Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PowerGaming - Jedyny serwer z przyszłością!

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

250 +, podejrzanie to wygląda, nie wiem jak można tak szybko to wbić... jak ja z 170 ledwo ciągne... i non stop.. ehh... 

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna osoba która ukradła pomysł prezentacji. Nie ładnie :)

wpiszcie na czacie gildii:

/złoto -999999

/grzyby -9999999

i bawcie się dobrze! :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

I co z tego ze ma 50% bloka , mam 250 wojka i taki 260 zwiad z kryta pol hp mi wali.

A to z tego że normalnie ma 25% na blok i nie widzę sensu zaburzać balans postaci w grze.

2sbu2dv.png

Opublikowano

/złoto -999999

/grzyby -9999999

To że ktoś napisał prezentacje w podobny sposób jak wy to tylko świadczy o was i tym że inni się wami inspirują.

A twoje zachowanie jest idiotyczne i mało dojrzałe. Każdy serwer będzie taki jak wasz ponieważ wszyscy co się za to biorą znają na tak wysokim poziomie php że potraficie wgrać gotowca na serwer i poprawić błędy które są wymienione i opisane jak naprawić na pewnym forum.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

To że ktoś napisał prezentacje w podobny sposób jak wy to tylko świadczy o was i tym że inni się wami inspirują.

A twoje zachowanie jest idiotyczne i mało dojrzałe. Każdy serwer będzie taki jak wasz ponieważ wszyscy co się za to biorą znają na tak wysokim poziomie php że potraficie wgrać gotowca na serwer i poprawić błędy które są wymienione i opisane jak naprawić na pewnym forum.

Wiesz że mało mnie to obchodzi kto co o mnie myśli? po prostu nie zablokował komendy a ja mu ją pokazałem - można to tak ująć :) A i przez to jak widać serwer nie padł :)

Opublikowano

Wiesz że mało mnie to obchodzi kto co o mnie myśli? po prostu nie zablokował komendy a ja mu ją pokazałem - można to tak ująć :) A i przez to jak widać serwer nie padł :)

Serwer padł przez to że były zgłoszenia że łamie regulamin hostingu i prawa autorskie do grafiki :)

Opublikowano

Serwer padł przez to że były zgłoszenia że łamie regulamin hostingu i prawa autorskie do grafiki :)

Akurat taki zły aż nie jestem aby komuś dupę upierdalać. Więc to nie moja sprawka.

Opublikowano

Tak na serio to nie wiem komu przeszkadza coś takiego, serwerów metina jest pełno, nikt się nie przyczepia. Piepszone playagames

Opublikowano

Tak na serio to nie wiem komu przeszkadza coś takiego, serwerów metina jest pełno, nikt się nie przyczepia. Piepszone playagames

Serwery metina też są nielegalne ale ale na serwerach stoją pliki czyjegoś autorstwa i nie ma tam grafiki firmy :)

Opublikowano

/złoto -999999

/grzyby -9999999

twoj server to gowno i chcesz zniszczyc komus pozdro -,-

sorry jestes takim f******m ze juz to zrobiles

w kazdej chwili ktos moze twoj server  tak zraportowac :)

na twoim servie tez byl ten bug i ja skorzystalem z tego hahah ;* tak ze jestes smieszny

i wiele wiele wiecej ludzi np jungles ci w top 15 calym na tym bugu pocisneli tak ze pozdro ;)

heh i na twoim servie kibel dalej nie odbugowany  a tu bylo owiele wiecej rzeczy odbugowane niz na twoim ;)

Opublikowano

twoj server to gowno i chcesz zniszczyc komus pozdro -,-

sorry jestes takim f******m ze juz to zrobiles

w kazdej chwili ktos moze twoj server  tak zraportowac :)

na twoim servie tez byl ten bug i ja skorzystalem z tego hahah ;* tak ze jestes smieszny

i wiele wiele wiecej ludzi np jungles ci w top 15 calym na tym bugu pocisneli tak ze pozdro ;)

heh i na twoim servie kibel dalej nie odbugowany  a tu bylo owiele wiecej rzeczy odbugowane niz na twoim ;)

Ale po co płakać nad rozlanym mlekiem? Serwer off = temat zamknięty.

Opublikowano

Ale po co płakać nad rozlanym mlekiem? Serwer off = temat zamknięty.

no tak off dzieki  takim  osobnika jak ty

A twoje zachowanie jest idiotyczne i malo dojrzale.

Opublikowano

no tak off dzieki  takim  osobnika jak ty

A twoje zachowanie jest idiotyczne i malo dojrzale.

Stary nie łam sie , aaaaaaa juz wiem dlaczego placzesz :D masz nauczke zeby nie wysylac smsow za 30 zl w 1szy dzien serwa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...