Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Korwinizm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podaj srednia wieku tej inteligencji co głosuje na korwina xD

Młodzi ludzie po studiach  którzy nie widzą w tym kraju przyszłości,zniszczonego przez unię,rząd,socjal  i umieją LOGICZNIE myśleć.Ale nie brakuje też starszych

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Korwin zrobi porządek, już niedługo. Lewaki wiedzą, że ich koniec nadchodzi więc cała ich propaganda stara się ostatkami sił coś zdziałać.

Nie będę żył w kraju, w którym rządzą komunistyczne świnie. Ponure mordy i banda zawziętych popaprańców. Co to w ogóle ma znaczyć, że w rządzie są transwestyci i homosie.

@Edit

Zapomniałem dodać, że autor tematu to zwykły prowokator. Dziękuje.

301ec7k.jpg

Zapraszam na audiobooki w moim profilu.

Opublikowano

Też tego nie rozumiem...

Btw.. Ostatnio przechadzając się po mieście widziałem naklejone w różnych miejscach nalepki "Dostajesz Karnego Korwina Za Lewakowanie"... Co to się porobiło. o.O

zSCFQrN.png

Opublikowano

No jeżeli Ty uważasz,że maturzysta nie ma "praw wyborczych" to naprawdę jesteś bardzo inteligentny.

Ciężko się domyślić że on pisał o wszystkich ludziach popierających korwina (50% zwolenników to uczniowie gimnazjum (jak nie więcej))

Nie wyraził się jasno ale jak nie umiesz się domyślić o co chodzi to "naprawdę jesteś bardzo inteligentny"

Ale trzeba dopiec człowiekowi który ma inne poglądy.

@top

Gimnazja płoną bo taka moda ktoś wprowadził  memy z Korwinem i oni to podłapali to wszystko. 

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu gimbusy jarają się korwinem. Ten człowiek nie zna sie i wolny rynek zniszczy nasz kraj. Potrzebujemy socjalizmu i lewicowych przywódców takich jak Ikonowicz lub Pilsudski herbu Piłsudski. Wierze że socjalizm nas uratuje. Potrzebujemy więcej przywilejów dla mniejszości i podatków. Rest in Pepperonnis wolny rynek, niech żyje Unia Europejska Lewicowa.

Choć temat to typowa prowokacja, wtrącę swoje zdanie.

Otóż o ile Palikot to typowy populista, który liczy na głosy idiotów, gimbów i reszty plebsu nie mając żadnego pojęcia o tym co robi, to Mikke większość poglądów ma słusznych i patrząc na zaciemnianie takich łbów jak ty poprzez mass media, PO/PIS i inne partie siedzące u władzy od lat, za których rządów życie tu w Polandii jest jakie jest, popieram JKM. Wychodzę z założenia, że jeżeli ma być gorzej, lepiej, by po prostu było inaczej, a nuż wyjdzie na dobre. Ikonowicz to kolejny komuch i populista, pamiętna 'debata' podczas której co 2 słowa oglądał się ku strajkującym, patrząc jak łykają każde jego słowo i uśmiechają się durnie, gość nie dość, że przekrzykiwał wszystkich, to jeszcze nie dawał dojść nawet prowadzącej do słowa. To gość pokroju kaczyńskiego/tuska, wygłasza te swoje hasełka, populizując politykę PRLu mówiąc, że 'będzie lepiej'. A jak się skończyły ostatnie tego typu hasła- historia wie najlepiej. Unia nakłada na Polskę coraz śmieszniejsze wymogi, jakoby Polska czerpała masę korzyści z bycia w UE. Gówno prawda, Unia czerpie z nas o wiele więcej dzięki naszemu eksportowi, jesteśmy nędznymi robolami w ich biznesie.

PS.

to, że gimby się kimś jarają, nie znaczy, że gość ma złe poglądy. :)

Opublikowano

Gimbusy popierające Korwina to pusty slogan stworzony na potrzeby rozpaczliwej obrony przeciwników JKM, bo jak przychodzi do dyskusji z nimi, to albo padają kłamstwa na temat Korwina typu "likwidacja podatków" albo "patriarchat" albo po prostu zapada cisza.

Opublikowano

Tylko on może coś zrobić , bo reszta polityków ma wyje**ne na ten kraj. Pewnie ma jakiś swój plan , który pomoże coś Polsce , lub dobije ją...

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ciężko się domyślić że on pisał o wszystkich ludziach popierających korwina (50% zwolenników to uczniowie gimnazjum (jak nie więcej))

Nie wyraził się jasno ale jak nie umiesz się domyślić o co chodzi to "naprawdę jesteś bardzo inteligentny"

Ale trzeba dopiec człowiekowi który ma inne poglądy.

@top

Gimnazja płoną bo taka moda ktoś wprowadził  memy z Korwinem i oni to podłapali to wszystko. 

