Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Smocze Monety

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadł mi na myśl głupi pomysł :P

Gdyż jest taki system Hydra, na którego wstawia się link do czegoś i w ciągu kilku minut/godzin (zależy od ilości kredytów) wchodziło na niego jakieś setki innych osób z tego serwisu. Było to na zasadzie kredytów, 1 kredyt - 1 kliknięcie przez kogoś w nasz link, a żeby zarobić te kredyty trzeba klikać w czyjeś linki i tu była taka "maszyna", która sama klikała w te linki (trwało to długo) i my w sadzie musieliśmy ją uruchamiać a reszta sama przychodziła, może komuś to się przyda ^^ Oczywiście cała akcja jest w 100% darmowa link:

http://www.idarionis.com:9500/]/code] Może ktoś wpadnie na jakiś pomysł z tym :P

A co do SMSów to tej osobie potrzebny bo to jest tak jakby odnośnik do konta kupującego i jak wybierze później za ile chce kupić i weźmie kod to to będzie do konta kupującego...

A i wpadł mi inny pomysł, może oni nie używają bugów tylko tak jak któryś z dał tuta z tańszym kupowaniem Sm w innych walutach ;] Może to o to chodzi? I ta osoba płaci za to ale dużo na tym zarabia jak dużą ilość kupuje? Albo przez inną metodę płatności, gdyż np. nie każdy ma konto w banku a taniej się tam zapłaci za SM i to jaką ilość... Albo paypal?? Zrobiła ta os. jakiegoś bota co w linki klika na iluś pewnych serwisach?

Life is brutal!

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Moze to wam troche pomoze, podziele sie z wami informacjami...

Kiedys czytalem wlasnie jakis poradnik, ze to trzeba robic w orange z przelewami

O siec to na pewno nie chodzi o GaduAir.. na 90% jest to PLUS (bo zawsze te przekrety sie robilo z plusem)...

Kiedys wpisywalo sie jakis kod i doladowyalo 100zl :D kolega doladowal sobie 2000zl...

Kiedys byl sposob, ze szlo sie zagranice i przez 3min moznabylo wbijac sobie sms... ile wbiles to twoje.

To z dziura zasiegowa dzialalo... nie dziala...

Kiedys byl tez taki sposob, ze szlo sie gdzies wysoko i jakas antene sie bralo ... o co chodzi? nie wiem...

Bylo tez cos z radiem, ze gdy przychodzilo potwierdzenie to sie cos robilo, ale nie mam pojecia

Powiedzialem co wiedzialem, kombinujcie :))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trzeba rozgryść ten odnośnik ponieważ to dzięki nie mu są SM.

Mi sie wydaję że skoro to musisz podać odnośnik ze swojego konta to oni go modyfikują jakoś np że zapłacą kartą podają jakieś byle jakie dane i klikają Ok lub coś w tym stylu.Bo na aukcjach pisze że trzeba podać odnośnik ze swojego konta

EDIT:

Dobra panowie jeden ziom się wkopał na aukcji

abc90ca8379874f0m.jpg

Używa tego programu co user podał kilka stron wstecz i płatności SMS :D

Trzeba kombinować

aa08747d0d0c6cff.jpg
Opublikowano

Trzeba rozgryść ten odnośnik ponieważ to dzięki nie mu są SM.

Mi sie wydaję że skoro to musisz podać odnośnik ze swojego konta to oni go modyfikują jakoś np że zapłacą kartą podają jakieś byle jakie dane i klikają Ok lub coś w tym stylu.Bo na aukcjach pisze że trzeba podać odnośnik ze swojego konta

EDIT:

Dobra panowie jeden ziom się wkopał na aukcji

abc90ca8379874f0m.jpg

Używa tego programu co user podał kilka stron wstecz i płatności SMS :D

Trzeba kombinować

Odnosnik sluzy do czego innego :)

@edit

Zauwazyl Twoj edit i sam zrobie edit .

Moze cos w tym jest ;)

Musimy to rozgryzc

Opublikowano

Opis Ad munchera

Program stworzony z myślą o tych, których denerwują reklamy pojawiające się podczas surfowania po Internecie. Potrafi również usunąć reklamy z takich programów jak: ICQ, KaZaA, Morpheus, Opera, czy iMesh. Posiada również możliwość blokowania określonych przez użytkownika treści znajdujących się na stronach internetowych oraz w niektórych aplikacjach.

moze cos z tym?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no może ale oni na bank njapierw zapisują odnośnik nna dysk i go edytują,potem wklejają i coś robią

Zainstalowałem AdMunchera ale nie miałem opcji jakiej dałem wyżej na obrazkach "pobierz odnośnik"

aa08747d0d0c6cff.jpg
Opublikowano

wpadlem na pomysl (nietestowany) ...

