Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MokryRyszardV2 [Easy] [4Fun]

Zielak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MOKRY RYSZARD V2

MASZYNA DOBRA UTRZYMA SPORO GRACZY

SERWER JEST DLA ZABAWY NIE SPINAC SIE O PREZENTACJE, PREZENTACJA POKAZUJE MNIEJ WIECEJ 1/3 TEGO CO JEST NA SERWERZE

START 17.05 21:00

DZIENNIE GRA 1K + OSÓB REKORD 1300 ONLINE

zanim ktos z modow przyczepi sie o generator niech sprobuje sam go dodac -.-

STRONA/REJESTRACJA:

http://mokryryszard.pl/

CLIENT:

http://mokryryszard.pl/

BONUSY:

wHGhgGZ.png

INFORMACJE:

MAX LVL: 180

ULEPSZACZE: TYLKO EPIKI

TABELA BONUSÓW POD PRZYCISKIEM X

1373364529-U661747.png

LIZAKI:

1373374804-U661747.png

DUŻO WIERZCHOWCÓW

1373374946-U661747.png

ZMIANA CZCIONKI W CLIENCIE:

1373470736-U661747.png

PO WYBORZE NALEZY URUCHOMIC CLIENTA PONOWNIE

TYLKO 2 KRÓLESTWA ORAZ NOWY WYGLĄD MIAST

1373462040-U661747.png

PIERSCIEN ANTY EXPA

1373379506-U661747.png

1373379570-U661747.png

NOWE PERŁY

1373485534-U661747.png

HANDLARZE:

1373365874-U661747.png

1373365804-U661747.png

1373365755-U661747.png

1373365716-U661747.png

1373365657-U661747.png

1373365620-U661747.png

1373365549-U661747.png

KOSTIUMY

1373369732-U661747.png

SYSTEM ULEPSZEŃ

1373369486-U661747.png

1373368973-U661747.png

1373380082-U661747.png

1373368973-U661747.png

1373368819-U661747.png

1373368723-U661747.png

1373368595-U661747.png

1373368514-U661747.png

1373368408-U661747.png

Weryfikacja:

NOr4GVu.jpg

isVcAri.jpg

GaimdKk.jpg

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więcej dzieci na jednym serwerze nigdzie nie widziałem.

I to marne "JEBAĆ FUBU, JP ARMIA LALALA" na czacie to jest kurwa jakaś komedia i jeden wielki cyrk.

Nie polecam z całego serca, Zielak ten pocisk co masz w sygnie powinien ktoś Wam prosto w serce wpierdolić, byście więcej takich serwerów nie stawiali bo dobre serwery na tym tracą, a wy przyciągacie na syf marną reklama.

Opublikowano

I to marne "JEBAĆ FUBU, JP ARMIA LALALA" na czacie to jest kurwa jakaś komedia i jeden wielki cyrk.

Nie polecam z całego serca, Zielak ten pocisk co masz w sygnie powinien ktoś Wam prosto w serce wpierdolić, byście więcej takich serwerów nie stawiali bo dobre serwery na tym tracą, a wy przyciągacie na syf marną reklama.

Uwazaj bo sie posikasz zaraz jezu ^^ spinasz tak tego rowa ze nie wiem

Dodalem te dwa ssy weryfikacyjne jesli cos jeszcze trzeba niech mod napisze

GaimdKk.jpg

Opublikowano
@Zielak  Zmieszałbym cię z gównem, ale i tak jesteś już porządnie wymieszany.

Nie ma 1000 graczy jest podkręcony licznik 3, 4 razy. Banda pajaców, którzy nie potrafią zwykłych, prostych rzeczy poprawić.

Latają Armia JP ( Jesteśmy Pedałami ) - tylko i  wyłącznie mnie się w tym to kojarzy.  po innych prezentacjach na youtube i hejtują.

Oj oj. BEKA z WAS. A i ten. Zanim mi odpiszesz to przeczytaj to jeszcze 5 razy i zrób sobie okłady patelnią po twarzy... tak z 10 razy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Zielak  Zmieszałbym cię z gównem, ale i tak jesteś już porządnie wymieszany.

Nie ma 1000 graczy jest podkręcony licznik 3, 4 razy. Banda pajaców, którzy nie potrafią zwykłych, prostych rzeczy poprawić.

Latają Armia JP ( Jesteśmy Pedałami ) - tylko i  wyłącznie mnie się w tym to kojarzy.  po innych prezentacjach na youtube i hejtują.

Oj oj. BEKA z WAS. A i ten. Zanim mi odpiszesz to przeczytaj to jeszcze 5 razy i zrób sobie okłady patelnią po twarzy... tak z 10 razy.

