opublikowano

Zagraj. Gracze ryśka robią abs na ogień bo mysla, ze dziala na szamana smoka. A z ta obrona to luz- oni ulepszaja buty by miec wiecej defa i biegaja w mnisich bo ładniej wygladaja. Więc zapraszam koniecznie graj na hackach bo mozna ;)

p.s. Nmzc pawełku, ty wiesz jak cie kocha mf.

Nie lepiej zmniejszyć ten abs na magie? 

Opublikowano

Nie zagram na serwerze nienawidzę serwerów easy gdzie jest w uj dupereli ulepszaczy i zbierania po 1000 ulepszaczy na 1 ulepszenie .... starta czasu jak dla mnie. Vole servery typu taki Avenor..

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie lepiej zmniejszyć ten abs na magie?

Uwierz mi, że nie. Poza tym zawsze możesz grać szamanem i hitać dzwonkiem. Zreszta nie bez powodu Paweł uczeszcza do renomowanej wałbrzyskiej zawodówki. Jego wiedza nt. Metina wykracza poza nasze wyobrażenia. Jest on studnią. Studnią wiedzy. Studnią bez dna.
Opublikowano

tak wgl to działa wam w tym momecie serwer?

tralalalalatarediaplaye.png

10 postów [OK]

25 postów [OK]

50 postów [OK]

75 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

175 postów [x]

200 postów [x]

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Uwierz mi, że nie. Poza tym zawsze możesz grać szamanem i hitać dzwonkiem. Zreszta nie bez powodu Paweł uczeszcza do renomowanej wałbrzyskiej zawodówki. Jego wiedza nt. Metina wykracza poza nasze wyobrażenia. Jest on studnią. Studnią wiedzy. Studnią bez dna.

Jest abs na magie to niech zapomną o kimkolwiek kto lubi grać surą/szamanką. 

Opublikowano

Skoro piszesz kurwa Serwer [Easy/4Fun] to na takich serwerach nie ma czegoś takiego jak "Ulepszaczy" czy jakieś gówna które tylko utrudniają zabawę po chuj mam cały dzień spędzic na dropieniu parę chujowych itemków , jakbyście wjebali to wszystko w sklep było by inaczej , ps. Jebać isamu ;3

graphic.png

Opublikowano

Gówniany serwer

Gówniana administracja

W UJ bugów

Same Neokidy JG Armia

Serwer pod IS

Dno. Nie zagram

Opublikowano

Gówniany serwer

Gówniana administracja

W UJ bugów

Same Neokidy JG Armia

Serwer pod IS

Dno. Nie zagram

IS jest za free więc nie gadaj że trzeba płacić co prawda serwer upada gdyż nic nie jest dodawane tam 

Opublikowano

Serwer jest oplacony takze nie myslcie ze upadnie. Tydzien moze troche dluzej i dodamy kilka rzeczy i naprawimy potrzeba czasu.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

jestem zwolennikiem teorii, że dobra prezka to dobry serwer, nie będe oceniał prezentacji w skali, ale według mnie jest.. no powiedzmy że brzydka, prezentacja nie urzeka, nie wspominając o nazwie, nie mogliście wymyślić lepszej nazwy?.. no ale nie moja sprawa

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...