Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fnatic czy Titan? Ostatnio jak grali na Cache to było 16:13 dla fnatic a jak będzie teraz? Tutaj raczej nie ma mowy o throwie bo to jest Face It 

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej Fnatic.­

/miał lub ma ktoś problem z obstawianiem? Oferta od bota nie przychodzi i po chwili się sama anuluje na stronie. Jest tak od wczoraj wieczora. Jak to naprawić?

784091427630431250239.png

Opublikowano

odda skiny za mecz tsm vs nip?? :D bo mecz został przesunięty

Przesunięty a nie odwołany. Prawdopodobnie będzie po 23.

/miał lub ma ktoś problem z obstawianiem? Oferta od bota nie przychodzi i po chwili się sama anuluje na stronie. Jest tak od wczoraj wieczora. Jak to naprawić?

­

Opublikowano

przesuneli za 3 dni, czyli  juz nie  bedzie 6:0 dla nipu?

Raczej będzie. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Można anulować beta? Bo ten mecz został przełożony, a ja chce obstawiać tymi skinami ;x 

Nie.

­

Legenda
Opublikowano

2 rundy nie były zaliczone, bo nie było jednego zawodnika...

Admini nie pozwolili na wstrzymanie rundy i jej powtórzenie i te 4vs5 były normalnie liczone.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tak samo jak Virtusi szczescie pozwoli wygrac czasami.

Vp ez pz.  :ninja:

Postawiłem jeszcze 5 innych meczy  B)

Ile dni po kupieniu skina abym mogl go postawic?

Opublikowano

Liga amerykańska.. hmm polecam rzucić monetą do 3 i wybrać, ewentualnie wybrać ładniejsze logo, można też wzorować się na % na hltv, csgolounge, egaminsport lub też poczekać do jakiejś 2 na analizę na  https://www.facebook.com/CSGOAA, jednak metoda na chybił trafił niskie bety nie jest zła, jednak zalecam SKIP ALL !

Opublikowano

yiwaex.jpg

dziś gorzej, myslalem ze bede w c**j na minus a tu sie okazalo ze cancelowali tamte 2 mecze i jeszcze mouz wygralo z penta i jakims cudem jestem 450 dolcow na plus

ASC dzis moze jebnac SKDC. Odkad nie maja oceana cos im c**jowo idzie, mozna rzucic low beta ale na wlasna odpowiedzialnosc zeby potem placzu nie bylo ze rip skins przeze mnie. Tak jak mowilem ameryka 50/50

Ludziska, co sądzicie o C9 vs CLG?

CLG bo mirage
Opublikowano

yiwaex.jpg

dziś gorzej, myslalem ze bede w c**j na minus a tu sie okazalo ze cancelowali tamte 2 mecze i jeszcze mouz wygralo z penta i jakims cudem jestem 450 dolcow na plus

ASC dzis moze jebnac SKDC. Odkad nie maja oceana cos im c**jowo idzie, mozna rzucic low beta ale na wlasna odpowiedzialnosc zeby potem placzu nie bylo ze rip skins przeze mnie. Tak jak mowilem ameryka 50/50

To jest masakra ile tych Asimowów i Cyrexów masz;d Od jakiej kwoty zaczynałeś obstawiać i ile w to już się bawisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...