Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Korwinizm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem czemu gimbusy jarają się korwinem. Ten człowiek nie zna sie i wolny rynek zniszczy nasz kraj. Potrzebujemy socjalizmu i lewicowych przywódców takich jak Ikonowicz lub Pilsudski herbu Piłsudski. Wierze że socjalizm nas uratuje. Potrzebujemy więcej przywilejów dla mniejszości i podatków. Rest in Pepperonnis wolny rynek, niech żyje Unia Europejska Lewicowa.

Rafaljesthardkor_euw_17_5_logo.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Ten człowiek nie zna sie i wolny rynek zniszczy nasz kraj."

Gówno prawda. lepiej głosować na jakiegoś kaczora ta? weź przestań. Korwin przynajmniej chce uratować ten kraj a nie tak jak dolan, kaczor i inne człowiekopodobne istoty typu grodzka.

Opublikowano

Marna prowokacja.Jeśli uważacie, że nic nie wie o gospodarce, to proszę bardzo.Powiedzcie coś lepszego, a nie zapomniałem, wy umiecie tylko napisać, że jego elektorat to gimbusy, a sami jesteście na jeszcze niższym poziomie rozwoju.

1392329895-tTd_11.jpg

Niech ktoś zamknie ten temat, bo to zwykłe prowo.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu gimbusy jarają się korwinem. Ten człowiek nie zna sie i wolny rynek zniszczy nasz kraj. Potrzebujemy socjalizmu i lewicowych przywódców takich jak Ikonowicz lub Pilsudski herbu Piłsudski. Wierze że socjalizm nas uratuje. Potrzebujemy więcej przywilejów dla mniejszości i podatków. Rest in Pepperonnis wolny rynek, niech żyje Unia Europejska Lewicowa.

pierdolisz coś o wolnym rynku i tym samym chcesz socjalizmu który jest tylko z założenia "spoko", a w praktyce jest chujowy, z resztą mieliśmy tyle lat taki spierdolony ustrój także sobie odbij

Opublikowano

Lepiej żeby naszym krajem rządził kaczor lub Tusk wszyscy narzekajmy na nasz kraj i zjebanych polityków chodź na nich głosujmy co nie?

Właśnie odkryłeś że TY jesteś z gimbazy.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze mój avatar sluzy do wnerwiania głupich ludzi. 

A skończe na tym, ze zawsze bede chcial szacunku dla mniejszosci bo to mniejszosci maja przystosowac sie do wiekszosci a nie odwrotnie. 

Opublikowano

Dokładnie.Putin tam powiedział do jakiejś mniejszości islamskiej, że to oni potrzebują Rosji a nie Rosja ich.

Hrabia, wypierdalaj ze swoim lewackim pierdoleniem typu: populizm, likwidacja podatków, zaganianie kobiet do kuchni.

Opublikowano

Bo popularny w internetach, ogółem robi bekę dla gimbów :D

Nie musisz się martwić, mało kto na niego tak naprawdę głosuje.

Nikt na niego nie głosuje? Z sondaży wynika ze 50% tegorocznych maturzystów popiera korwina. 

Robi bekę dla gimbów ?  Gimby nie rozumieją co on mówi, zapewne ty też nie.

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze mój avatar sluzy do wnerwiania głupich ludzi. 

A skończe na tym, ze zawsze bede chcial jak najgorzej dla mniejszosci bo to mniejszosci maja przystosowac sie do wiekszosci a nie odwrotnie. 

Nie byloby większości, gdyby ne bylo mniejszosci. Mniejszość też tworzy kraj, jrazem z wiekszoscia. Nie nalezy o niej myslec jak o marnym procencie. Trzeba myslec o ludziach jak o pojedynczej jednostce. kazda jest inna.  Nie nalezy zapominac o mniejszosci

Nikt na niego nie głosuje? Z sondaży wynika ze 50% tegorocznych maturzystów popiera korwina. 

