Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by CappyP (40250)

CappyP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCappyP

Mam do Ciebie pytanie wgrałem sobie te pliki na Terenzo wszystko działa db,channele, i inne się odpala CHMODY 777 nadane są.

Do gry mogę się zalogować tylko jest 1 problem otóż po wpisaniu jakiejkolwiek komendy wywala mi Clienta i w sysser pojawiło się takie coś:

1110 17:49:22810 :: Unknown packet header: 196, last: 76 21

Próbowałem ponownie się zalogować ale nic to nie dało (wywala przy samym końcu paska)

Nie wiem co to oznacza próbowałem już usunąc wszystko z tabelki item i dalej nic :(

I 2 pytanie jakie są potrzebne patche z PL ,żeby to wszystko działało ma wgrany:

metin2_patch_dss_box,

metin2_patch_xmas,

metin2_patch_costume_soccer,

Co mogę jeszcze dodać hm... Odpalam Clienta przez binkę,rooty zrobione są,locale z paczki,pakowałem rooty (Epack32) z Type 1 wszystko dokładnie zrobiłem i nie wiem w czym może być problem więc proszę o porady z góry dzięki ;)

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, przy odpalaniu mam błąd, a w syserr tylko to: 1111 23:41:16544 :: Unknown packet header: 142, last: 21 16

Opublikowano

Teraz inaczej, przeinstalowałem i mam błąd podczas łączenia z serwerem, dodam, że serverinfo edytowałem, portmap odpalony.

Opublikowano

Witam, przy odpalaniu mam błąd, a w syserr tylko to: 1111 23:41:16544 :: Unknown packet header: 142, last: 21 16

Mam to samo xD Wszystko poprawnie skonfigurowane tylko mnie łączy i jest to chyba wina Clienta :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wpiszę "sh start.sh" to wywala mi błąd. Widać go ułamek sekundy, więc nagrałem obraz pulpitu i zobaczyłem klatkę, w której widać co jest napisane i jest tam coś takiego:

Odpalam Maszyne !

/usr/local/lib/gcc48/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.20 required by /usr/home/mt2/db/db not found

/usr/local/lib/gcc48/libstdc++.so.6: version GLIBCXX_3.4.20 required by /usr/home/mt2/share/game not found

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mamy tutaj nowe mapy z pl ? twiedza czerwonego smoka, katakumby?  Kostiumy ? System crafftingu ? system run, system alchemika? Mało info jest podane. 

Opublikowano

Mamy tutaj nowe mapy z pl ? twiedza czerwonego smoka, katakumby? Kostiumy ? System crafftingu ? system run, system alchemika? Mało info jest podane.

Mało podane bo każdy kto troche pomyśli to wie że to jest 40k i tu jest wszystko to co napisałeś. ..

Co do tematu pliczki to w prawdzie czyste terenzo na 40k to bardzo polecm bardziej niż terenza bo tutaj wielki + za silnik (game) został oczyszczony z wszelakich backdoorow. Gdybym nie przeszedł na swoj silnik to bym dalej z niego korzystam

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co dałeś binke do która jest zabezpieczona hasłem i po co dałeś locale jakieś gówniane ? o.O które wgl nie ogarnia fazy jedynie co mi sie przydało to binka Metin2Dev.exe i rooty...

cooltext1_wrhasrw.png

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Maly odkop, ale ma ktos moze liby do tych pliczkow?

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

z tego co wiem to masz standardowe liby , są one dostępne na mpc .

Kk, dzieki, sprobuje. 

I tak psafasfa, bo errory wyskakuja.

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...