Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PowerGaming - Jedyny serwer z przyszłością!

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary nie łam sie , aaaaaaa juz wiem dlaczego placzesz :D masz nauczke zeby nie wysylac smsow za 30 zl w 1szy dzien serwa xD

nie wyslalem xD

ale to byl 1 taki server tak odbugowany nie to co ten gowniany  od Sco

zobacz w prezce edytowane poty itemy  staty tych itemow i wieze jak skonczyles to sie resetowala i mogles od nowa ;d

a na tym servie od sco tylko karczme robisz i bocie i nic wiecej -.-

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez nie lubie serwera Sco, ale fakt faktem jest najlepszy z wszystkich na MPCforum :) Skoro nie wyslales smsa , to dlaczego pare postow wczesniej napisales ze czekasz az Admin wstanie , bo zamowiles paczke za 30 zl :D

@Edit

Wieza byla zbugowana na TYM serwie , bo JA cisnalem caly czas i wyskakiwal na koncu blad , abym odczekal godzine przed kolejnym atakiem ;p

Opublikowano

nie wyslalem xD

ale to byl 1 taki server tak odbugowany nie to co ten gowniany  od Sco

zobacz w prezce edytowane poty itemy  staty tych itemow i wieze jak skonczyles to sie resetowala i mogles od nowa ;d

a na tym servie od sco tylko karczme robisz i bocie i nic wiecej -.-

haha rozbawiłeś mnie ^^ nie prowokuj do flame mnie ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

hahahahahah rozbawiłeś mnie. Wszystko takie same jest jak normalnie, proszę nie pierdol głupot jak się nie znasz :P

dziecino nie porownuj tego swojego gowna  do tego servera ;) to po 1

po 2  kup okulary ;) po 3 na niski lv eq jest takie jak  na wiekszym powiedzmy u cb na servie na 50lv jest 150 wszystkich cech  w itemie a tu jest 2/3 razy wiecej  czyli 300/450  tak ze  wiesz itemy w prezce nie sa pokazane na 1k lv tylko na jakims 50/70 tak ze nie spam tu wiecej ;)

@x2 up  to sie nazywa reklama ;)  chcialem pomoc dla kolesia dlatego cos takiego napisalem ^^ zeby jakis pajac kupil heh

Opublikowano

ScoTube zrobil zajebisty server :) (znaczy sie dostalem bana za bota) ale to najlepszy priv na mpc, dba o niego banuje botkow i wgl :) A ten server to dno same boty i pliki jakies z dupy

Opublikowano

ScoTube zrobil zajebisty server :) (znaczy sie dostalem bana za bota) ale to najlepszy priv na mpc, dba o niego banuje botkow i wgl :) A ten server to dno same boty i pliki jakies z dupy

Beka z ciebie, jak niby dba o serwer ? W top15 połowa lvl/staty na botach wbiła, lochów gildnijnych, wojen, wc i normalnych lochów do tej pory nie naprawił. Co on tam robi bo nie rozumiem? Ten serwer prezentował się dużo lepiej, ale jak widać jakiemuś cymbałowi to przeszkadzało i zgłosił go. Mam nadzieje że xOwca naprawi serwer bo prezentuje się ciekawie. Na serwerze Scotube nie polecam gry, na 250lvl zostaje tylko karczma na bocie i arena. 

Opublikowano

yhym :) Co kolega cie poprosil o pozytyw komentarz? w tym tez nie diałało wiele rzeczy jak dla mnie server Sco 100x lepszy (moja opinia)

Opublikowano

yhym :) Co kolega cie poprosil o pozytyw komentarz? w tym tez nie diałało wiele rzeczy jak dla mnie server Sco 100x lepszy (moja opinia)

Nikt mnie nie prosił, taka jest prawda. Co tam jest lepszego bo nie rozumiem? Nie działające lochy? A może wc którego do tej pory nie naprawili? Z tego co widzę to ty jesteś jakimś przydupasem tego scotube bo na tym serwie po samej prezentacji widać że jest lepszy od tego scotube. Z pewnością jest dużo więcej do roboty niż u scotube. Bo tam tak jak mówiłem na 250lvl tylko karcza i arena, a tutaj jest dużo ciekawiej bo gildia jest dużo bardziej rozbudowana, lochy działają, handlarze mają ciekawsze itemki, wc jest naprawione.

Opublikowano

lochy i WC na jego serwie działają więc o co chodzi? Mówisz też że handlarze są lepsi. Jeśli są w tym sklepie same epiki ze statami 1k+ to co to za gra? Dobre itemy powinno się zdobywać, bo tak to kupisz co najlepsze w sklepie i koniec gry

Opublikowano

lochy i WC na jego serwie działają więc o co chodzi? Mówisz też że handlarze są lepsi. Jeśli są w tym sklepie same epiki ze statami 1k+ to co to za gra? Dobre itemy powinno się zdobywać, bo tak to kupisz co najlepsze w sklepie i koniec gry

Po pierwsze to jest serwer priv, a więc oczekuje czegoś nowego, a te itemki takie właśnie są. Na mythicalgames też masz w chu epików u handlarzy i zdobycie ich nie jest najmniejszym wyzwaniem, tylko ten serwer od tamtego odróżnia to że tutaj są ciekawsze itemki, a tam są zerżnięte z globala. Co do samego wc miało działać 10 razy dziennie tak jak sco pisał a do tej pory działa tylko 1 raz dziennie, bo nie potrafi tego odbugować, a skoro mówisz że lochy działają to zobacz na tego ss: http://scr.hu/1hvd/pfufu pograj trochę potem marudź. Może i do pewnego poziomu lochy działają ale potem się bugują tak jak na tym ss. 

Opublikowano

Mam rozumieć, że serwera już nie będzie? a $ w piec?

Zobaczymy czy xOwca, coś napisze. :( bo serwer był naprawde fajny. Chociaz duzo ludzi mowilo że admin rozdaje '' rzeczy'' Typu grzyby/gildie z duzym procentem, mam nadzieje że to bujdy chociaż widząc jak levele leciały+ jakie staty byly to dziwne, nawet jak kupił ktoś grzyby za sms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...