Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PowerGaming - Jedyny serwer z przyszłością!

hiowcaheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie nicki pobanowales?

gowno cie to obchodzi wypad z tematu i idz na   metina balmore do fubu swojego "KRULA" hahah

takie pytanko  do wc klucz  dropnie czy jak :D ?

i co to za niespodzianka bedzie ;D?

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niby jak? mam 100% i dalej nie moge..

Aby wbić gildię wyżej niż 100% patrz tutaj - 

http://pg.private.ct8.pl/legal/index.php?type=terms

to jest trololololo kolego  to je szkola zycia ty tego nie logarniesz xD

Aby wbić gildię wyżej niż 100% patrz tutaj - 

http://pg.private.ct8.pl/legal/index.php?type=terms

gowno cie to obchodzi wypad z tematu i idz na   metina balmore do fubu swojego "KRULA" hahah

takie pytanko  do wc klucz  dropnie czy jak :D ?

Klucz do WC od 99 lv w góre dropi.

Opublikowano

Panowie dosyć kłótni, jeżeli macie jakieś sprawy to na pw.

@topic: No grzyby dropią bardzo szybko.

Opublikowano

ehhh czyli bez wydania kasy nie masz szansy  zabardzo w gore z lv;/

taka ilosc do dropi jest smieszna powinno byc 20/25  ehhh

z ta gilldia to lekka przesada ....

ale grzybki to chyba kupie ale mam nadzieje ze server sie rozwinie ... ;d

Opublikowano

cos nie działa ulepszanie trenera i skarbca zrobiłem teraz gildie i nic nie moze ulpeszyc

Opublikowano

Widze ze serwer zrobiony tylko zeby dzieciaki wzięły telefony rodziców i zeby wysyłały sms na ten serwer po czym jak wpadnie juz dobra sumka ( 300-400 ) zł zakmnie w pizdu ten serwer . Teraz to wogole sie juz tutaj nie oplaca grac . Retwe

Opublikowano

Widze ze serwer zrobiony tylko zeby dzieciaki wzięły telefony rodziców i zeby wysyłały sms na ten serwer po czym jak wpadnie juz dobra sumka ( 300-400 ) zł zakmnie w pizdu ten serwer . Teraz to wogole sie juz tutaj nie oplaca grac . Retwe

Szkoda, że żalisz się tutaj po tym jak pokasowałem Ci konta - marne prowo. Co do serwer nie mam zamiaru (teraz) wykładać na niego pieniądze bo nie wiem jak się potoczy sytuacja z graczami, więc czekam na wsparcie osób którym zależy. Jeżeli popyt będzie mały to hostingu nie zmienię lecz marne szansę bo stan portfela na kupno hostingu rośnie. :)

@EDIT: Lochy odblokowane osobą które ich nie odblokowały!

Opublikowano

Ten serwer jest o 10000% lepszy      http://s1.mysfgame.ct8.pl/     za darmo!!!! grzybki dropia od 1-5 z każdej misji :) piwka w ten piątek będą nieograniczone to znaczy ze można dogonić topkę i świetnie się bawić zdobywając coraz lepszy ekwipunek. Serwer Polecam             Top1 Łucznik :)

Szkoda, że żalisz się tutaj po tym jak pokasowałem Ci konta - marne prowo. Co do serwer nie mam zamiaru (teraz) wykładać na niego pieniądze bo nie wiem jak się potoczy sytuacja z graczami, więc czekam na wsparcie osób którym zależy. Jeżeli popyt będzie mały to hostingu nie zmienię lecz marne szansę bo stan portfela na kupno hostingu rośnie. :)

mówisz ze  zbanowałeś mi konta ? jak ja mam 1 konto i na nim teraz gram :)

Opublikowano

Ten serwer jest o 10000% lepszy      http://s1.mysfgame.ct8.pl/     za darmo!!!! grzybki dropia od 1-5 z każdej misji :) piwka w ten piątek będą nieograniczone to znaczy ze można dogonić topkę i świetnie się bawić zdobywając coraz lepszy ekwipunek. Serwer Polecam             Top1 Łucznik :)

hahah smieszny jestes dziecino won  na ten twoj serverek ;)  nie gram tam bo piwo jest limitowane tak ze pozdro heh

w piatek beda nieograniczone czyli jeszcze kupe czasu pozdrawiam :)

