Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błąd 0xc000007b kurwa, wymiękam proszę o pomoc

Chill Out

Pytanie

Opublikowano

Witam, już nie wiem co mogę mieć źle jakich sterowników mogę nie mieć (programów). Daję Raport z ComboFix jeżeli potrzebne są jakieś informacje to podam mam akutalne sterowniki karty graficznej, biosu etc. Net. Framework 4.5.1 inne nie chcą mi się zainstalować Microsoft Visual C++ 2005/2008/2010, DirectX no i chuj nie działają mi takie gry np. instalowałem Nfs shift, unslashed 2, The Elder Scrolls V Skyrim. We wszystkich występuje ten sam błąd. Windows 7 professional 32bit

ComboFix.txt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi ;)
Ale jeszcze jedno :D Możecie wymienić co instalować na świeży system ? Net Framework itp. Bo może nie instaluję wszystkich potrzebnych składników.
Pytam się tak z ciekawości bo się bardziej znacie ode mnie ;)

Opublikowano

Teraz to mnie pocieszyłeś, bo dysku nie wymieniałem na razie, ponieważ mam tam bardzo dużo zdjęć 80 gb dysku z 160 całego to zdjęcia. Czyli dysk jak najszybciej a jak padnie to nie da rady odzyskać danych ? tak na 100 % ?

Opublikowano

up nawet windows jej nie wspiera.. Już kaput po Xp 14 lat(?) po prostu nie opłacało się microshitowi inwestować w Xp bo żadnego z tego pożytku nie mieli.

A teraz już mają 1 problem z głowy bo updatują tylko tym firmom które opłacają :)

graphic.png
Opublikowano

Tylko, co oznacza "nowych maszynach" ?
Intel Core i3-4130 CPU @ 3.40Ghz, 4,0GB RAM, NIVIDIA GeForce GT 630
To jest nowsza maszyna ?
Ale w sumie nie mam innego wyboru więc jutro przeinstaluję system i dam znać czy zadziałało

Opublikowano

Na logach nie wiele się znam, ale mogę jasno stwierdzić, że tu był niejeden syf. Jak chcesz już się bawić XP'kiem to wersja 32bit ma ograniczenie do 3,25GB ramu, chyba, że zdobędziesz 64bitową, ale nie wiem czy taka istnieje. Jak już będziesz robił format, to najlepiej wszystkich dysków, żeby ten syf nie wrócił ponownie.

Nie było żadnego syfu.

Pokaż jeszcze ekran z tego BSOD'a. głównie mi chodzi o napis który będzie na górze ekranu. coś jak to :INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...