Moze trzeba zadzwonic i w trakcie rozmowy zablokowac ta strone? SM dojda a oplaty nie pobierze ?

Sensownie to brzmi ...

Tylko kto chetny przetestowac :D?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wpadlem na pomysl (nietestowany) ...

Moze trzeba zadzwonic i w trakcie rozmowy zablokowac ta strone? SM dojda a oplaty nie pobierze ?

Sensownie to brzmi ...

Tylko kto chetny przetestowac :D?

Dobre :D

Sadze , że nawet bardzo prawdopodobne.

Nigdy nie zamawiałem SM przez telefon ...

Opiszcie mi kiedy pobiera oplate, a jestem chcetny sprobowac

Opublikowano

Mam pomysł! kupmy sobie w erze smsy za 1zl :D (żart ) wlasciwie to trzeba rozgryśc to napewno jakis bug jest bo nie opłaca sie sprzedawac na allegro np 1000sm no za iles tam zł nie wiadomo :/ a co do sposobu UP trzeba wybprobowac tylko zeby mozna bylo go odblokowac :D

Opublikowano

Mało jasno się wyraziłem :)

Kiedy pobiera kase z konta.

Przed zakończeniem połączenie , czy po jego zakonczeniu :> ?

Opublikowano

Mi się wydaje, że wiem jak to zrobić ale potrzebna jest też wasza pomoc ;) Potrzebny jest program do zapisywania odnośników i do ich edycji. Wydaje mi się, że w odnośniku ukryta jest ilość pieniędzy która pobiera GF za wysłanie SMS'a. Oczywiście to jest tylko propozycja ^^

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

Możliwe że to rozgryze właśnie pobieram program do edycji odbnośników!!! jakby co dam edita

@

I co może to coś da?? oceńcie to takie cos zajelo mi z 1min wiec z czasem realizacji na allegro by to sie zgadzało.

592a0bc5920b9_post-70769-126876827588_thumb.jpg

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

xD ja nie próbowałem ale kto ma zmienne ip niec zrobi tak

1. Ściągnie Hide my ip

2. Najlepiej miec neostrade zmienne ip

3. Załączyć skype i wiecei o co dalej chodzi poprostu zmieniac ip cały czas hide my ip

4. Spróbować playspan.com z hide my ip podobnie robilem w warrocku'

5. Poprostu klikacie w reklamy rejestrujecie sie i pkt macie i zamieniacie to na PayPal i gites ale nie próbowałem to moja tezaXD

Uczeń
Opublikowano

to jak mozesz zmienic i zapisac to daj w przegladarke i wyslij sms ;d

jak zabierze Ci z konta na kom. tyle ile wpisales to happy ;]

Opublikowano

Ja dałem pomysł a sam jestem zielony w tych sparawach xD Jak coś odkryjecie to piszcie :D Do tych wszystkich programów trzeba mieć magistra xD Możliwe, że odkryłem sposób ;D

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

moim zdaniem nie to ... co z tego ze zmienimy sobie cyferki ... Przeciez to jest abonament i to nie strona pobiera $$ tylko operator ... musielbyscie wbic na strone operatora i pozmieniac dane .... to nie to na pewno

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo ja dawałem jak skopiowałem ten odnośnik : zapisz stronę jako i potem otwierałem w programie do edycji html co na to powiecie??

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

tez tak zrobilem ;) pozmienialem tylko cyferki, sprobowalem wyslac sms/ zadzwonic nic .... pomysl co z tego, ze na stronie zmienisz cyferki jak to nie strona pobiera kase tylko operator... ta strona mozna powiedziec jest tylko posrednikiem .... to tak jakbys w sklepie zmienil cene z 9zl na 1zl a przy kasie i tak zaplacisz 9

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam tak samo tylko to nic nie daje , na ich serwer by trza to wrzucić :D

@edit nie widziałem sporo osób mnie wyprzedziło :P

Lubie kotlety z jajkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...