Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by CappyP (40250)

CappyP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FredyKruger Kocham cię (bez skojarzeń) dzięki za pomoc jak będę miał jakieś pytanie to będę ci jeszcze trochę spamował ;)

I jednak kolejny problem.

Wgrałem pliki wszystko jest raczej ok ale nie mogę się zalogować tzn mam zostaniesz połączony z serwerem. Jakieś propozycje ?

Opublikowano

zmieniłeś na swoje ip  w serverinfo jesli tak to zobacz czy w serverinfo masz takie same porty logowania i chaneli jak w plikach jeśli nie to zmien by były takie same ja osobiście nie testowałem tych plików wiec nie wiem czy działają dobrze by było gdybyś zapodał syserr to może wtedy ci ktoś pomoże

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema powiedzcie pod jaki serw są te pliki? czy moze można sobie wybrać (mam na myśli EXP easy/normal/hard)? Help :)

zalezy pod co wgrywasz  jak terenzo to hard

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanie... Nie za mało tych libów? Zrobiłem serwer od podstaw, i teraz mi tylko zostało wgranie tych plików... Ale wydaje mi się, że coś mało tego jest...

@edit:

Czy gdybym np odpalił gotowca by Invoice (przybliżony do PL'a) i wgrał tam Twoje pliki, to by to ruszyło? Z tym, że on jest chyba 34k a nie 40k...

Opublikowano

Mam problem z tym libem, posiadam system 32 bity i wkleiłem go do ścieżki: usr/lib (zastąpił on starszą wersję) ale po uruchomieniu plików wyświetla się taki błąd

92110499661661823193.jpg

A ze starym libem (bez podmiany):

52505379467665616289.jpg

Opublikowano

Klikam na Metin2Dev lub na metin2client_r28249_distrubite_mode i nic się nie dzeje ;C. Nie wiem czy to gdzieś trzeba wrzucić? Z góry dziękuje za pomoc.

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja opinia na temat plików jest bardzo słaba, pliki na game 40k mają dużo wad, nie polecam stawiać na tych plikach czegokolwiek, ew. dla zabawy. A więc pobrałem, ocenilem i stwierdziłem że klapa, pozdrawiam.

Opublikowano

Moja opinia na temat plików jest bardzo słaba, pliki na game 40k mają dużo wad, nie polecam stawiać na tych plikach czegokolwiek, ew. dla zabawy. A więc pobrałem, ocenilem i stwierdziłem że klapa, pozdrawiam.

Nie zgodzę się z Tobą jakie niby wady masz na myśli?

Opublikowano

Jakie wady? 

- Samo to że już problem robi się na wejściu z bazą, nie każdy potrafi zintegrować libki żeby protosy były w db,a nie w .txt, poza tym mając już protosy w db, wywala mnie na tej bince z Gry, natomiast na bince 34k już jest wszystko Ok, być może tylko ja mam ten problem, nie wiem. Ja osobiście odradzam ten game, strasznie mało Diffów pod game40k, może z czasem będzie więcej, pożyjemy zobaczymy.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

game waży 2mb ? nigdy nie widziałem takiego game ^^

Spakowane upx'em jest :)

Po za tym usunięty zbędny syf i nie ma ono tylu bugów co czyste nie edytowane source.

Game i db można wziąść z tych plików bo testowałem i naprawdę bugów tam nie znalazłem, jest stabilne i zoptymalizowane :)

Lepszą robote odwalił z tym game niż niektórzy z plikami na pobugowanym source :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Spakowane upx'em jest :)

Po za tym usunięty zbędny syf i nie ma ono tylu bugów co czyste nie edytowane source.

Game i db można wziąść z tych plików bo testowałem i naprawdę bugów tam nie znalazłem, jest stabilne i zoptymalizowane :)

Lepszą robote odwalił z tym game niż niektórzy z plikami na pobugowanym source :)

Dobrze mówisz karolku xD całych plików bałbym się wziąć, ale game i db jest naprawde stabilne i powiem nawet że warto go użyć,nie robie na nim ale używałem go na oko z miesiąc i ani razu ani nie padło ani nic. Polecam
Opublikowano

Jak zrobić by proto nie były w txt?

Wgraj sobie Liba, trzeba gdyż game 34k oraz 40k tego wymaga jeżeli nie chcesz konwertować w .txt. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...