Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[= Konkurs =] Wygraj grę za najlepszy dowcip!

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MpcForum.pl - Konkurs najlepszy dowcip!

Mój dowcip:

Ilu programistów potrzeba do wymienienia spalonej żarówki?

Żadnego, bo to usterka hardware. <BaDum Tss>

YGsMv3q.jpg
  • Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MpcForum.pl - Konkurs najlepszy dowcip!
Mój dowcip:

Do autobusu wchodzi blondynka, widzi stojącego Jasia i pyta:

- Czy to miejsce jest wolne?

Jeśli ktoś nie rozumie, to chodzi w tym o to, że Jasio stoi, a ona się pyta czy miejsce wolne xD

Opublikowano

Mój dowcip:

Dlaczego jak blondynka dostanie kulą w głowe to umiera dopiero po 5 minutach ?

- Bo kula szuka mózgu <HEHE>

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Mój dowcip:

Programista rano wstaje bardzo zły. Żona pyta go:

- Kochanie co się stało? Ten program, nad którym pracowałeś całą noc, nie działa?

On odpowiada:

- Działa

Kobieta nie poprzestaje:

- Zacina się?

- Nie, śmiga jak burza!

- To co się stało?

- Zasnąłem z głową na Backspace!

Badum tss...

Opublikowano

Mój dowcip:Wchodzi mama do kuchni a tam ojciec rżnie inną babke.

.

Opublikowano

[b][color=#ff8c00]Mpc[/color][color=#40e0d0]Forum.pl[/color][/b] [b][color=#fff0f5]- Konkurs najlepszy dowcip![/color][/b]
[b][color=#fff0f5]Mój dowcip:[/color][/b]Przychodzi blondynka do lekarza mówi: Lekarzu co się stało z kowadłem? Lekarz odpowiedział: Jakim kowadłem?Blondynka powiedziała: No, tym co twój stary wczoraj po ostrym balu balu wywalił przez okno !

Lekarz na to: Aaaaaaaa te kowadło spadło na jakieś samochód. Blondynka:Aha to chyba mam coś na samochodzie bo mnie ryj bolał jak wszedłam to mnie dupa zabolała i musiałam kupić 20 tysięcy ton maści na ból dupy.Lekarz: Spierniczaj głupia idiotko.Blondynka wyskoczyła przez okno a w locie się zesrała razem z ptakami

Mój Sprzęt:

Win 7 x64 bit

Asus 350 W (chyba z Delty bo działa już z 3 lata, przeżył nawet trafienie piorunem).

Palit Gtx 750 Oc Edition StormX 1 GB

czterordzeniowy Intel Core 2 Quad Q8300 @2.5 GHz

Opublikowano

Mój dowcip: Wiecie co mówi Piotr Blandford do Heisenberga?

DOBIEGNIESZ DO TEJ METY

#breaking bad

Opublikowano

Wchodzi mama pod prysznic, a tam prysznic się odzywa

bez gif

Opublikowano

Mój dowcip:Siedzi żołnierz na fotelu, słyszy strzały. Otwiera szafę, a tam marynarka wojenna! xD

Nie możliwe, taki śmieszny suchar! xD

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Mój dowcip:

Była sobie pewna biedna rodzina. Jedyną żywicielką tej rodziny była krowa , stara "Krasula". Pewnego dnia , głowa rodziny (ojciec 2 dzieci) poszedł wydoić krowę , aby zrobić śniadanie dla swojej rodziny . Gdy wchodził do obory , gdzie była krowa , zauważył coś , co wprawiło go w osłupienie . Krowy nie było , zostały po niej tylko szczątki , kiszki i krew rozwalona po całym budynku. Nie wiele myśląc postanowił się zabić , wiedział , że życie bez krowy nie będzie miało sensu . Tak też zrobił - powiesił się . Następna do obory przyszła żona , która martwiła się , ponieważ jej mąż długo nie wracał . Zobaczyła to samo , szczątki krowy porozrzucane po oborze (najwyraźniej "pękła" :D) , a jej mąż wisiał na sznurku . Jej działania nie różniły się bardzo od poczynań jej męża , ona postanowiła podciąć sobie żyły . Następnym był starszy syn . Zobaczył to samo co poprzednicy , z emocji chciał się utopić , więc poszedł nad pobliskie jezioro . Gdy już miał wskoczyć zauważył nimfę wodną, która obiecała mu , że cofnie czas , jego rodzina będzie żyć , ale ma 1 warunek . Starszy syn musiał doprowadzić ją do orgazmu 20 razy , jeżeli nie , to urwie mu głowę . Więc jadą :P 1,2,5,10,13,15 i chłopak już nie dał rady więc nimfa urwała mu głowę . Ostatni był młodszy syn , wchodzi do obory i widzi pękniętą krowę , powieszonego ojca i matkę z poderżniętymi żyłami , poszedł więc nad rzekę się utopić . Nad rzeką zobaczył ciało i głowę swojego brata oraz nimfę . Która złożyła taką samą propozycję co poprzednikowi. Chłopak się jej zapytał :

