Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postawiłem na nipa 34% ;P Czyli zysk jak coś nawet nawet.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Już pewniejsze HR vs mouz, ja skipłem na'vi vs nip, prawdopodobnie 1-1.

Jak mecz BO1 może być bezpieczniejszy od BO2, które jest bezpieczniejsze od BO3? 

­

Opublikowano

Mirage i Dust2

Będzie 1-1 na 90%

czy ja wiem

jak navi jest w jakiejś tam formie w porownaniu do nipu ktory dzis gra gowno moze na luzie ugrac dusta. mirage na 99% dla nich

Opublikowano

Virtusi poczuli pieniadze penta ma jak dla mnie 0% szans

To jest Inferno, słaba mapa VP, do tego za procent jest taki, że nie ma sensu stawiać na Virtus'ów.

Wystarczy popatrzeć na formę obu teamów

Jakie zespoły masz na myśli?

­

Opublikowano

To jest Inferno, słaba mapa VP, do tego za procent jest taki, że nie ma sensu stawiać na Virtus'ów.

Jakie zespoły masz na myśli?

Mouz i Hell Raisers, nie oszukujmy się że mouz ostatnio gra kupe natomiast HR jest na fali :)

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Mouz i Hell Raisers, nie oszukujmy się że mouz ostatnio gra kupe natomiast HR jest na fali :)

No tak, ale to jest BO1, gdzie ryzyko jest większe niż BO2. Wystarczy popełnić kilka błędów i może być po mapie, ale rację masz - HR jest na bootcampie, grają naprawdę dobrze. Mouz zmieniło 2/3 grajków kilka dni temu, postawię low'a na HR.

4 dni temu wymieniłem kosę (35 euro) na itemy o podobnej wartości, teraz 20 euro do przodu.

http://prntscr.com/72mrb1

­

Opublikowano

Dobra, poszedł mid czyli 2 euro na navi, może wpadnie, a jak nie to oddadzą.

Jeszcze dziś zapewne hr postawię, czy macie jakieś lepsze propozycje?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

ale mouz ma teraz nowych zawodników z penty, w tym bardzo dobrego nexa :) nie mowie, ze mouz ugra, ale stawianie wiekszych pieniedzy na hr to glupota. są w formie, ale 70% to przesada, a jak to bywa z takimi teamami nagle moga w formie przestac byc.

@kokoszka

jak wejsc w/wlaczyc takie bajerki, ze wyswietla i liczy Ci wartosc itemkow? 

Opublikowano

No tak, ale to jest BO1, gdzie ryzyko jest większe niż BO2. Wystarczy popełnić kilka błędów i może być po mapie, ale rację masz - HR jest na bootcampie, grają naprawdę dobrze. Mouz zmieniło 2/3 grajków kilka dni temu, postawię low'a na HR.

4 dni temu wymieniłem kosę (35 euro) na itemy o podobnej wartości, teraz 20 euro do przodu.

http://prntscr.com/72mrb1

Ja lubię ryzyko dlatego chyba daje fulla na HR, raczej to wygra, pokazali klasę z LGB, ale tak jak mówił TaZ, CS;GO to gra momentu..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jeżeli ktoś chciałby analizy z pewnej grupy subów to proszę napisać do mnie a wyślę wszystkie mecze :D Za drobną opłatą :D

Wkur.wia mnie takie reklamowanie, tutaj dyskutujemy, więc możesz wypierdalać ze swoimi pseudo grupami.

Ja lubię ryzyko dlatego chyba daje fulla na HR, raczej to wygra, pokazali klasę z LGB, ale tak jak mówił TaZ, CS;GO to gra momentu..

To mówił NEO.

Nie obstawiaj fulla, nauczysz się kiedyś?

Ode mnie low: http://prntscr.com/72mtym

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...