Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Aplikacja na telefon - MPCFORUM.PL.

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kid Moderatorów, Moderatorów, Global Moderatorów, Administratorów oraz wszystkich innych użytkowników MPCforum.pl.

Chciałbym złożyć ciekawą sugestię dotyczącą nowego, mobilnego użytkowania forum.

Głównie chodzi mi o aplikacje MPCFORUM dostępną na Androida.

Wiem, że można korzystać z TapTalka oraz zwyczajnej przeglądarki w telefonie, ale

ja chciałbym autorską i unikatową aplikację napisaną przez Coders/Modders Team.

Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam, Konrad.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. nie mam androida tylko dobry i wcale nie stary fon na nokia os z javą, więc by mi niepotrzebna

2. było

3. po co, jest tapatalk

Opublikowano

Tapatalk jest dobry w funkcjonowaniu, jest też mobilna wersja. Ale zawsze, jak na tak duże forum aplikacja by się przydała. Jeśli już robić to też na inne platformy, nie tylko android.

Za.

Opublikowano

Tapatalk jest dobry w funkcjonowaniu, jest też mobilna wersja. Ale zawsze, jak na tak duże forum aplikacja by się przydała. Jeśli już robić to też na inne platformy, nie tylko android.

Za.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jest Taptalk, starczy.

Całkowicie się z Tobą nie zgadzam, aplikacja w markecie 'MPCforum' była by na pewno wiele stabilniejsza, oraz była by dużą reklamą dla forum, jeszcze bardziej moglibyśmy się rozwijać. Ogromne tak, no ale cóż trzeba czekać na werdykt Miszcza ;)

Opublikowano

Dobra, jestem na taka, Tapatalk czasami nie łapie tak jak trzeba, a taka apka mogłaby zrobić reklamę + ułatwiło by to mobilnym osobom przeglądanie forum STABILNE !

WIELKIE TAK

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Admin Cienia
Opublikowano

Pomysł wydaję się ciekawy, jednak wątpię że znajdziemy osobę, która stworzy taką aplikację za darmo. Neutral.

1294477714-U1.png

Opublikowano

na tak :)

Pomysł wydaję się ciekawy, jednak wątpię że znajdziemy osobę, która stworzy taką aplikację za darmo. Neutral.

wystarczy zrobić konkurs na napisanie takiej appki albo po prostu poprosić kogoś za np vipa na pewno zrobi :)

936131400425106482086.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...