Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Smocze Monety

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może coś pokręcone w treści SMS'a? Wiem, że to może być głupie ale teraz wszystko trzeba przedyskutować.

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może coś pokręcone w treści SMS'a? Wiem, że to może być głupie ale teraz wszystko trzeba przedyskutować.

Rozmawiamy o rozmowie telefonicznej ,nie o tresci smsa :)

Opublikowano

To wy rozmawiajcie o rozmowie telefonicznej, ja mam lepszy sposób. Szukamy jakiejś darmowej bramki sms i ślemy te smsy do GF ile wlezie ;d.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Bramk sms raczej odpadaja, bo masz tylko (chyba :D ) do sieci np. plus, orange, heyah itp...

@Tak jak mowilem, pisze ze zly numer ( ale próbujemy dalej :D )

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Może skupić pierw na RS i upiec 2 pieczenie na 1 ogniu? :D

O RS wiecej by w necie było :)

Wiem o co biega, potrzebna jest sieć i bug działa.

Narazie , Ci co maja GaduAir , niech nie dzwonia itp . bo mam info , że maja zawieche i trzeba poczekać :)

Opublikowano

Witam, nie wiem czy to coś pomoże... Doładowywać można bez przerwy, potrzebny jest jedynie komputer i adres odnośnikaFotka za 1 razem doładowuje 750 sm, trzeba za to zapłacić ale nie wiem ile bo koleś mi nie powiedział ale to się bardziej opłaca to ta kwota jest niewielka, mówił że sposób sprzeda za 300 zł jego gg: 13253167

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość KiecolPB
Opublikowano

a może SMS do wszystkich sieci za free?:P i może wtedy sie uda potem karte wywalić i git konto full SM xD własnie reklama jest nademna Nielimitowane SMS-Y za 3zł przez 30dni może w innych są blokady ze nie można wysyłać na tego typu numery a na GaduAir może nie ma tych blokad co wy na to?:>

Opublikowano

nie rozmawiamy o sms'ach

Rozmowa toczy się na temat rozmowy telefonicznej

Ps. też słyszałem o tym rodzaju doładowywania na allegro czyli tak być musi :P

Opublikowano

Sposób z utratą zasięgu już dawno nie działa. Bramki też nie obsługują takich numerów... Trzeba poszukać czegoś innego :]

Opublikowano

hmmm.... Kolega cały czas kupuje sm na allegro i nic mu nie jest ;] Podejrzewam ze to hmm :D wsumie to nie wiem :P ale ostanio jak bylem u niego to przez 3minuty mial juiz 700sm

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Mi się wydaje, że to chodzi o to, że poprostu wybieramy numer na te SM i dzwonimy...

A jeżeli GaduAIR jest nową siecią, mogą mieć jeszcze tam nie porobione, że jeżeli wyczerpią Ci sie środki na koncie, a w tym czasie dzwonisz, to dalej i tak dzwoni.. kiedyś tak było też z jakąś nową siecią, tylko nie pamietam jaką.. ale to już przeszłość.. i takie jest moje zdanie .. jak ktoś ma blisko starter GaduAIR do kupienia, to niech to sprawdzi... no chyba, że ktoś już sprawdził to niech sie wypowie.:)

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Opublikowano

Mi się wydaje, że to chodzi o to, że poprostu wybieramy numer na te SM i dzwonimy...

A jeżeli GaduAIR jest nową siecią, mogą mieć jeszcze tam nie porobione, że jeżeli wyczerpią Ci sie środki na koncie, a w tym czasie dzwonisz, to dalej i tak dzwoni.. kiedyś tak było też z jakąś nową siecią, tylko nie pamietam jaką.. ale to już przeszłość.. i takie jest moje zdanie .. jak ktoś ma blisko starter GaduAIR do kupienia, to niech to sprawdzi... no chyba, że ktoś już sprawdził to niech sie wypowie.:)

A moze zamiast tracic zasieg itp to mozna zrobic tak

W Orange przelac komus kase na kato i podczas przelewu zadzwonic ciekawe co sie stanie??

Albo podczas łaczenia wyjac baterie bo jak sie wyjmie to sam przez jakis czas dzwoni??

A moze ktos ma jakas zagraniczna siec lub cos takiego moze to cos da??

To tyle narazie rozkminiłem!

Opublikowano

moze chodzi o podmienienie HTML np 1,22 zl i dzwonic ale to raczej mniej prawdopodobne bo maja kodowane polaczenie ..

ale jakiś sposób musi byc :>

@ Edit pobierzcie Ad Muncher moze cos z tym ? moze w jakis sposob blokuje zakonczenie zaplaty jak juz zadzwoni i przedluza az osiagnie wymagana ilos SM i sie rozlacza ?

W koncu jakis ciekawy pomysł :)

Juz zasysam ;P

Opublikowano

Sądzę że to jest dobry pomysł, bo na wielu aukcjach jest napisane żeby wysłać im ten odnośnik np. :

http://allegro.pl/item955517886_metin2_350_sm_smocze_monety_i_inne_z_gory.html

więc bierzmy się do dzieła :P :D

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

[quote name=TechnoBoy :)' date='16 marzec 2010 - 06:10 ' timestamp='1268759421' post='780676]

najprosciej jest poprostu przez AQQ tam jest funkcja dzwonienia na fona

Na GG tez jest ,ale nic z tego :)

Przez AQQ tez lukne :)

Opublikowano

Witam a może przez stacjonarny telefon i jak są darmowe minuty ale nie wiem dokładnie

W dupie mam + i - proszę dać to na co zasłużyłem

Opublikowano

ja umiem. podlaczamy telefon do ladowarki.

dzwonimy wyciagamy baterie i karte. Napyka duzo

Sprawdzales ;) ?

Napyka duzo ? Za darmo ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...