Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by CappyP (40250)

CappyP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zawierają pliki ? :) all co na pLU ?

Tak, all co na PLu.

Pójdzie na tym source client?> 40250

Tak, zadziała.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yyy pliki terrenzo z innym game, db, i folder data / mapy. Jesteś w tyle.

w plikach:

-- # ----------------------------------- #
-- #  Questlib from Metin2SF by Ethoard  #

Mogłeś napisać, że autorem plików jest terrenzo, a game wziąłeś z udostępnionych źródeł tak samo jak folder data / mapy.

Opublikowano

yyy pliki terrenzo z innym game, db, i folder data / mapy. Jesteś w tyle.

w plikach:

-- #  Questlib from Metin2SF by Ethoard  #

Mogłeś napisać, że autorem plików jest terrenzo, a game wziąłeś z udostępnionych źródeł tak samo jak folder data / mapy.

Hehe, to chyba nieudany poranny troll. W temacie masz dokładnie odpisane, przeczytaj jeszcze raz opis plików.

Opublikowano

Hehe, to chyba nieudany poranny troll. W temacie masz dokładnie odpisane, przeczytaj jeszcze raz opis plików.

No okej, to mogłeś dać same questy i game do podmiany :D

Opublikowano

Pliki są czyste i odbugowane? 

I czym tak naprawdę się różnią od innych z game 40k?

Mało jest gotowych plików z game 40k, o ile takie są (działające). Natomiast ciężko mi powiedzieć czym mogą się różnić, te są po prostu czyste - odbugowane.

Opublikowano

Witam, mam problem z tymi plikami a mianowicie po wypełnieniu wszystkich podpunktów z how to i wrzuceniu libów, rozpakowaniu serverfiles i nadaniu chmod 777 mam błąd podczas łączenia z serwerem.
Próbowałem także łączyć się za pomocą launchera hamachi który terenzo umieścił w swoim temacie z plikami.
ps można  wrzucić do tych plików game od vanilli ?.
Rozwiązałem 1 problem, okazało się że lib trzeba było wrzucić do ścieżki : usr/local/lib/gc48, lecz nadal występuje problem z zalogowaniem tzn błąd podczas łączenia z serwerem. Zaraz podam ss virtualbox'a.

http://scr.hu/2iss/4en84

moje gg to : 43220400

Opublikowano

Hm proces się wstrzymuje. Musisz wykonać kombinacje klawiszy ctrl+z, wpisać komende bg 1 i wykonywać ta operacje aż do momentu kiedy po wpisaniu ps, zobaczysz odpalone auth, db i game. Dziwny błąd.

Opublikowano

Może mi ktoś wyciągnąć wpisy item_proto i item_list pasów które podobno się znajdują na tych plikach ?? 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Niczym, jedynie posiadają folder quest z niemieckich plików a więc jak coś ci nie zadziała to możesz sobie questy przerzucić.

Pasy itd... Chyba są xD

Opublikowano

Naprawione są tutaj wierzchowce? Ponieważ zawsze co włacze te game 40k wierzchowce sa wbite w ziemie i nie jest to wina klienta bo po zmianie na game 2089 jest ok:D

Opublikowano

Witam wszystkich ponieważ jestem zielony w tych sprawach mam prośbę. Czy mógłby ktoś zrobić poradnik jak wszystko zainstalować od samego początku. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Te pliki to: pobranie plików terenzo, wgranie kilku questów, wrzucenie na hosting, zrobienie prezki na mpc. Tyle w temacie.

Czekam na skompilowanie przez ciebie game i db z mainline_sg i odbugowanie niektórych funkcji.

Opublikowano

Te pliki nie dzialaja.

Przy tych plikach przy uruchamianiu zacina sie proces i przy odpaleniu db maszyna stoi. Po wgraniu game i db do plikow terenzo przy wpisuniu zlych passow pisze zle pasy a tak to blad.

Opublikowano

Te pliki to nic nie warte.... tylko moze być podminione game 40k oraz db.

Prawdziwe pliki 40k kiszą się u mnie na pc oraz na vps.
Ktoś chce współpracować to zostawiam gg: 47788929 lub na PW pisać :)

Opublikowano

Client jest i system pasów i alchemii ??

Gowniane pliki nawet na like nie zasluguja.

Takie jak twój server,bo 6 raz staruje idioto na gotowcach.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...