Za to tobie zrobil pranie mozgu. Sam sie gubisz w tym co mowi twoj wielki mentor i to widac. Kazdy to potwierdza. Nawet zaczytnasz uzywac jego koriwnizmow typu" tfu gej", "homoś to co innego niż gej"..

Opublikowano

Nie byloby większości, gdyby ne bylo mniejszosci. Mniejszość też tworzy kraj, jrazem z wiekszoscia. Nie nalezy o niej myslec jak o marnym procencie. Trzeba myslec o ludziach jak o pojedynczej jednostce. kazda jest inna.  Nie nalezy zapominac o mniejszosci

Za to tobie zrobil pranie mozgu. Sam sie gubisz w tym co mowi twoj wielki mentor i to widac. Kazdy to potwierdza. Nawet zaczytnasz uzywac jego koriwnizmow typu" tfu gej", "homoś to co innego niż gej"..

Nowe konto?

Żadne 0.50% społeczeństwa homosioów nie będzie wywierało nacisku na większości.

Nie jestem demokratą bo jak kretyni i debile nie mający żadnej wiedzy o polityce mogą głosować, ale żyjemy w demokracji więc pedofille nigdy nie będą mieć swoich praw.

A jeśli mówimy o mniejszości, to każdy jest mniejszością jeśli jeden jest niski to wszyscy powinni być niscy? Jeśli jeden jest rudy to wszyscy mają być rudzi żeby to nie była obraza?

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze moj avatar to prowokacja dla niedoinformowanych ludzi i jak widać to prawda, Korwin nie jest moim mentorem.

Mniejszosci sa mniejszosciami, nie mowie, ze trzeba je mordowac tylko mowie, ze to one maja przysotsowac sie do wiekszosci tj. zadnych homo slubow zadnych meczetów czy jak to tam sie zwie itp

Oho, hrabia14 wszedł w temat, juz widze te obciąganie UE z glebokim gardlem i polykiem. 

e - Pozatym zaden zdrowo myslacy czlowiek nie zaglosuje na Ruch Narodowy bo to ograniczeni umyslowo dyktratorzy o powaznym uposledzeniu umyslowym - a taki dyktator to zły dyktator. Lewica to rispektowanie mniejszosci  i debili, a to co wyprawiaja to cyrk - tez prawie, ze nikt nie bedzie na to  cos glosowal, oni sa zdania, ze dwoje pedalow moze zrobic sobie normalnie!! dziecko i to takiego pokroju argumentow ostatnio uzywali, Korwin nie musial nic mowic cala sala darla sie ze smiechu :D

PIs i PO to kwestia odejscia starszego pokolenia, ktore nie mysli - tak wiem okrutne.

Pozostaje Korwinizm.

Opublikowano

Dokładnie.Putin tam powiedział do jakiejś mniejszości islamskiej, że to oni potrzebują Rosji a nie Rosja ich.

Hrabia, wypierdalaj ze swoim lewackim pierdoleniem typu: populizm, likwidacja podatków, zaganianie kobiet do kuchni.

Ale ja nawet nie mam zamiaru się wypowiadać :C

Poziomem, kulturą i ślepym powtarzaniem wypowiedzi sami dajecie swój obraz. W miarę inteligentny człowiek sam wyciągnie wnioski z waszego pierdolenia :)

A pozostałe 50% nie ma jeszcze praw wyborczych. Średnia wieku elektoratu KNP taka wysoka xD

Nie masz zamiaru się wypowiadać to wypierdalaj i przestań podnosić ciśnienie normalnym ludziom.Do chamów mówi się chamskim i wulgarnym językiem do ludzi kulturalnych - spokojnym i kulturalnym.

Jak chcesz zobacyć sobie właśnie chamstwo i brak kultury oraz pierdolenie to zajrzysz sobie do poprzednich tematów i przeczytaj sobie posty, HAHAHHAHA,

Mnie z kolei w domu uczono, żeby chamów ignorować.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Poziomem, kulturą i ślepym powtarzaniem wypowiedzi sami dajecie swój obraz. W miarę inteligentny człowiek sam wyciągnie wnioski z waszego pierdolenia :)

Nie masz zamiaru się wypowiadać to wypierdalaj i przestań podnosić ciśnienie normalnym ludziom.Do chamów mówi się chamskim i wulgarnym językiem do ludzi kulturalnych - spokojnym i kulturalnym.