TEN SERVER POLECAM ZAJEBISTY I JUTRO WYSYLAM SMS"a ;d

dobrze ze ten vip wywalil wszystkich z gilldi bo to bylo nie fair :) ale teraz i tak duzo ludzi nabilo lv i chujnia ;/  no ale trudno przynajmniej w pore ktos zareagowal :)

ps retwe leci na bocie zobacz logi czy cos (na wiekszosci serverow  ten koles boci w top1 ... )

Opublikowano

@zStyl

Nie sadzisz ze reklamowanie konkurencji w temacie innego serwera to głupota? Masz taką opcje jak "Nowy Temat" więc radzilbym ci się do tego zastosowac.

@topic

Serwer nawet mi szybko chodzi, itemy się sprzedaja po 1 - 2 sekundach.

Opublikowano

Lepszy? U mnie grzybki to albo 10 albo nic, ilość piw jest nieograniczona (tylko na event), postacie są delikatnie zbalansowowane a warta 1h = lvl * 10k golda - więc na 100 lv godzina warty to 1kk złota. No ale jak chcesz, każdy ma swoje zdanie lecz nie reklamuj się tutaj bo nie jest to miejsce od tego. :)

Opublikowano

Adminie, wysłałem sms na grzybki. Proszę o odczytanie wiadomości w grze. Dziękuję. 

Dzieki owca, wbijac na serw, zabawy po pachy:)

Opublikowano

Lepszy? U mnie grzybki to albo 10 albo nic, ilość piw jest nieograniczona (tylko na event), postacie są delikatnie zbalansowowane a warta 1h = lvl * 10k golda - więc na 100 lv godzina warty to 1kk złota. No ale jak chcesz, każdy ma swoje zdanie lecz nie reklamuj się tutaj bo nie jest to miejsce od tego. :)

czyli na event tylko  pompowanie piw ? pozdro zostaw na stale ...

ADMIN ZNALAZLEM  OGROMNEGO BUGA  !! CZYTAJ PRIV

Opublikowano

Piwka nielimitowane tylko przez tydzień czyli cały czas jak będzie trwać event.

// Potem pewnie jakieś eventy porobimy i też to dodam na któryś weekend czy coś. :)

Opublikowano

Ok, jutro robie konto i testuje :D

Adminie! Byłaby możliwość stworzenia aplikacji na androida?

ŁutututummL5fkp.jpg?1 Tssssss       

Opublikowano

Od teraz zakładane konta na start mają odblokowane wszystkie lochy! - Pomysł podsunął mi jeden z użytkowników, więc za to zarobił kilka grzybków.

Przypominam! Każdy kto zgłosi oszusta (bugera, osobę która leci na bocie) albo podsunie mi ciekawy pomysł który się sprawdzi zostanie odpowiednio nagrodzony!

Ok, jutro robie konto i testuje  :D Adminie! Byłaby możliwość stworzenia aplikacji na androida?

Niestety ale w pisaniu apli na androida nie jestem specem. :(
Opublikowano

Dostaje wiadomości dot. kibelka, że jest jedna ofiara dziennie - to działa inaczej.

Wrzucacie itemka do WC, ponownie wchodzicie do karczmy i znowu wrzucacie - po prostu baza danych musi się przeładować a przy darmowym hostingu i większym obciążeniu nic więcej nie zdołam.

// Lece odespać 48h bezsenności, jutro naprawię większość rzeczy, usunę konta ludzi którzy bugują pewną walutę (:)) oraz wgram mój starszy skrypt aby pobrać pewne dane osób które pomogą mi w banowaniu. :)

Opublikowano

Dostaje wiadomości dot. kibelka, że jest jedna ofiara dziennie - to działa inaczej.

Wrzucacie itemka do WC, ponownie wchodzicie do karczmy i znowu wrzucacie - po prostu baza danych musi się przeładować a przy darmowym hostingu i większym obciążeniu nic więcej nie zdołam.

// Lece odespać 48h bezsenności, jutro naprawię większość rzeczy, usunę konta ludzi którzy bugują pewną walutę ( :)) oraz wgram mój starszy skrypt aby pobrać pewne dane osób które pomogą mi w banowaniu. :)

TAK ZE KOLEGO Z TOPKI ;) przygotuj sie :*

A mialem kupic dzis grzybki dobrze ze nie kupilem xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...