Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Julietta - grafika.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ładne grafiki, widać że robione starannie a nie na odpierdziel. Gratuluje talentu i polecam :)

Opublikowano

Bardzo ładne prace szczególnie to z restynidu.Polecam.

Opublikowano

Polecam :)

Ale popraw linki w galerii bo wyskakują iv.pl :)

Polecam stronę

www.imgur.com

Nie usuwają się obrazki jeśli tylko są one wyświetlone przynajmniej raz w tygodniu :)

Opublikowano

Polecam :)

Ale popraw linki w galerii bo wyskakują iv.pl :)

Polecam stronę

www.imgur.com

Nie usuwają się obrazki jeśli tylko są one wyświetlone przynajmniej raz w tygodniu :)

To są bardzo stare prace, nie mam ich już na dysku. Najnowsze radzę oglądać. :D

Opublikowano

REF PRZED 24H!! HAHAHAHHAHAHAH

@AW: Bardzo ładne pracę xD

87225705356827008866.png

Opublikowano

Serdecznie polecam Julke :D

Bardzo ładne prace i jak się ją poprosi to tam coś dla znajomka zrobi ^-^

Pozdro   :ninja:

Opublikowano

Nie udało Ci się oszukać, dlatego nie polecasz? :< 

Złamałeś typku regulamin.

@ Julietta godna polecenia. :-)

Idiota.

@Bardzo ładne prace, profesjonalna pani grafik :)

Oczywiście polecam i zachęcam do zamówień i kontaktu.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Idiota.

@Bardzo ładne prace, profesjonalna pani grafik :)

Oczywiście polecam i zachęcam do zamówień i kontaktu.

Człowieku (o ile można Cię tak nazwać), Ty widziałeś kiedyś profesjonalnego grafika?

Ona nie jest nawet amatorem, przypisałbym ją do nowicjuszy, robi dobre prace jak na swój poziom i staż, ale do miana "grafika" jej jeszcze daleko.

0VPaRnd.png

Specjalista
Opublikowano

Z tą rangą jaką masz spodziewałem się lepszej grafiki w tym temacie.

Możesz pokazać coś więcej,bo aktualnie nie zachęcasz do współpracy mimo rangi i komentarzy  :huh:

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Z tą rangą jaką masz spodziewałem się lepszej grafiki w tym temacie.

Możesz pokazać coś więcej,bo aktualnie nie zachęcasz do współpracy mimo rangi i komentarzy  :huh:

Musisz przywyknąć że rangi na tym forum dostaję się za znajomości, nie umiejętności.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Musisz przywyknąć że rangi na tym forum dostaję się za znajomości, nie umiejętności.

Tak samo u Ciebie, naid modderem to coś pomógł? Ona przynajmniej jest na wyższym poziomie od Ciebie.

Polecam i będę polecać.

Opublikowano

przedstaw nam swoje prace rastowe.. bo jak się tym zajmujesz to powinnaś je mieć ..

neutral

A to co przedstawilam, to co to jest?

Musisz przywknąć do tego, że tak nie jest.

Może takie malutkie wyjasnienie - range mam, bo prowadze ta grupe, a awansowanie na lidera z moderatora FA nie mialo nic wspolnego ze znajomoscia. Ranga lidera nie oznacza, ze osoba ma najlepsze umiejetnosci.

Opublikowano

Osoba która jest liderem powinna mieć umiejętności przynajmniej na poziomie dobrego grafika, a Ty ich nie masz.

Na forach graficznych przeciętny gość z najniższą rangą robi prace z którymi byś się nie mogła równać, tu dział graficzny też powinien być tak traktowany, więc nie pisz że ranga nie jest po znajomości ponieważ to czysty absurd. Przeciętnego randoma może tym przekonasz, lecz jeśli ktoś ma chociaż trochę wiedzy o grafice, od razu się zbiera ze śmiechu jak wchodzi w Twoją galerię czy też ogląda prace z tego tematu i widzi nagłówek "Graphic Lider"..

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mizune, do  twojej świadomości. Ja jako założycielka Mpc Graphic Team i jego pierwsza liderka obwołałam moją następczynią właśnie Julke. Była to moja decyzja i nie podlega ona żadnej dyskusji, tym bardziej nt. jej umiejętności. Nie jest to forum graficzne i nie wymaga się, by lider takiego projektu był doświadczony we wszystkich aspektach grafiki komputerowej, jak i by jego zdolności wykraczały poza ogólną normę. Julietta jest szanowaną osoba w grupie, jest dobrą liderką, więc proszę cie, tego typu komentarze zostaw tylko i wyłącznie dla siebie.