Napisał wyraźnie że 50% maturzystów nie ma praw wyborczych, to jedynie świadczy o jego logice,a tym bardziej o braku.

Spokojnie te wasze "gimby" tzw pełnoletnie logicznie myślące osoby które zagłosują na KNP i będzie koniec lewakowania :_

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Napisał wyraźnie że 50% maturzystów nie ma praw wyborczych, to jedynie świadczy o jego logice,a tym bardziej o braku.

Spokojnie te wasze "gimby" tzw pełnoletnie logicznie myślące osoby które zagłosują na KNP i będzie koniec lewakowania :_

Przyznaję, błąd językowy. Mea culpa. 

Ale swoją drogą jestem ciekaw skąd ty bierzesz te dane?

Bo o 50% maturzystów nigdy nie słyszałem a o 5% poparcia dla KNP słyszałem tylko w złym, lewackim, przebrzydłym TVN-ie, nigdzie indziej :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Przyznaję, błąd językowy. Mea culpa. 

Ale swoją drogą jestem ciekaw skąd ty bierzesz te dane?

Bo o 50% maturzystów nigdy nie słyszałem a o 5% poparcia dla KNP słyszałem tylko w złym, lewackim, przebrzydłym TVN-ie, nigdzie indziej :D

Wymyślam sobie te dane.Brak słów.

5% to jest minimalne minimum,gdyby każdy znał program korwina poparcie wynosiłoby ponad 30%

Opublikowano

5% to jest minimalne minimum,gdyby każdy znał program korwina poparcie wynosiłoby ponad 30%

Z pewnością. A za tydzień numery w totka to 17 5 23 48 69 80.

Opublikowano

Skąd możesz to wiedzieć?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Z pewnością. A za tydzień numery w totka to 17 5 23 48 69 80.

a no tak zapomniałem 95%  ludzi to idioci

Opublikowano

Skąd możesz to wiedzieć?

Choćby na podstawie wzrostu poparcia pod wpływem stopniowego rozpowszechniania się poglądów. JKM nie pokazuje się w typowych mediach, w przeciwieństwie do POPISU, który wydaje miliony na kreowanie swego wizerunku poprzez mass media, czyli główny środek ogłupiający. To działa tak, że 2/3 ludzi w Polsce nie wie na kogo głosować, a wtedy myśli- o, widziałem tego tuska w telewizji, w sumie to dobrze prawi, zagłosuję na niego. I chuj, bieda w Polsce coraz większa.

Opublikowano

a no tak zapomniałem 95%  ludzi to idioci

Pisząc, że 95% ludzi to idioci sam przyznajesz się, że jesteś idiotą. Mądry człowiek nie napisałby tego typu zdania. A ty uważasz, że jesteś mądry, bo podkreślies, ze wiekszosc ludzi to idioci, czyli uwazasz siebie za wyjątkowego, madrego.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Choćby na podstawie wzrostu poparcia pod wpływem stopniowego rozpowszechniania się poglądów. JKM nie pokazuje się w typowych mediach, w przeciwieństwie do POPISU, który wydaje miliony na kreowanie swego wizerunku poprzez mass media, czyli główny środek ogłupiający. To działa tak, że 2/3 ludzi w Polsce nie wie na kogo głosować, a wtedy myśli- o, widziałem tego tuska w telewizji, w sumie to dobrze prawi, zagłosuję na niego. I chuj, bieda w Polsce coraz większa.

Wydaje mi się, że jest też tak, że każdy głosuje na PIS, albo PO bo sobie myślą "i tak pis albo po wygrają.. No to wybiore mniejsze zło"

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że jest też tak, że każdy głosuje na PIS, albo PO bo sobie myślą "i tak pis albo po wygrają.. No to wybiore mniejsze zło"

Racja, ale to tylko dlatego, że uważają, że inne partie (poza tymi dwoma 'złami') są okropne, bo tak kreują je PIS/PO, tudzież one właśnie mają największy nakład na media, czyli środek ogłupiania już głupich ludzi, którzy łykają wszystko co w telewizji.

Opublikowano

Racja, ale to tylko dlatego, że uważają, że inne partie (poza tymi dwoma 'złami') są okropne, bo tak kreują je PIS/PO, tudzież one właśnie mają największy nakład na media, czyli środek ogłupiania już głupich ludzi, którzy łykają wszystko co w telewizji.

ale co poradzisz, jak nic nie poradzisz. Tak po prostu jest. Twoim zadaniem jst zaglosowanie na najlepsza partie, a dla kazdego taka jest inna. To tyle, po co o tym dyskutować? Kazdy ma swoich zwolennikow i przeciwnikow. Wiadomo, ze manipulacja mediami występuje, ale kto powiedzial, ze zycie jest sprawiedliwe?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

I dlatego te przekłamane sondaże w TV tak dobrze działają.

