Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@coalaa Wydaję mi się że tylko ty masz taki błąd. U mnie wszystko śmiga jak i u innych (przynajmniej na razie nie miałem skarg)

PYTANIE: Zostawić takie mieczyki jakie są czy dać trochę większe ale ten sam "Styl" ?

ev439f.jpg

Opublikowano

Czesto sa po to prostu zbiegi okolicznosci.

Najwazniejsze ze teraz juz dziala, a twoja praca jest naprawde widoczna- super.

Opublikowano

Skoro jest to txt do pvp to chyba oczywiste :P, Tak jest zmniejszona texturka ognia. Jeżeli znajdę jeszcze mniejszą to ją dodam. Ale na razie jest zwykły mały ogien z txt DNKu

ev439f.jpg

Opublikowano

Szczerze? Nie lubię sklejek. Wolę autorskie. Tutaj są pomieszane rozdzielczości, mało pracy. Jestem twórcą własnej paczki do PvP, lecz użyłem tylko Faithfula i NostalgicCrafta czy jakoś tak. Modyfikacji dokonałem sam. Trochę dla mnie to niesprawiedliwe, że bierzesz rzeczy z innych paczek tak dużo. I polecam wypisać wszystkie źródła.

oE9UAZV.png

Opublikowano

@Polski_Ziom Każdy ma swoje zdanie. Według mnie nie ma różnicy czy autorski czy sklejony ważne czy się przyjemnie gra. Fakt rozdzielczości są pomieszane. W nowej prezentacji wypisze wszystkie źródła.

Dziękuję za krytykę. To też jest potrzebne.

ev439f.jpg

Opublikowano

NOWA WERSJA!!!

DICK PACK 1.3.1!!!

Dlaczego przed MC 1.8? Na twitterze mojangu pojawił się post że 1.8 pojawi się za kilka miesięcy.

A ja nie chcę tak długo czekać więc już wam udostępniłem resource pack :)

MIŁEJ GRY!!!

ev439f.jpg

Opublikowano

ref

Aktualizacja 1.4:

W najbliższej wersji resource packa będzie zmienione zwykłe jabłko więc również kox i złote jablko.

Więcej wam nie zdradzę :)

ev439f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...