Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja też uznałem że wkońcu na vp musze wygrać :D bo serio 20$ już ogólnie na nich straciłem to czas aby mi co nieco oddali hheheeh :D a później się zobaczy jak obstawie.. może jakies analizy będą czy coś :)

Są 2 zasady:

1. Nigdy nie betuj na VP

2. Jeśli jednak zamierzasz, patrz punkt 1.

Ja zapomniałem że mam jeszcze glocka catacombs ze skrzynki, od jutra będę mógł nim się wymieniać więc potrzebować będę tylko pewniaka z value min. 1 i powinienem się odrobić w jakiś tydzień.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wiem że na vp się nie daje ale raz czy dwa na nich wygrałem :D ale później w dupe ale mnie tam lata czy wygram czy nie :D ja wierzę w vp bo to są serio dobzi zawodnicy :D zresztą zobaczy się jakie mapy będą bo to też jest ważne :)

Opublikowano

przewalilem 14 ojro kurde i dzis lecimy na FilipSide3 Taktictks dobre taktyki s1mple marki znam ich dobrzi zawodnicy wiec lece kolejne 6 ojro bo moich prawidziwych dolcow nie stawiam i licze ze sie dzic odbije :)

Opublikowano

Heh wiedziałem ze tak będzie.. cóż powiedzieć, tak to jest jak się jeden idiota słucha drugiego ;)

To nawet ja tak nie beczałem jak ostatnio przegrałem swoje 300 euro i wczoraj 75 euro. Ale nie PIMPA wie lepiej, chodź nawet nie podał argumentów dlaczego uważa ze XMG wygra.. i tak to jest ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...