Jak chcesz zobacyć sobie właśnie chamstwo i brak kultury oraz pierdolenie to zajrzysz sobie do poprzednich tematów i przeczytaj sobie posty, HAHAHHAHA,

Przeciwnicy Korwina nie mają skończonych 12 lat i połowy mózgu, bo nie wierze, że takie pierdoły mogą wygadywać ludzie po podstawówce a tym bardziej pełnoletnie czy zdrowe psychiczne.

Mnie z kolei w domu uczuno, że z chamstwem trzeba walczyć a ignorancja jest domeną chamów.

Opublikowano

5% beka xD

Dobre pytanie dlaczego te złodzieje mają 30% ?

Wystarczy spojrzeć na liczbę urzędników ich rodzina i znajomi. Wychodzą grube miliony.

5% beka xD

no bo tylko tyle jest mądrych w społeczeństwe którzy wiedzą o co Korwinowi chodzi,zapewne zaliczasz się do tych 95%.

Jak już mawiając o tych 5% to  ten wynik jest bardzo zaniżany zapewne na wyrach będzie 10%

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na liczbę urzędników ich rodzina i znajomi. Wychodzą grube miliony.

Niekoniecznie.Przecież wiadomo, że debilów jest więcje niż inteligentnych ludzi.80% społeczeństwa nie rozumie rozkładu jazdy autobusów, połowa nie wie ile wynosi pierwiastek kwadratowy z 9 albo ile wierzchołków ma sześciokąt.Po za tym KNP to nie jest populistyczna partia.Chcemy mieć te 10 - 15% polskiej inteligencji a nie 30 - 50 czystego motłochu.

Opublikowano

Niekoniecznie.Przecież wiadomo, że debilów jest więcje niż inteligentnych ludzi.80% społeczeństwa nie rozumie rozkładu jazdy autobusów, połowa nie wie ile wynosi pierwiastek kwadratowy z 9 albo ile wierzchołków ma sześciokąt.Po za tym KNP to nie jest populistyczna partia.Chcemy mieć te 10 - 15% polskiej inteligencji a nie 30 - 50 czystego motłochu.

masz na myśli takich ludzi ?

Opublikowano

no bo tylko tyle jest mądrych w społeczeństwe którzy wiedzą o co Korwinowi chodzi,zapewne zaliczasz się do tych 95%.

Jak już mawiając o tych 5% to  ten wynik jest bardzo zaniżany zapewne na wyrach będzie 10%

podaj srednia wieku tej inteligencji co głosuje na korwina xD

Opublikowano

Używasz opcji szukaj i wpisujesz nazwę tematu która Cię interesuję, albo wchodzisz w głąb działu. Nie ma sensu otwieranie już 50 tematu o tym samym, bo żaden nie przetrwa za długo. 

Teraz zwrócę się do tej części, która nie trawi JKM. Na kogo wy kurwa będziecie głosować? Palikota? Tuska? Kaczyńskiego?  :huh:

Powiem wam, bo może nie wiecie. Ktoś państwem rządzić musi. Tusk już pokazał co miał pokazać. Teraz trzeba dać szanse innemu, bo chyba gorzej być nie może. 

Opublikowano

A pozostałe 50% nie ma jeszcze praw wyborczych. Średnia wieku elektoratu KNP taka wysoka xD

No jeżeli Ty uważasz,że maturzysta nie ma "praw wyborczych" to naprawdę jesteś bardzo inteligentny.

805491408806070489277.png

Opublikowano

podaj srednia wieku tej inteligencji co głosuje na korwina xD

Ty nawet dobrze po polsku pisać nie umiesz, a innych rozliczasz z wieku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...