Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem, że tu będzie coś fajnego... wchodzę... a tam mieszanka texture packów...

jedyne co Mi się podoba, to rudy, enderperla, tnt i niektóre miecze... Po co ten kot w ogóle?

sygnatura.png

Opublikowano

Myślałem, że tu będzie coś fajnego... wchodzę... a tam mieszanka texture packów...

jedyne co Mi się podoba, to rudy, enderperla, tnt i niektóre miecze... Po co ten kot w ogóle?

W nowej wersji będzie zmieniony kotek, możliwe że będzie przezroczyste GUI.

ev439f.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oficjalna informacja

Stopuje pracę nad moim "dzieckiem" ze względu na naukę.

Ale spokojnie! Wersja 1.5 będzie, nie powiem kiedy bo nie chcę się stresować, czy zdążę czy nie.

Jedyne co mogę napisać: Prawdopodobnie będzie coś autorskiego z mojej strony w Dick Pack'u ;)

Pozdrawiam, Tadzikovy [Pavey]

ev439f.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Prace wznowione! Wersja 1.5 na dniach wyjdzie!

Jeżeli chcesz przedstawić resource pack w filmie video podeślij mi na prywatną wiadomość a ja to wstawię do prezentacji.

ev439f.jpg

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Paczka sama w sobie bardzo mi się podoba, ale mam jedną uwagę. W wyborze txt pvp zawsze powinno się kierować tym, by tracić nim jak najmniej FPS. Dlatego rada na przyszłość: Najlepsze txt pod pvp to edytowane defaulty typu txt dnku :)

qTyp0z6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...