Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Julietta - grafika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończymy prostym zdaniem. Nie tobie oceniać i wybierać kto jest, czy będzie liderem MGT.

Dziękuje i pozdrawiam.

Ja Julke nadal polecam. Nie jest profesjonalistką, ale potrafi zadowolić niejednego zleceniodawce swoimi projektami. A to jest najważniejsze.

No tak najprościej się zbulwersować bo ktoś ocenił ją subiektywnie, a nie za "piękne oczy".

Dla jasności, usiłowałem wyjaśnić jaki tytuł powinna nosić Julietty ranga, a nie obalić ją z obecnej rangi - bo widzę że tak to odebrałaś.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę przenieść kłótnie na PW, a nie tutaj...

zamknij mordę spamerze twój post nie wnosi nic do tematu więc warn się tobie należy ..

Julka sorry pomyłka myślałem że grafika rastowa to coś jako rysunek , ale że jestem chujowy w tych dziedzinach to się nie znam , więc jestem na nie 

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Proszę przenieść kłótnie na PW, a nie tutaj...

Gdzie tu widzisz kłótnie?

Tu wydajemy opinie o kimś kto się stara o posadę w jakimś z teamów więc rozwinięte opinie i konwersację na temat tej osoby są bardziej na miejscu niż bezpodstawne napisanie "polecam/nie polecam".

Wredna jest osobom na tyle inteligentną że możemy prowadzić taką rozmowę nie uważając jej za kłótnie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kończymy prostym zdaniem. Nie tobie oceniać i wybierać kto jest, czy będzie liderem MGT.

Dziękuje i pozdrawiam.

Ja Julke nadal polecam. Nie jest profesjonalistką, ale potrafi zadowolić niejednego zleceniodawce swoimi projektami. A to jest najważniejsze.

Zapomniałaś dodać, że potrafi zadowolić niejednego zleceniodawce z odpowiednią rangą na forum. Pisałem do niej to mnie zwyczajnie olała. Nie było to coś w stylu "Cześć", "Ej", ale normalna wiadomość. Korupcja jest i tyle. Zastanów się dwa razy zanim zrobisz taki temat. Powinien on zwyczajnie wylądować w koszu i tyle. Teraz czekam na hejty od Wrednej, ponieważ jest taka super i fajna -.-

Opublikowano

Dziękuje i pozdrawiam.

No potrafi zadowolić, fakt. 

Opublikowano

@Mizune

Ty jesteś żałosny :D idź lepiej robić swój "super" server który pewnie padnie po tygodniu ;) a jeszcze coś zrób coś lepszego a potem to oceniaj

polecam :)

Opublikowano

Polecanie, ponieważ? Zrobiła Wam jakąś pracę? Pomyślcie, zanim cokolwiek napiszecie. Polecanie tylko dlatego, że widzicie jej range i kilka prac na forum. Jesteście wszyscy żałośni. Może i wykonuję pracę, ale tak jak napisałem, tylko Osobom, które mają jakąś rangę na tym forum :)

Opublikowano

Polecanie, ponieważ? Zrobiła Wam jakąś pracę? Pomyślcie, zanim cokolwiek napiszecie. Polecanie tylko dlatego, że widzicie jej range i kilka prac na forum. Jesteście wszyscy żałośni. Może i wykonuję pracę, ale tak jak napisałem, tylko Osobom, które mają jakąś rangę na tym forum :)

To po co założyła ten temat, skoro robi grafikę "tylko osobą z rangą na forum", poza tym chciałbym Ci powiedzieć, że "Uzytkownik" to też ranga, więc możesz spokojnie - Wypierdalać.

Ja chyba już pisałem, ale napiszę jeszcze raz.

Profesjonalistką może nie jest, do wrednej jej dużo brakuje, lecz jak ma coś zrobić to zrobi i to bardzo dobrze.

Polecam !

Opublikowano
Że potrafi zadowolić niejednego zleceniodawce z odpowiednią rangą na forum.

Czy tak trudno czytać ze zrozumieniem? Nie musisz się unosić. Chcesz opuścić to forum, przeszkadza Ci coś? Kultura tutaj tez obowiązuję. Nie porównuj dwóch osób, ponieważ robisz to tak, jakbym ja porównał np. Makina z Bill Gatesem. Doceniam jej pracę, ale moim zdaniem tematy tylko dla lajków, skoro i tak nie wykonuję zleceń, nawet nie odpisuję. Pewnie najprędzej wyrwę tutaj warna albo dalej będziecie mnie wyzywać i sądzić, że nie mam racji. Chcecie jeszcze prowadzić jakąś rozmowę? Możemy sobie wyjaśnić kilka spraw. Poczekam teraz co napisze Założycielka tematu. 

Opublikowano
Że potrafi zadowolić niejednego zleceniodawce z odpowiednią rangą na forum.

Czy tak trudno czytać ze zrozumieniem? Nie musisz się unosić. Chcesz opuścić to forum, przeszkadza Ci coś? Kultura tutaj tez obowiązuję. Nie porównuj dwóch osób, ponieważ robisz to tak, jakbym ja porównał np. Makina z Bill Gatesem. Doceniam jej pracę, ale moim zdaniem tematy tylko dla lajków, skoro i tak nie wykonuję zleceń, nawet nie odpisuję. Pewnie najprędzej wyrwę tutaj warna albo dalej będziecie mnie wyzywać i sądzić, że nie mam racji. Chcecie jeszcze prowadzić jakąś rozmowę? Możemy sobie wyjaśnić kilka spraw. Poczekam teraz co napisze Założycielka tematu. 

