Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Smocze Monety

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jesli juz to wysyla 2 sms 75 i 30 ale jak wydac na to 15 gr -.-

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie dzisiaj ten sposób ?

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

No To Ja Czekam Na To 105SM za 15gr. Kurde ale bede bogaty cale eq z IS itp... itd... xDD Czekamy

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Na pewno zaraz dostane fale minusów,wali mnie to.Szkoda mi czytać całą tą dyskusje bo jest to bezcelowe.

Jeśli istnieje jakiś sposób to na pewno nie jest to takie proste jak Wam się wydaje,do tego potrzeba znacznych umiejętności i znajomości całej procedury czego widze większość nie posiada.

Po pierwsze jeśli ktoś to odkryje to na pewno się z Wami nie podzieli więc raczej nie ma sensu na to czekać,a tym bardziej posty typu

Będzie dzisiaj ten sposób ?
sensu NIE mają.

Na pewno nie chodzi o żadne bramki sms,darmowe sms'y,minuty,rozmowy przez komunikatory itp bo jestem w 100% pewien że oni aż tak głupi nie są.Płatne numery pochodzą z jakiegoś zakresu np 0 700 i tak dalej i oni to po prostu blokują,żaden hakier z metina tego nie złamie bo się nie da.Metody typu utrata zasięgu przewijają sie wielokrotnie i ktoś by to już odkrył więc na to bym nie liczył.

Na pewno nie jest to jakaś błachostka bo zaraz wszyscy by to umieli..pomyślcie troche,może szkoda Waszego czasu.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Może i masz racje ale gdyby się udało to by bylo git :D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Na pewno zaraz dostane fale minusów,wali mnie to.Szkoda mi czytać całą tą dyskusje bo jest to bezcelowe.

Jeśli istnieje jakiś sposób to na pewno nie jest to takie proste jak Wam się wydaje,do tego potrzeba znacznych umiejętności i znajomości całej procedury czego widze większość nie posiada.

Po pierwsze jeśli ktoś to odkryje to na pewno się z Wami nie podzieli więc raczej nie ma sensu na to czekać,a tym bardziej posty typu sensu NIE mają.

Na pewno nie chodzi o żadne bramki sms,darmowe sms'y,minuty,rozmowy przez komunikatory itp bo jestem w 100% pewien że oni aż tak głupi nie są.Płatne numery pochodzą z jakiegoś zakresu np 0 700 i tak dalej i oni to po prostu blokują,żaden hakier z metina tego nie złamie bo się nie da.Metody typu utrata zasięgu przewijają sie wielokrotnie i ktoś by to już odkrył więc na to bym nie liczył.

Na pewno nie jest to jakaś błachostka bo zaraz wszyscy by to umieli..pomyślcie troche,może szkoda Waszego czasu.

pozdrawiam

W połowie podzielam Twoją opinie.

Ten temat zakładałem po to by widzieć posty

"Kiedyś natknąłem się na .... "

"Podczas z jednych rozmów z Gm'em udzielił mi takich informacji jak..."

"Po wywiadzie na gg z gościem dowiedziałem się o..."

Z tego co widzie to większośc odpowiedzi jest typu :

"Czekamy.."

"Kiedy ten sposób..."

Ale co do trudności buga się nie zgodzę .

Im więcej ludzi nad tym posiedzi , tym większe prawdopodobieństwo ,że go odkryjemy.

Pozdrawiam Kronk

Opublikowano

Nie wiem czy wniosę coś do dyskusji ale zauważcie że na aukcjach z SM są też inne premium do innych gier GF . Tylko GF . To jest trochę dziwne.Czyli może jest to związane z operatorem dzięki któremu dokonuje się przelew z którego korzysta tylko GF .Nie wiem może zaraz będziecie na mnie gadać ale też chcę pomóc.

Opublikowano

A ja sie udziele tak .. że te bugi to większość lipa .. a jeżeli jest, to strasznie skomplikowany. A co do SM na allegro to mi sie wydaje, że to ktoś z GF siedzi i sprzedaje taniej, żeby ludzie wiecej kupywali... bo normalny GM by nie mógł .. jeżeli już to jakiś GA, ale mi sie wydaje, że te aukcje allegrowe to na jakies 90% jest ktoś z GF ...

