Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Julietta - grafika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zajmuje się grafiką rastrową i mogę wykonać prezentację, czy inną grafikę dla Twojego serwera.

Oferuję:

• prezentacje serwerów
  • logo (prezentacja, forum)
  • tła logowania/wybierania postaci
  • grafika pod fp, yt
  • sygnatury, avatary, bannery

1399393506-U592769.png

wolna - oznacza to, że nie została jeszcze nigdzie wykorzystana.

Znaczki GM'a:

http://mpcforum.pl/topic/1080060-dl-znaczek-gma/

http://mpcforum.pl/topic/1086233-dl-znaczek-gma-2/

Inne prace (rysunki, sygnatury, napisy) można oglądnąć w galerii:

http://www.mpcforum.pl/topic/755419-julietta/page-15

Kontakt - gg: 35547520

Nie odpowiadam na wiadomości typu "Cześć", "Ej", pisać konkretnie o co chodzi. ;)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiła coś dla Was, że polecacie? Polecić można jeżeli się tego wypróbowało i przypadło to graczom.. A nie tylko z wyglądu.

Nie mam zdania, nie znam Cię, widzę twoje prace, które są dobre ale niestety nie skorzystałem by Cię ocenić/polecić.

Opublikowano

Zrobiła coś dla Was, że polecacie? Polecić można jeżeli się tego wypróbowało i przypadło to graczom.. A nie tylko z wyglądu.

Nie mam zdania, nie znam Cię, widzę twoje prace, które są dobre ale niestety nie skorzystałem by Cię ocenić/polecić.

Jesteśmy w 1 grupie - MGT dlatego wiem, że mogę polecić
Opublikowano

Jesteśmy w 1 grupie - MGT dlatego wiem, że mogę polecić

Ty wiesz dlatego, że z Nią pracowałeś. Chodzi o użytkowników, niższą rangą :) (Monarchia na forum)

Opublikowano

Ty wiesz dlatego, że z Nią pracowałeś. Chodzi o użytkowników, niższą rangą :) (Monarchia na forum)

Boże, szukasz dziury w całym. Jej prezki były już na forum. Między innymi kojarzę tą zieloną, która nawet nie dawno była przypisana do jakiegoś serwera.

Dodatkowo na podstawie jej tutka powstała prezka Hillsfar, więc to chyba o czymś świadczy, nie uważasz?

Opublikowano

Może dlatego, że ta belka miała być dla serwera Restynid, który ma teraz podobną prezentacje. 

Dziękuje za komentarze. ;)

A ukradli Ci ją czy jak? 

Opublikowano

Polecam gram na serwerze, na którym pracowała/pracuje i moim zdaniem robi bardzo ładną grafikę co nawet widać w tym temacie jak i w galerii.

Opublikowano

Nie znam w sumie Julii, ale prace ma bardzo dobre. W szczególności ta ostatnia belka/ramka. Więc jako grafika można ją polecić do wykonania prezentacji, itd. :)

Opublikowano

Oczywiście bardzo polecam Julię.

Jest to odpowiedzialna i profesjonalna graficzka w każdym calu :)

@Wredna

Ta grafika jest w prezentacji serwera Alistria.eu, i ona nadal jest na MPC :D

Co do prezentacji Hillsfara, to jak to mówi ich grafik "daimano", to w ogóle nie jest robione z tego TuT'a, styl jest jego, wszystko robił on.

Pozdrawiam i jeszcze raz polecam Julieteeee :D

Opublikowano

Oczywiście bardzo polecam Julię.

Jest to odpowiedzialna i profesjonalna graficzka w każdym calu :)

@Wredna

Ta grafika jest w prezentacji serwera Alistria.eu, i ona nadal jest na MPC :D

Co do prezentacji Hillsfara, to jak to mówi ich grafik "daimano", to w ogóle nie jest robione z tego TuT'a, styl jest jego, wszystko robił on.

Pozdrawiam i jeszcze raz polecam Julieteeee :D

To nie jest jego styl, ten styl z mojego tuta poznam wszędzie. Nawet jakby kolory zmienił. Niestety tego nie zrobil. :D Ale nie przeszkadza mi to jakoś.

Dziękuje znów za miłe komentarze. :)

Opublikowano

Polecam.

Jej grafiki są profesjonalne, aktualnie na tym forum trudno o lepszą ( Wredna i kilka osób jeszcze robią tak dobrą ). 

Opublikowano

Nie znam Julietty, lecz po obejrzeniu jej galerii, muszę ją polecić.

Widać, że wie co robi i robi to znakomicie.

Polecam również dlatego, że widziałem jej prace na kilku innych forach.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...