Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 ostatnie mecze i 2 wygrane :D

(VP vs Fnatic i Penta vs mouz)

Szkoda ze przełożyli Nip vs TSM to może tez by wpadło :D

@1373230489-U611928.pngNidzgor

Nie wiem jak to uczyniłes, ale wielkie GZ xD

Ja mam do obstawianie bluee xD

Co na dzisiaj polecicie? ;)

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakies bety na dzis ? Wczoraj mouz wygrali 1 mecz i 1 przegrali :D

Akurat trafiłem na ten, który wygrali.. haha xD

VP vs G2 ??

Co sądzicie..?

Postawiłem na G2.. ale ręka mnie swędzi żeby zmienić ;x

Opublikowano

VP ostatnio w dobrej formie, pasha na streamie się teraz rozgrzewa. VP vs G2  - VP przewyższa umiejętnościami, ale to jest BO1 więc wszystko się może zdarzyć, ja postawiłem 2$ na vp. 

;p

Opublikowano

@Conlabos

I co z tego że Virtusi mają lepszego "skilla", skoro DD2 to mapka G2, i nawet pasza na strimie powiedział że nawet nie ćwiczyli na DD2 więc będzie ciężko im to ugrać :). Według mnie mecz wyrównany, lecz z racji tego że grają dd2 to G2 ma 90% na wina.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

G2. Virtus.pro ostatnio dobrze gra, ale dust2, chyba ich najgorsza mapa... G2 wczoraj pokonało Titan na dust2 i to z dużą przewagą, wiec g2 też jest w dobrej formie. Polecam medium na g2

Opublikowano

to wiadomo ze 50/50... tylko chciałbym coś więcej.. wiem że nv ma bardzo dobrze ogarniętą mape de_inferno i sporo osób twierdzi że właśnie to oni wygrają.. a chciałbym jeszcze się dowiedzieć co Wy na to

Opublikowano

VP czy G2? Z jednej strony Virtusi nie nawidzą dd2, ale po wczorajszych akcjach ze Snaxem można się pokusić o jakiegoś beta na nich. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Zależy od meczu fnatic envyus, zobacz sobie jak fnatic ogarnia ta mape, jeśli wygra w podanym wcześniej przeze mnie meczu fnatic to w meczu navi fnatic też polecam fnatic

Moje bety na dziś:

Fnatic vs Envyus (low fnatic) mimo, że mapka inferno wierzę, że fnatic wystarczy ich skill i ostatnia forma. W ostatnim meczu między tymi drużynami na inferno wygrało Ldlc i to z dosyć duża przewagą.

Virtus.pro vs Gamers2. Mid G2

Titan vs Lgb, lgb może zaskoczyć... Do tego to co wczoraj zrobiło Titan to poezja, grali jak totalne nooby, wczoraj przegrali bodajże 2 mecze z gorszym drużynami od siebie. Mapa cache dużo mi nie mówi.. Więc to jeden z moich ryzykowniejszych betow dziś. Low lgb

Orbit vs K1ck low k1ck

Navi virtus.pro full vp, mapa mirage, wczoraj virtus.pro pokazali że mają mocne terro i średnie ct, na navi to starczy.

Mousesport vp mid vp lub very low Mousesport. Mousesport w tym roku zaskakuje swoją forma, virtus.pro osiąga swoją szczytowa, mapa cache czyli mapa virtus.pro.

Opublikowano

Siemanko! Jestem Kubenz i od wczoraj zacząłem dzielić się z wami swoimi betami. Wczoraj weszło 9/10 meczów i liczę, że ten wynik się utrzyma. Trzymajcie linka do strony na fejsie i powodzenia! ww

Opublikowano

Siemanko! Jestem Kubenz i od wczoraj zacząłem dzielić się z wami swoimi betami. Wczoraj weszło 9/10 meczów i liczę, że ten wynik się utrzyma. Trzymajcie linka do strony na fejsie i powodzenia! www

Zapodaj cos na dzisiaj :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...