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Opublikowano

Poświęciłem troche czasu na przeczytanie całego tematu i przyszedł mi pewien pomysł.Przejrzałem płatności dla wszystkich krajów wszystkimi metodami i mam pewną koncepcje..potrzebuje kogoś z aktywnym kontem w każdej z sieci ale gółwnie gadu air.Wymagana kwota to nawet 1zł,mam pewną koncepcje.Zapraszam pod numer gg 9261310

\m/ \m/

Opublikowano

Powiem wam tyle ze qumpel z klasy ma pare programow ktore dostal od ziomka ktory jest informatykiem. 1 program kosztowal 20$ on za free mial. Mianowicie tymi programami wchodzi na telefon komus wystarczy mu tylko numer i wysyla na sm ile ma kasy na koncie ale jesli ktos ma na abonament to wiadomo co sie dzieje xD:D

Opublikowano

Powiem wam tyle ze qumpel z klasy ma pare programow ktore dostal od ziomka ktory jest informatykiem. 1 program kosztowal 20$ on za free mial. Mianowicie tymi programami wchodzi na telefon komus wystarczy mu tylko numer i wysyla na sm ile ma kasy na koncie ale jesli ktos ma na abonament to wiadomo co sie dzieje xD:D

To jmoże być prawda mi kiedyś z konta codziennie po 19 ileś tam tyle co sms na sm może to przypadek ale niewiem w 2 dni mialem 0 na koncie xD ale tp już sie skończyło

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

Też o tym pomyślałem,w koncu teraz technologia się rozwija i telefony mają systemy operacyjne.Jeśli ktoś pracuje w markecie i ma jakiś sprzęt z dużym zasięgiem bluetooth.. =)

Dodatkowo gameforge za sms za 11zł dostaje tak na prawde ok. 3.70.Może ktoś ma znajomości w dotpay i przelewa im bezpośrednio kase bez udziału operatorów.

Jest też możliwość że wysyłają smsy z innego kraju gdzie operatorzy są zacofani i ciągle działają takie sposoby jak np. utrata zasięgu ;p

Pierwszy sposób z gadu air nie działa,potrzebuje kogoś kto ma połączone konto gadu gadu i gadu air.

pozdrawiam

gg:9261310

@edit

Kolejny pomysł obalony.

\m/ \m/

Opublikowano

mieszkam za granica ale tylko za 30smoczych umie zamowic za 90gr a za 105smoczysch 15gr cos mi sie niechcce wiezyc;/

To podziel się jak doładowujesz te 30 SM za 90 gr . Może dzięki temu rozgryziemy to

Opublikowano

Tak miło spędzone 20 min na czytaniu waszych wypowiedzi. Wiem oco w tym bugu chodzi. Wszystko pisalo kiedys na pewnym blogu. A bug latwy ^^.

Opublikowano

Ale wy macie problem poszperajcie na jakiś forach gdzie są dzieci neo i tam wstawcie treść sms i nr na SM. Sam tak robiłem i czasami miałeł ok 700SM oczywiście przetraciłęm wszystkei i znów nowe 700 SM. Więc jak widać dzieci neo wierząc że dostaną np rika+9 lub inna broń,zbroje itd lub wierzą ze jak wyślą to otrzymają linka z np Yanghackiem.

Opublikowano

Ale wy macie problem poszperajcie na jakiś forach gdzie są dzieci neo i tam wstawcie treść sms i nr na SM. Sam tak robiłem i czasami miałeł ok 700SM oczywiście przetraciłęm wszystkei i znów nowe 700 SM. Więc jak widać dzieci neo wierząc że dostaną np rika+9 lub inna broń,zbroje itd lub wierzą ze jak wyślą to otrzymają linka z np Yanghackiem.

Tak jak napisał tu kolega jest to dobry pomysł ale czasochłonny tez tak robię i do tej pory zarobiłem z 1500sm :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem ? Daj 5 lub +

Opublikowano

Tak jak napisał tu kolega jest to dobry pomysł ale czasochłonny tez tak robię i do tej pory zarobiłem z 1500sm :)

Niech panów złapią adminki PL'a to was za jaja powieszą :lol:

Pozdrawiam :)

Opublikowano

hmm z czego wiem połączenia od GF przy płatnościach szyfruje firma www.thawte.com. Więc może oni znalezli jakiś błąd w systemie tej firmy (www.thawte.com) i obeszli zabezpieczenia co daje im możliwość wysyłania błędnych danych do serwera GF? (co skutkuje tym ze tak jak ktoś tam wyżej napisał dostaje dużą ilość SM za 15gr.) Nie wiem...

Hmm jest też kolejna opcja, mianowicie płatność kuponem, może coś w tą stronę?

Mieszkam w Anglii i posiadam karty sim z sieci o2 a także T-Mobile, więc przetestuję te Wasze idee. Może jednak coś się uda ;)

no ;]

Opublikowano

Hm... Dziękuje za te dwa minusy. Teraz radzcie sobie sami ;] .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...