- a może być 25 razy ??

- Tak -odpowiedziała nimfa

- a 30 ?

-Też

-(po cichu) A nie pękniesz jak krowa ??

Modki to dźiffki

Opublikowano

Mój dowcip:

Przychodzi Jaś do babci i mówi "I like bananas".

Babcia odpowiadania "I like apples".

Mama dopowiada "I like tomatos".

Wchodzi tata i mówi "I like narcotize and drink alcohol".

Opublikowano

Mój dowcip:Leży mąż obok śpiącej żony nagle żona mówi przez sen O Rysiek, mąż mówi zdradza mnie, po chwili żona znowu mówi O Rysiek.No kur** zdradza mnie. Na następny dzień,mąż schował się w szafie i żona myślała że jest w pracy.Poszła do łazienki odwaliła się jak na wiejską dyskotekę.Przychodzi Rysiek wysportowany, wysoki, amerykański akcent, w garniturze mąż mówi no niezły ten Rysiek. Żona kładzie się na łóżku, Rysiu stoi nad nią zdejmuję spodnie i koszulę, mąż znowu mówi no niezły ten Rysiek, żona zdejmuję ubranie wychodzą te fałdy tłuszczu i mąż mówi o kur** jaki wstyd przed Ryśkiem. Badum tsss

Opublikowano

Mój dowcip: Co to jest połączenie masła i Grażyny? Margrażyna :D

#badumtsz

Opublikowano

Mój dowcip: Ulubione buty nauczycielki od biologi? PANTOFELKI!

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Mój dowcip:

Wiecie czym się różni kombajn od krowy?

Jak kombajn się s****doli to stoi w miejcu, a jak krowa się s****doli to idzie dalej. xD

Opublikowano

Mój dowcip:

Kolega opowiada koledze:

- Byłem u lekarza i poprosiłem o syrop od kaszlu, a on dał mi nie wiem czemu środek na rozwolnienie.

- Zażyłeś ten środek?

- Zażyłem.

- I co, kaszlesz?

- Nie mam odwagi.

Opublikowano

Mój dowcip :Polak (Lord Makin ) , Niemiec ( Adolf Hitler ) , Rosjanin ( Vladimir Putin ) spotykają szatana w piekle do którego trafili

Szatan : Jeśli nie powiecie czegoś nowego za co tutaj jesteście zostaniecie tutaj na zawsze.

Putin : Zjadłem ciastko z krymem ( został na zawsze )

Hitler : Przyszedł mi rachunek za gaz ( został na zawsze )

Szatan : A ty?

@Makin : Why dał mi perma 

Badum tsss

47990292595971448862.png

Opublikowano

Mój dowcip:

Murzyn widząc niedźwiedzia drze się : Aaa półtonowy dziki niedźwiedź!

Na to niedźwiedź : Aaa jebany czarnuch! I co miło ci teraz?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Mój dowcip: Siedzi Makin na sośnie i odpoczywa. Nagle jakaś krowa zaczyna wspinać się na drzewo. Weszła. Makin się jej pyta: Co ty tu robisz? - Przyszłam wisienek pojeść. - Ale krowa, to jest sosna, nie wiśnia... - Spoko! Wisienki mam w słoiczku.

Ba Dum Tss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...