Edit: Byłam liderką MMT, Mentor Koordynatorką, swego czasu GM, czy moderatorem FanArt. Wierz mi, że zbyt dużą uwagę przykładam do poprawności działania danej grupy, więc nigdy nie zdecydowałabym się na przekazanie "moich dzieci" ludziom, w których bym nie wierzyła oraz wiedziała, że nie sprostają wymaganiom. Awansowanie kogoś po znajomości- u mnie to nie wchodzi w grę i każdy kto na forum śledził moje poczynania ma tego pełną świadomość.

Opublikowano

Mizune, do  twojej świadomości. Ja jako założycielka Mpc Graphic Team i jego pierwsza liderka obwołałam moją następczynią właśnie Julke. Była to moja decyzja i nie podlega ona żadnej dyskusji, tym bardziej nt. jej umiejętności. Nie jest to forum graficzne i nie wymaga się, by lider takiego projektu był doświadczony we wszystkich aspektach grafiki komputerowej, jak i by jego zdolności wykraczały poza ogólną normę. Julietta jest szanowaną osoba w grupie, jest dobrą liderką, więc proszę cie, tego typu komentarze zostaw tylko i wyłącznie dla siebie.

Twoja decyzja masz rację, na jej temat polemizować nie możemy.

Jednak nie będę milczał gdy widzę takie walenie ściemy, że ranga nie jest dana po znajomości, w takim razie za co? za umiejętności graficzne? No chyba tego się od lidera wymaga, że jego podopieczny lub inny użytkownik może o coś zapytać i otrzymać pomocną odpowiedź, wątpie że jeśli bym zapytał Juliette o co kolwiek nawet z przedziału grafiki którym się "zajmuje" zdołała by mi odpowiedzieć lub pomóc.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Twoja decyzja masz rację, na jej temat polemizować nie możemy.

Jednak nie będę milczał gdy widzę takie walenie ściemy, że ranga nie jest dana po znajomości, w takim razie za co? za umiejętności graficzne? No chyba tego się od lidera wymaga, że jego podopieczny lub inny użytkownik może o coś zapytać i otrzymać pomocną odpowiedź, wątpie że jeśli bym zapytał Juliette o co kolwiek nawet z przedziału grafiki którym się "zajmuje" zdołała by mi odpowiedzieć lub pomóc.

Od lidera projektu MGT nie wymaga się tylko umiejętności graficznych. Osoba ta powinna również dobrze czuć się w roli lidera/przywódcy. To nie jest konkurs mój drogi. Na lidera tego projektu nie wybiera się poprzez poziom umiejętności graficznych. To są trochę wyższe kryteria, które Julietta spełnia.

Dodatkowo taka mała ciekawostka- Kiedy MGT nie było jeszcze grupą oficjalną ja oraz Julietta nią "dowodziłyśmy". Po otrzymaniu przydomka oficjalnej na mpc tylko i wyłącznie ja dostałam range lidera ze względu na zaufanie administracji do mojej osoby. Julietta w tym czasie nadal z mojej strony posiadała ważny głos w danych sprawach, równy mojemu. Miala słownego lidera, bez rangi, przygotowywała się do bycia w przyszłości pełnoprawną liderką.

Można by rzecz - Ja oraz Julietta założyłyśmy MGT. Po mojej rezygnacji nie było nikogo innego, poza nią i Atacamą, kto mógłby i powinien podjąć się tego zadania w postaci bycia liderem.

Mam nadzieje, że teraz porzucisz swoją idiotyczną teorie odnośnie tego, że otrzymała ta rangę po znajomości.

Pozdrawiam.

//Edit: Julietta ma wystarczające umiejętności, by wesprzeć nimi nie jeden serwer Metin2. Osobiście widziałam dużo, o wiele gorszych projektów, które rożne serwery posiadały.

Nie rozumiem absolutnie twojego podejścia. Każdego krytykujesz, jakbyś zjadł wszystkie rozumy oraz posiadał międzynarodowe umiejętności. Wybacz, ale tak nie jest, więc wydaje mi się, że warto zluzować i nauczyć się chociażby odrobiny przyzwoitości i szacunku do drugiego człowieka i ich pracy.

Opublikowano

Od lidera projektu MGT nie wymaga się tylko umiejętności graficznych. Osoba ta powinna również dobrze czuć się w roli lidera/przywódcy. To nie jest konkurs mój drogi. Na lidera tego projektu nie wybiera się poprzez poziom umiejętności graficznych. To są trochę wyższe kryteria, które Julietta spełnia.