To tak jak z obrazkami z internetów, jakieś fajne podpisy, brak źródła, a ludzie to łykają.

Na szczęście Korwin dociera do coraz większej liczby ludzi i kto wie.. Może w nadchodzących wyborach go wybiorą, chociaż wątpię żeby okrągły stół na to pozwolił.

Wiedzą i widzą co się na świecie i w Polsce dzieje, będą się trzymać stołków do samego końca, a ich koniec jest bliski.

Pytanie tylko jak się historia potoczy, czy zatoczy koło, a może w końcu wyciągniemy wnioski z lekcji i raz na dobre poślemy armię czerwoną do piachu?

Mam wielką nadzieję, że Korwin w tych wyborach wygra. To nie jest tak, że zgadzam się ze wszystkim co mówi, ale do cholery to nie on będzie głównym rządzącym i o tym jego przeciwnicy zapominają. Reszta partii też ma coś do powiedzenia, no ale bezmózgom do łba trudno cokolwiek wkuć.

@Edit

Zaczyna się robić gorąco:D

untitled.png

Link

https://www.facebook.com/pierydolefiskusa.stonoga/posts/614600265284081?fref=nf

417711489342956987022.png

Opublikowano

Tak czytam temat i zastanawiam się, czy to prowokacja, czy autorze naprawdę masz zamknięte oczy na to, co się dzieje w Polsce.

Potrzebujemy więcej przywilejów dla mniejszości i podatków.

Dla kogo chcesz tych przywilejów? Dla mniejszości seksualnych, którym nie wystarcza tolerancja, muszą się afiszować ze swoją orientacją i narzucać nam swoje poglądy (m.in. marsze równości), czy może dla mniejszości rasowych, które dla nas tej tolerancji nie mają? Dla cygana, normalny biały człowiek jest śmieciem, a kradzież to coś naturalnego (czytałem ostatnio wypowiedź króla cyganów bodajże z Mołdawii). Oni mają mieć przywileje, większe od prawdziwych Polaków?

Opublikowano

@up

Wyobraź sobie, że w niektórych europejskich krajach zdarzają się takie sytuacje, gdzie matka z dzieckiem jest skazana na oglądanie pary homosiów migdalącej się na jakiejś ławeczce, bądź przejściu dla pieszych. Osobiście, gdybym musiał na coś takiego patrzeć, a tym bardziej gdyby moje dziecko miało na coś takiego patrzeć.. Lepiej żebym pod ręką nie miał nic ostrego bo pewnie grzałbym ławę w pace przez resztę swojego życia.

Co do postępu cywilizacyjnego.. Jeśli to ma być postęp (para homosi miziających się publicznie, strajkujące stworzenia płci nieznanej) to ja już wolę jechać do Rosji i modlić się, żeby mnie nikt nie przejechał na ulicy.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Stalin by tu kurw** porządek zrobił, a nie jakieś lewackie lejby do rządu biorą co tylko hajs kradną.

Co do korwina, nie jara mnie - nie kupuje tego 3 razy nie dziekujemy.

Opublikowano

Wiem, że warn za offtop ale przekomiczne jest czytanie tych wypocin :D

Powtarzanie po milion razy "Głosują na Po pis bo nie ma innego wyboru".

To jest dosłownie miażdżące jak słowa, które z założenia oznaczają coś dobrego ("Tolerancja", "Postęp") wam z kolei wydają się mieć znaczenie pejoratywne.

To jest właśnie polska młodzież, ten słynny elektorat KNP. Ludzie, którzy tak naprawdę absolutnie gdzieś mają przyszłość kraju. Do nich po prostu docierają skrajne postulaty bo fanatyczny świr może im pomóc w ustawieniu świata pod własne widzimisię.

Konserwatyzm to największa zaraza jaka mogła dotknąć społeczeństwo.

pSlav, nie odpowiadaj proszę jak to cię męczy moje lewackie pierdolenie bo nie mam zamiaru włączać się w tą "dyskusję". Po prostu chciałem podzielić się swoimi obserwacjami i zażenowaniem współczesnym społeczeństwem. Kto chce słuchać ten zrozumie :)

tumblr_n2w91g0fmN1tqfju2o1_500.png

Tolerancja jest dla mnie szanowaniem czyjejś odmienności, lecz nie znaczy to, że mam ją pochwalać. Marsze równości, adopcja dzieci - to znacząco wykracza poza zwykłą tolerancję.

To jest temat na zupełnie inną dyskusję ale to co ci się wydaje tolerancją czyli ciche przyzwolenie na siedzenie w domu i robienie co chcą nią nie jest.
Tolerancja to działanie mające na celu zrównanie praw. Jeśli uważasz, że np. homoseksualiści na takie prawa nie zasługują to nie udawaj dobrego bo do tolerancji ci daleko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...