Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błąd 0xc000007b kurwa, wymiękam proszę o pomoc

Chill Out

Pytanie

Opublikowano

Witam, już nie wiem co mogę mieć źle jakich sterowników mogę nie mieć (programów). Daję Raport z ComboFix jeżeli potrzebne są jakieś informacje to podam mam akutalne sterowniki karty graficznej, biosu etc. Net. Framework 4.5.1 inne nie chcą mi się zainstalować Microsoft Visual C++ 2005/2008/2010, DirectX no i chuj nie działają mi takie gry np. instalowałem Nfs shift, unslashed 2, The Elder Scrolls V Skyrim. We wszystkich występuje ten sam błąd. Windows 7 professional 32bit

ComboFix.txt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe no o tym wiem akurat przymierzam się do zakupu ;) Ale dzięki za info bo pytałem się gościa w sklepie to mówił, że mam dysk dobry :D hahaah

Opublikowano

Tak, bardzo dobry. W sam raz do wymiany. Przez te Bad Sectory mogą być te błędy (0x7b) Najlepiej jakbyś go jak najszybciej wymienił bo jak Ci dysk padnie to danych nie odzyskasz.

Opublikowano

Teraz to mnie pocieszyłeś, bo dysku nie wymieniałem na razie, ponieważ mam tam bardzo dużo zdjęć 80 gb dysku z 160 całego to zdjęcia. Czyli dysk jak najszybciej a jak padnie to nie da rady odzyskać danych ? tak na 100 % ?

Opublikowano

Mam ten sam błąd komputer musiałem oddać do serwisu bo karta sieciowa poszła z płytą główną mam teraz lepszą ale nie działa przedtem działało miałem TES;V Legendary Edition i pełno modów zaczeło sie od paru brakujących plików (to akurat szybko naprawiłem) zalinstalowali mi Win 7 Home Premium nie wiem czego to jest wina ale sprubuje jeszcze zrobić reinstal win.(na win 7 professional)

Gość kamil40013
Opublikowano

Teraz to mnie pocieszyłeś, bo dysku nie wymieniałem na razie, ponieważ mam tam bardzo dużo zdjęć 80 gb dysku z 160 całego to zdjęcia. Czyli dysk jak najszybciej a jak padnie to nie da rady odzyskać danych ? tak na 100 % ?

40 tyś. godzin przepracował twój dysk, ładnie.

Dysk raczej do wymiany. Jak ci padnie, to dane można odzyskać, używając odpowiednich narzędzi. Przy bardzo rozległych i poważnych uszkodzeniach, musisz oddać dysk profesjonalistą.

Lepiej zrobić backup, albo zmienić dysk niż później płakać, że straciłeś ważne dla ciebie dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...