Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dust to mapa 2 druzyn, a według statystyk od Valve TT lepiej ludziom idzie ;)

Zobaczymy. Widać gołym okiem, że Fnatic ma swoje momenty. Cache i Nuke to mapy...?

­

Opublikowano

Zobaczymy. Widać gołym okiem, że Fnatic ma swoje momenty. Cache i Nuke to mapy...?

Cache to chyba mapa ldlc, nuke wygra ta drużyna, która wygra kosy.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak, Cache i Nuke to są mapy, ktore się gra na turniejach...

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

I pierwsza mapa dla nV.

Jak mówiłem... oni nie pokazali wszystkiego co potrafią.

Przez cały turniej tylko raz zagrali na poważnie, gdy przegrywali z nip 13-10 i wygrali 13-16.

Te Negevy i zamiast zabic normalnie z pistka to biegnie nozem...

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

ja jestem inny i postawilem na envyus :)

nie jesteś sam eV jest zbyt silne na fntic i titan BO3 rozniosąte drużyny w pył my friend :) doświadczenie i pewnie wala koks przed meczem bo jak ja bym grał to musiałbym półke ć na jeden mecz minimum :D

Opublikowano

Zmień dilera. 

16-14 LDLC :/

No nie dokończył... nie wiadomo o co się pytał.

z130cf.jpg

nie jesteś sam eV jest zbyt silne na fntic i titan BO3 rozniosąte drużyny w pył my friend :) doświadczenie i pewnie wala koks przed meczem bo jak ja bym grał to musiałbym półke ć na jeden mecz minimum :D

Ja się zgadzam, nV wygrają finał. Są po prostu za silni dla titan ;)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na mapie cache czuje zaciętą walke, a pod koniec lekko odskoczy Fnatic, zeby nV mogło znów wygrać kilkoma wygranymi rundami ;)

Lub totalna dominacja nV

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Jak parodia Fnatic to czemu zmieniasz w finale?

Jeśli zmieniasz w finale beta to stwierdziłeś z nV jest lepsze od Titan.

Wiec to nie parodia Fnatic, a dobra gra nV ;)

#Edit ESC wraca? http://www.purepc.pl/rozrywka/csgo_valve_cofa_bany_dla_bylych_graczy_esc_gaming

Parodia z ich strony, a nie dobra gra LDLC (mówię o jednej rundzie). Jeżeli przegrywa się 4v2, to wybacz. LDLC powinno poradzić sobie z Titan. 

­

Legenda
Opublikowano

16;14 co sprawia, że szykuje się mega walka o ten finał.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Niestety flusha bardzo słabo się dziś spisuje jak na jego możliwości. Odstawał już na mapie de_inferno w meczu z titan, a na cashu nawet pronax, który jest najsłabszym punktem drużyny fnatic wykręcił lepsze statystyki. Jednak nie ma co płakać bo shox również słabe spotkanie rozgrywa. Niezależnie od wyniku chcę zobaczyć dobre widowisko, a czy skiny wpadną to inna droga (ale droga $$$).

Widać, że zawodnicy są już również zmęczeni i mapa, która jest w 100% dla CT to terroryści pokazują klasę.

Ostatni mecz polecam dać na Titan. Są wypoczęci, a mecz z VP to było celowo. Wygrali wszystkie mecze gdzie mieli po 30% z NiP, Fnatic, ex-LDLC.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...