Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z jakiego packa te mieczyki? :O

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dick Pack 1.4 64x64 prawdopodobnie 11 Lipca

Dick Pack 1.4 32x32 prawdopodobnie 12 Lipca

EDIT: Z powodu problemów technicznych wersja 32x32 nie będzie gotowa na 12 Lipca, postaram się jak najszybciej pozbyć się problemu.

ev439f.jpg

Opublikowano

Problemy z rozdzielczością 32x32 naprawione, premiera 12 lipca.

NOWOŚĆ!

W najnowszym DickPacku Trawa(ta mniejsza) będzie miała animację podmuchu wiatru!

ev439f.jpg

Opublikowano

WAŻNA INFORMACJA!

Jestem nad morzem i nie mam komputera z DickPackiem. Jak przyjadę od razu opublikuję txt ^^

Pozdrawiam z Ustki xD

ev439f.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Super TexturePack, aktualnie zastępuje mój obecny, ponieważ jest epicki. Złożyłeś go całkiem nieźle, jest ładny, fajny i przyjemnie się na nim klepie. Dzięki ziomek za to masz + ode mnie ;)

sygnaturka.png
Opublikowano

INFO:

Jak będę miał dostęp do swojego laptopa

stworzę wersję 1.4.2, w której znajdziecie

-sztandar

-stojak na zbroję

-nowe płotki, furtki i drzwi.

W rozdzielczości 32x32 i 64x64 (jeżeli zapomniałem jakiejś nowości pisać ! Błędy zgłaszać w poście lub na PW

ev439f.jpg

Opublikowano

@TheKrokodail nie jestem typem czlowieka ktory musi dostawac tylko pozytywne opinie bo inaczej bedzie bulwersowal sie ale twoja opinia o moim TxT jest negatywna poniewaz napisalem co mysle o twoim serwerze. podaj konstruktywna opinie a nie hejt;)

ev439f.jpg

Opublikowano

@TheKrokodail nie jestem typem czlowieka ktory musi dostawac tylko pozytywne opinie bo inaczej bedzie bulwersowal sie ale twoja opinia o moim TxT jest negatywna poniewaz napisalem co mysle o twoim serwerze. podaj konstruktywna opinie a nie hejt;)

okej dobrze, słaby txt 2/10. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...