Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje stracone dzis skiny to pikuś w porównaniu do niektórych jak dali na te xmg :D trzeba pamiętać że raz się wygrywa a raz nie tym bardziej procenty były po stronie x6 :)

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najpierw słuchacie betów jakiegoś eksperta, który ma 100h w cs go i siedzi w silverze a potem jest płacz o skiny xD . X6tence od początku byli tutaj faworytami, chociaż muszę przyznać, że spodziewałem się 2-0 C:

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

no oczywiście że tak :) ja dziś też straciłem może nie dużo bo 12$ (co dla mnie to bardzo dużo) na nip i jakoś nie płaczę i jestem na siebie zły bo wiedziałem ze tak będzie ale jak zawsze siebie nie posłuchałem :D to jest cs tutaj niczego się nie przewidzi.. dzis grają dobrze jutro źle i przegrywają z przeciętniakiem :)

Opublikowano

@pmpkek niemieckie cziterki nie dały rady na lepsza drużynke? :(

h5td6s.jpg

ujglp7.jpg

+980$ not bad

gratki i fajnie że ktoś jednak miał rozum i dał na tego co wiadome było że wygra  :) ale gdybym miał choć jeden taki skin hahaha :D

Opublikowano

Eetam, full był na NIP vs EnVyUs - oczywiście na NIP. ;D 
7$ przegrane, dla mnie sporo, ale jakoś to odrobię. ;d 

Mam jeszcze 2 chromy, kupię jakiś skin za te kilka centów i znów dojdę do tych ~10$, tylko przydałyby się analizy kogoś, kto sporo w tym siedzi i wie coś na temat Counter-Strike, a nie 50h w CS, pokaże swoje szczęśliwe bety, których nawet nie przeanalizuje, tylko strzeli, a potem robi z siebie szefa i nawet nie raczy przeczytać info na HLTV. :)

graphic.png

Opublikowano

Lel.. to było wiadomo ze informacje i przypuszczenia ma z dupy. Skoro nawet nie chciał dać dobrych argumentów dlaczego właśnie oni.

Największą beke miałem z tego ze pisał ze postawienie na nich beta to pewniak xD

Opublikowano

Przecież pimp dla beki naisal że to pewniak, a wy od razu za nim poszliście. Wczoraj trafiony Fnatic z VP i LDLC z NiP. Dziś chyba skipne bo duże %.

Legenda
Opublikowano

Dobrze, że x6 wygrało dzięki nim nowe skiny już wpadły. Wczorajszy bilans: 8wygranych i jedna porażka. Dziś chcę zobaczyć Virtus Throw vs Flipside3.

qYvTznq.png?1

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja tam w sumie wiele nie straciłem, nawet 2 euro to nie były więc w sumie tylko mam nauczkę żeby pimpowi nie ufać :D

Pożyczy ktoś skina żeby się odbić? XDDD

Opublikowano

Wedlug Ciebie jestem wrozka? Kazdy o zdrowych zmyslach przewidywal wygrana NiP'u przez +allu, mirage i c*****a forme EnVyUs, ale cebulak zapyta o beta a jak nie wejdzie to sie malo nie poplacze. Nie betuj bo to nie dla Ciebie.

pfkiev.jpg

przecież żartowałem tylko, mam wyjebane w te skiny, teraz trudno będzie się odrobić, bo nie ma czym :P 

Jakie bety na dziś? Ktoś coś poradzi?

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Ja tam lece na Virtusów wczoraj nie szło im tak źle z Fnatic, mogli to wygrać tylko przegrali eco. Postawie 15$ może się uda. ^ ^ 

Opublikowano

no ja też uznałem że wkońcu na vp musze wygrać :D bo serio 20$ już ogólnie na nich straciłem to czas aby mi co nieco oddali hheheeh :D a później się zobaczy jak obstawie.. może jakies analizy będą czy coś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...