Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Aplikacja na telefon - MPCFORUM.PL.

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio pisałam o tym z Makinem, by wprowadzić właśnie taka wersję mobilną/aplikacje na androida (m.mpcforum.pl), uznał, że to dobry pomysł, aczkolwiek wszystko po kolei :)

Taka aplikacja to nie małe wyzwanie, nie wiem nawet, czy sam Miszczu by to ogarnął.

Opublikowano

Nie. Chociaż  w sumie kodersy mogliby ruszyć dupska i zrobić coś porządnego. Ale to i tak nie wypali więc nie.

Opublikowano

Tapatalk jest dobry w funkcjonowaniu, jest też mobilna wersja. Ale zawsze, jak na tak duże forum aplikacja by się przydała. Jeśli już robić to też na inne platformy, nie tylko android.

Za.

Aplikacja na telefon, a tym bardziej samego andka nie przejdzie.

Opublikowano

Podliczając głosy idą łeb w łeb... Według mnie to jest dobry pomysł, ponieważ TapTalk mi się wczoraj zwiesił i się nie odwiesił ;-;.

Opublikowano

Ostatnio pisałam o tym z Makinem, by wprowadzić właśnie taka wersję mobilną/aplikacje na androida (m.mpcforum.pl), uznał, że to dobry pomysł, aczkolwiek wszystko po kolei :)

Taka aplikacja to nie małe wyzwanie, nie wiem nawet, czy sam Miszczu by to ogarnął.

Była taka propozycja i uznano wtedy wyższość Tapatalk. 

Co Wam nie pasuje w tej wersji mobilnej? Zmienić tło, parę drobiazgów i tyle... Powstanie apka, której i tak nikt nie ściągnie. Poza tym, stworzenie aplikacji to jedna rzecz, a sprawienie, żeby działała bez problemu to druga. 

Gdyby znalazła się osoba znająca się na rzeczy, to czemu nie? Sądzę osobiście, że to nie potrzebne, lecz interesujące. Bez głosu.

na tak :)

wystarczy zrobić konkurs na napisanie takiej appki albo po prostu poprosić kogoś za np vipa na pewno zrobi :)

Problem z napisaniem aplikacji mają informatycy Google'a - np. nie działają na wersji 4.4 androida.

Opublikowano

Fajnie ze na Taptalku idze za przeproszeniem epilepsji dostac .

Wgl przy raportowania nie widac czy byl post juz ostrzezony . Slaba bardzo widocznosc dat i ogolnie slabizna wielka .

Brak mozliwosci reportowania na pw co by sie przydalo itd. Ja bym chcial zobaczyc prace coddersow i wykonanie takiej pracy .

Wielkie tak .

Opublikowano

TAK.

Tapatalkowi brakuje:

Statusow,

Tych warnow co się kategorie wybiera

Crashuje się

Lista aktywnych userow się nie wczytuje

Brak widoku sygn

Brak widoku profili

Brak rang przy postach

Nie da się skopiować gg z zakładów profil

Malo ustawien

Widac Admin Room nawet bez perms.

I wiele wiele wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...