Ale ja nie rozumiem, czemu ta dyskusja zeszła na taki plan. Przecież Julietta pokazała swoje projekty, które wykonywała dla prywatnych serwerów metin2. Nie kojarzę, by którykolwiek z właścicieli owych serwerów był z rangą moderacyjną na mpc. Bardzo, bardzo nieładnie, że tak ją podsumowaliście. Trochę szacunku się należy, między innymi dlatego, że jest to dziewczyna oraz młoda osoba.

Jeżeli komuś nie odpisała, to prawdopodobnie ma ku temu powody. Pragnę zauważyć, że aktualnie mamy okres egzaminów, poprawek i ogólnie poprawiania ocen. Jeżeli nie odpisuje komuś na gg, to warto również spróbować skontaktować się z nią poprzez prywatną wiadomość na forum, a nie od razu psuć jej na chama opinie, bez żadnych konkretnych dowodów.

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem, czemu ta dyskusja zeszła na taki plan. Przecież Julietta pokazała swoje projekty, które wykonywała dla prywatnych serwerów metin2. Nie kojarzę, by którykolwiek z właścicieli owych serwerów był z rangą moderacyjną na mpc. Bardzo, bardzo nieładnie, że tak ją podsumowaliście. Trochę szacunku się należy, między innymi dlatego, że jest to dziewczyna oraz młoda osoba.

Jeżeli komuś nie odpisała, to prawdopodobnie ma ku temu powody. Pragnę zauważyć, że aktualnie mamy okres egzaminów, poprawek i ogólnie poprawiania ocen. Jeżeli nie odpisuje komuś na gg, to warto również spróbować skontaktować się z nią poprzez prywatną wiadomość na forum, a nie od razu psuć jej na chama opinie, bez żadnych konkretnych dowodów.

Za przeproszeniem, nie stawiaj obok siebie tych dwóch słów:

szacunek

kobieta

Nijak się to komponuje :)

Poza tym broniąc Julki,

Skoro dostaje dużo zleceń, to naprawdę nie ma szans odpowiedzieć na wszystkie wiadomości, to tak trudno zrozumieć, że poza MPC jest normalne życie?

ps. dla niewiedzących: to o kobietach to żart.

Opublikowano

Czyli po waszych wypowiedziach mam sądzić, że nie znajdzie tych 5 sekund, aby napisać "mam dużo zleceń", "mam ważniejsze sprawy". Lepiej jest milczeć i ignorować to. Przypominam o dopisku na początku, czyli: "wolna - oznacza to, że nie została jeszcze nigdzie wykorzystana." Gdyby nie miała czasu napisałaby raczej o tym, tak jak Ty to zrobiłaś. 

Udowodnij mi, że użyłem takich słów, które mogły ją obrazić. Zwracałem się do Niej z szacunkiem, więc nie pisz tutaj takich rzeczy.

Wydałem tylko opinie. Sądzę, że gdyby dana osoba Ciebie ignorowała i twoje wiadomości, też wydałabyś na nią taką opinię, w takim przypadku.

Opublikowano

Zapomniałaś dodać, że potrafi zadowolić niejednego zleceniodawce z odpowiednią rangą na forum. Pisałem do niej to mnie zwyczajnie olała. Nie było to coś w stylu "Cześć", "Ej", ale normalna wiadomość. Korupcja jest i tyle. Zastanów się dwa razy zanim zrobisz taki temat. Powinien on zwyczajnie wylądować w koszu i tyle. Teraz czekam na hejty od Wrednej, ponieważ jest taka super i fajna -.-

Wat? Skąd takie wnioski? Nie tylko wykonuje grafike osobom z teamu moderacyjnego. Nikt jeszcze z teamu nie napisał o jakimś zleceniu dla serwera mt2, co innego na rzecz forum. To, że nie odpisuje to najwidoczniej wina tego, że wiadomości nie widziałam. (mam male problemy z internetem) Wystarczy napisać jeszcze raz, a nie się oburzać. ;-) 

Opublikowano

Napisałem jeszcze raz ;) Dobra, bez sensu jest tutaj dalszy spam i kłótnie. Nie zachowujmy się jak dziesięcioletnie dzieci.

No to najwidoczniej nie doszło, można pisać jak coś na PW tutaj, ewentualnie poprosić o fb czy coś. :)

Temat dalej aktualny.

Opublikowano

Ja pozostane neutralny dla Julietty :) prace owszem, podobają mi się lecz troszkę za bardzo się ceni . 

Za prezentacje Metka w .psd 100zł (3 ramki,belka, logo) gdzie u konkurencji np Kurlz dostaniesz to samo za 50zł .

Lecz każdy ma własną cenę i to trzeba uszanować ! Nie mniej jednak prace mi się podobają :)

Opublikowano

Nie wiem co to za burza tutaj, ale jak pisałem do Julii to odpisała mi po dosłownie dwóch minutach, zero problemu z kontaktem, a ktoś tu płacze, że ponoć nie odpisuje, lel. Grafiki są miłe dla oka, wykonane profesjonalnie, autorka miła (przynajmniej sprawia takie wrażenie  :rolleyes:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...