Dodatkowo taka mała ciekawostka- Kiedy MGT nie było jeszcze grupą oficjalną ja oraz Julietta nią "dowodziłyśmy". Po otrzymaniu przydomka oficjalnej na mpc tylko i wyłącznie ja dostałam range lidera ze względu na zaufanie administracji do mojej osoby. Julietta w tym czasie nadal z mojej strony posiadała ważny głos w danych sprawach, równy mojemu. Miala słownego lidera, bez rangi, przygotowywała się do bycia w przyszłości pełnoprawną liderką.

Można by rzecz - Ja oraz Julietta założyłyśmy MGT. Po mojej rezygnacji nie było nikogo innego, poza nią i Atacamą, kto mógłby i powinien podjąć się tego zadania w postaci bycia liderem.

Mam nadzieje, że teraz porzucisz swoją idiotyczną teorie odnośnie tego, że otrzymała ta rangę po znajomości.

Pozdrawiam.

Nie porzucę ponieważ otrzymała.

Rozumiem okoliczności, wcześniejsze uczestniczenie w projekcie itd. natomiast to nadal są znajomości, powyższym postem tylko to potwierdziłaś.

Kierowało Tobą to że ją znasz i masz do niej zaufanie przy oddawaniu rangi, jak to nazwać inaczej jak nie znajomością?

Ja absolutnie nie mam o to pretensji, ja tylko wprost ujmuje że dostała rangę po znajomości.

Szczerze też bym oddał swoją posadę w ręce kogoś znajomego i zaufanego, ludzka sprawa.

Grupa się rozwinęła, już nie składa się tylko z Niej, Ciebie i Atacamy jak to sama napisałaś.

Praktycznie każdy inny z MPC Graphic Teamu posiada więcej umiejętności niż Julietta (specjalnie przyjrzałem się pracą), więc pretensję mam o to jak ktoś mniej kompetentny może mieć bardziej kompetentne osoby pod sobą (tu nie chodzi o 1 osobę czy dwie ale o całe grono). Przecież wystarczy jej zadać parę prostych pytań tak żeby odpowiedziała na nie sama, żeby dowieść że z grafiką Ona ma nie wiele wspólnego, a mimo to jest nazywana nie tylko grafikiem ale też ich liderem.

Nie miał bym najmniejszego zastrzeżenia gdyby ta ranga nosiła tytuł Opiekun Graphic Team, wtedy spoko opiekun ma się opiekować grupą i nie musi mieć o zajęciu jej członków najmniejszej wiedzy tylko trzymać grupę w ryzach, ale to nie jest opiekun tylko lider, idąc w kierunku metafory - generał od którego byle chorąży ma więcej odznaczeń.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie porzucę ponieważ otrzymała.

Rozumiem okoliczności, wcześniejsze uczestniczenie w projekcie itd. natomiast to nadal są znajomości, powyższym postem tylko to potwierdziłaś.

Kierowało Tobą to że ją znasz i masz do niej zaufanie przy oddawaniu rangi, jak to nazwać inaczej jak nie znajomością?

Ja absolutnie nie mam o to pretensji, ja tylko wprost ujmuje że dostała rangę po znajomości.

Szczerze też bym oddał swoją posadę w ręce kogoś znajomego i zaufanego, ludzka sprawa.

Grupa się rozwinęła, już nie składa się tylko z Niej, Ciebie i Atacamy jak to sama napisałaś.

Praktycznie każdy inny z MPC Graphic Teamu posiada więcej umiejętności niż Julietta (specjalnie przyjrzałem się pracą), więc pretensję mam o to jak ktoś mniej kompetentny może mieć bardziej kompetentne osoby pod sobą (tu nie chodzi o 1 osobę czy dwie ale o całe grono). Przecież wystarczy jej zadać parę prostych pytań tak żeby odpowiedziała na nie sama, żeby dowieść że z grafiką Ona ma nie wiele wspólnego, a mimo to jest nazywana nie tylko grafikiem ale też ich liderem.

Nie miał bym najmniejszego zastrzeżenia gdyby ta ranga nosiła tytuł Opiekun Graphic Team, wtedy spoko opiekun ma się opiekować grupą i nie musi mieć o zajęciu jej członków najmniejszej wiedzy tylko trzymać grupę w ryzach, ale to nie jest opiekun tylko lider, idąc w kierunku metafory - generał od którego byle chorąży ma więcej odznaczeń.

Kończymy prostym zdaniem. Nie tobie oceniać i wybierać kto jest, czy będzie liderem MGT.

Dziękuje i pozdrawiam.

Ja Julke nadal polecam. Nie jest profesjonalistką, ale potrafi zadowolić niejednego zleceniodawce swoimi projektami. A to jest najważniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...