To sobie wejdz balwanie do gry i zobaczysz ile jest osob moze jeszcze 6 razy podkrecony? xD Ja nie wiem co wy macie w glowach. Po co wy sie ludzie tak spinacie ktos wam cos zrobil? Bija was w domu/szkole?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dodajcie wymianę zielonych pereł na złote perły.

Zwiększcie drop złotych pereł.

Postacie magiczne sa niczym w pvp. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Tak zarzekaliscie,ze serwer nie jest pod is.Item shopu wg mialo nie byc.Teraz Nitro baluje na globalu,marnotrawi wasz hajs i ma z was beke.

Nie polecam ze wzgledu na w/w osobe.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak zarzekaliscie,ze serwer nie jeet pod is.Item shopu wg mialo nie byc.Teraz Nitro baluje na globalu,marnotrawi wasz hajs i ma z was beke.

Nie polecam ze wzgledu na w/w osobe.

ludzie wola robic linki :P a hajs to on ma swoj takze ty sie nie martw 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Po prezentacji można śmiało stwierdzić że na plikach Aline2, co osobiście mnie wyklucza  z grona zainteresowanych. 

Zgadzam się z tym, ale czego oczekujesz od nastolatków?:D

Opublikowano

Na pliczkach Aline sobie pierdzielneli :P

No cóż, serwer tylko do pvp i jeszcze sm za reflinki?

Chyba lepiej ze is za jakiegos marnego reflinka niz za plny ;p

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nie polecam takich serwerów, banda dzieci zebrana w jedno. Jeszcze do tego ta nazwa.. tego kto to wymyślał musieli serio w domu bić :<

Opublikowano

Hahaha truta w sklepie ? Chyba w isie xD

Truta itp dostępna TYLKO w is, nie dropi nigdzie.

I nie wstawiajcie fake elementów, bo to jest żałosne.

Jeszcze raz napiszę : BRONIE 75LV NIGDZIE NIE DROPIA ANI NIE MA ICH W SKLEPIE, SA JEDYNIE W IS DO KUPIENIA ZA 11ZL BODAJZE

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja jebie. takie gówno że nawet forum nie mają. Za idiotyzm powinni na mpc karać...

Karaja, przecież IsAmU za bycie idiotom ma bana, mam nadzieje ze niedługo reszta polegnie.

Btw, serwer dziala?  Bo mam bląd i nw od czego a chcialem cos przetestowac 

Opublikowano

Masakryczne Lagi co chwile wywala Ch i do tego sterowanie postacia nawala raz dam do przodu to biegnie bez opamiętania

Opublikowano

Serwer ewidentnie pod IS, ten niedorozwój z kształtem głowy jak jądro i głosem jak nastolatka(Nitro) dobrze wiedział, że może zarobić na dzieciakach z 'JP Armii'.
Stoi to tylko dlatego, że Nitro nie ma hajsu na podładowanie is na TBD, a widać to po tym w jaki sposób ten 'serwer' powstał, a mianowicie na zasadzie 'skopiuj, wklej, zapisz, odpal i czekaj na hajs'. 
Nie polecam serwera bo to rajd na krótką metę(będzie hajs, to 'serwera' nie będzie). Jeśli jesteś 'JP Kid" to serwer w sam raz dla ciebie. 

ps: Jak myślicie, jakby ten szczur i jego 'ekipa' wlecieli na topkę, to jakby nazwali serwer? ;>

Opublikowano

Macie pozdrowienia od Gumisia.

Powiedział że nie da Wam żyć i sobie nie zarobicie

# Te 1000% expa to specjalnie ?

# Czy nadal wywala ch ? czyzby włam ^^^?

ps to prawda.

Czemu ludzie wbijaja na psach maksymalny lvl, zielak wytlumaczysz nam to? Chcialem expic ej 

@up

Gimnazjum 

Opublikowano

Jak już kupujecie pliki to przynajmniej poczytajcie o nich lub dowiedzcie się cokolwiek.

Same bugi na serwerze xD

Nie lepiej wszystko sprawdzić i dopiero ruszyć z serwerem niż odwrotnie?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czemu jak chce się zalogować to wyskakuje ''serwer nie jest jeszcze otwarty''??

No własnie.

Podobno nijaki GuMiS się włamał, co tu robić teraz... Raty 1000%... ogólnie słyszalem, ze jak włączą serwer to bedzie OX także mozecie sie szykować na konkurs wiedzy!! :) 

Opublikowano

No własnie.

Podobno nijaki GuMiS się włamał, co tu robić teraz... Raty 1000%... ogólnie słyszalem, ze jak włączą serwer to bedzie OX także mozecie sie szykować na konkurs wiedzy!! :)

No i może jeszcze ten GuMiS wprowadził płatny IS, spowodował masę bugów i to, że od startu serwera są ciągle lagi na mapce 95, tak? :)

To jest śmieszne, nie potrafią nawet najprostszych bugów usunąć a biorą się za serwer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...