Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Smocze Monety

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma żadnego buga na SM, tak myślę iż kiedyś spotkałem typa w grze hattrick.org(pytał się czy nie chce tańszych kont premium do rożnych gier, typu travian itp.), kiedyś pisał że jest kimś w podobie do GM lecz nie trafił tam z rekrutacji lecz był grafikiem, kilka dni temu po tym zaczął wystawiać aukcję (aż do dziś, choć minęły z 4 lata) więc myślę że jest to wąskie towarzystwo z firm GF i innych, spotkałem go około pół roku temu i się wypytywałem go o bug na SM lecz on mnie wyśmiał, kazał mi podać ID mojego konta i doładował mi za free 500 SM, więc nie wierzę w żadne bugi...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się z krolikiem chociaż pewne osoby twierdzą że mają kolegów którzy systematycznie używają "buga" ale mimo tego to chyba ściema

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

A w tej bajce były smoki i królewny?? Też powiem kiedyś w grze spotkałem typo o nicku xxXXxx i sie pytał blablabla... No i podelem mu moje id a on mi za free doladował 1000sm brawo n30 napewno uwierzą!!! :DB)

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

no i co? zmien to na 1.22 i tak Ci to nic nie da ;]

///edit no wlasnie :D

Mysle, ze bugow moze nie byc, ale moga byc obejscia, dzieki którym mozna nie placic ....

A moze jak zapytales o bugi to mogl Cie wysmiac.... tak samo moge sie zapytac czy sa kody do metina na kase i tez mnie wysmieja

pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

krolik, pokaż ss, bo coś mi się w takie bajeczki wierzyć nie chce :P

Jaki do %$^ ss?

Zobacz że jestem od nie dawna na forum a jak pisałem że doładował minęło pół roku, nie myślałem o żadnych SSach tylko szybko kupiłem najważniejsze rzeczy ze strachem przez 2 miechy czy mnie nie zbanują...

Opublikowano

To będzie napewno coś z edytowaniem tego html`a ale też z tą siecią GaduAIR to dziwne że każdy akurat doładowuje sm(z allegro) właśnie z tej sieci

PROSZE O - ZBIERAM JE POPROSTU

loluo.jpg

Opublikowano

A w tej bajce były smoki i królewny?? Też powiem kiedyś w grze spotkałem typo o nicku xxXXxx i sie pytał blablabla... No i podelem mu moje id a on mi za free doladował 1000sm brawo n30 napewno uwierzą!!! :DB)

Jak mi nie wierzysz to cały czas gub zasięg, stawaj na Giewoncie z telefonem z bateriami w ręku i łudź się że nagle na twoim koncie znajdzie się milion Smoczych Monet, ja swoje wiem przedstawiłem wam to na forum a wy dalej myślcie że kody wysyłają z bramek. Lol.

Opublikowano

Raz widzialem jak zrobić linka ktory zmienia opis na gg.Trzeba zakodować tekst do opisu do ANSII . Może w linku jest zaszyfrowanr w ansii.Widzialem stronę która odkodowuje ansii.

ca1ek.png

userbaraj.png

sygnau.gif

userbar813526.gif

2526571.png

^Kliknij.Najlepsza gra online^

Chiński expbot <<-- klik

Prawdziwy spammer:

sygnap.png

Opublikowano

Jak dotad nie bylo zadnych problemow z tym zwiazanych

Jednak czesc kont ktore zostaly doladowane na krotko przed 16 marca zostaly zbanowane, to samo spotkalo innych sprzedajacych z allegro

Wszyscy sprzedajacy na allegro, w tym my, zasilalismy konta jak zwykle poprzez polaczenie telefoniczne z kart PRE-PAID

Nie wiadomo dlaczego nagle firma obslugujaca platnosci gier grupy mmogame.pl anulowala czesc platnosci realizowanych w tych dniach poprzez wykorzystanie kart PRE-PAID, mozliwe ze spowodowane jest to jakims bledem ze strony samego operatora GSM lub duza iloscia platnosci w ostatnich dniach z wykorzystaniem kart tego operatora

Kontaktowano sie z firma obslugujaco platnosci gier grupy mmogame.pl poprzez formularz kontaktowy pod adresem: support.gamepay.de/index.php?page=start

Podano numery kart PRE-PAID z ktorych dokonywano platnosci za doladowania

W odpowiedzi prosza o fakture za platnosci dokonane z tych numerow

Poniewaz sa to karty PRE-PAID niezarejestrowane u operatora, nie mamy mozliwosci uzyskania od operatora faktur za platnosci nimi dokonane

O tym tez poinformowano firme obslugujaco platnosci za doladowania, lecz na ta wiadomosc nikt jeszcze nie uzyskal odpowiedzi od niej, prawdopodobnie firma ta zamierza milczec

Jeszcze nie wiadome jest jak skonczy sie sytuacja zbanowanych kont, wszystko lezy w sugestii firmy obslugujacej te platnosci

Opublikowano

Znam już 2 sposoby , ale tak do dupy , że szkoda gadac :)

Moze , wyludze 3 - ten najlepszy :)

@down

Unikniecie Sm co 10 min , dzieki czemu utrata zasiegu powraca- to 1 .

2 to Vodafone :)

Opublikowano

No tak myślałem od samego początku jak zacząłem czytać ten temat że to coś z tą siecią bo niekiedy nie ściągają z konta pieniędzy dopiero po jakimś czasie :) Tylko teraz pytanie jak zrobić żeby doładować te sm ;D jak będziecie wiedzieć coś więcej to piszcie bo jestem ciekawy ;D

Opublikowano

Ale jest też w Plus'ie bo mam plusa i dzwonie i dopiero po jakis 20Minutach mi zabiera te 2zł z konta

16489.gifpost103988126773099171.png
Opublikowano

Dobra przypuśćmy

Mamy starter w 36i6 > wysyłamy sms > gubimy zasięg/ wyciągamy baterię ? O to chodzi ?

czy o coś innego chodzi ?

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...