Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt - Hobbit.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mowicie, ze nie chcecie modow. To w takim razie co zastapi orki czy chociazby tego smoka?

Ogolnie co do projektu, ciekawy i jezeli wypali to zagram. :)

Zombie będą odpowiadały za wygląd orków.

Ender Dragon będzie odpowiadał za wygląd Smauga (smoka).

Oczywiście wygląd ich będzie zamieniony dzięki naszemu resourcepackowi. :-)

Jeżeli chodzi o zachowanie oraz styl walki wyżej wymienionych potworów będzie za to odpowiadał nasz autorski plugin.

Pozdrawiam, Konrad.

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Autor.

To jak mogę, pomóc?

Jestem fanem Pana Tolkiena i stworzonego świata przez niego.

Jeżeli ma to być w grze, którą bardzo lubię, to z miłą chęcią Wam pomogę :)

Ale, żeby nie było. Nie chce pracować, przy czymś, co będzie gównem, za przeproszeniem.

Jak z książki, to z książki, nie z idiotycznego filmu (Który jest w 99/100 zmyślony...), wiem dużo, a i przeczytałem Hobbita 8 razy.

Jestem od fabuły i przyznam ci się, że żadnej części hobbita nie oglądałem, ponieważ słyszałem, że są "takie, takie, troche ... chujowe" za przeproszeniem.

Wszystko z książki :).

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Dobra, jak mi się uda to gdzieś za tydzień mógłbym wam troszeczkę pomóc w wolnej Chwilce :P

Napisze wieczorkiem <3

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

#REFRESH. (Proszę, moderatora/administratora aby nie nadawał mi ostrzeżenia, ponieważ jest to praktycznie 30 minut. Potem nie mogę odświeżyć ponieważ wyjeżdżam i wracam ~0:00/1:00)

Pozdrawiam. Konrad.

Opublikowano

Ciekawy nowy tryb wprowadzicie. Myślę, że niedługo po was ktoś za papuguje i będziecie mieli konkurencje, ale sądząc po opisie trudno będzie zrobić coś lepszego. Moim zdaniem pomysł wypali i śmiało możecie go realizować. Pozdrawiam, Flakor.

Opublikowano

Według mnie pomysł w 100% dobry, sam chciałbym pograć na takim serwie, pisz na PW do mnie a zaoferuje ci bardzo korzystną pomoc :)

Dzięki, dzięki. Owszem, pomoc nam się przyda! =D

Ciekawy nowy tryb wprowadzicie. Myślę, że niedługo po was ktoś za papuguje i będziecie mieli konkurencje, ale sądząc po opisie trudno będzie zrobić coś lepszego. Moim zdaniem pomysł wypali i śmiało możecie go realizować. Pozdrawiam, Flakor.

Nie, ponieważ od momentu napisania TEGO postu dołączam licencję Creative Commons, podaną w poście głównym oraz tutaj. :-)

#Licencja:

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/legalcode
Opublikowano

Pomysł wręcz zajebisty, ale wątpie, żebyś miał tak wysokie możliwości i stworzył taki serwer. ;>

Tym razem, jak pisałem - zostawiam wszystkie inne projekty i skupiam się na tym! Kolejny plugin prawie gotowy! - hbnHorse. =D

Tutaj nic nie da Ci licencja ;)

Jak ktoś się uprze i tak zrobi konkurencje.

Wiesz, tacy są Polacy... Ale CC (CreativeCommons) akurat jest licencją, która naprawdę jest "niebezpieczna" dla osób łamiących jej paragrafy. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej wejdź na ich stronę:

creativecommons.com

Pozdrawiam, Konrad.

Opublikowano

#REFRESH.

Nasz zespół na dzień dzisiejszy:

• Pomysłodawca/właściciel: KoNdZiUKing (ja);

• Programiści: SzymcioGaming;

• Media: Azumi;

• Fabuła: Ichcio;

• Budowle/Mapa: S0L1D3R;

• Grafik: Dix'u (DigzDif).

Pozdrawiam, Konrad.

Opublikowano

Widzę na ostro jedziecie z pracami nad serwerem.

Jak będzie to na 85% zagram :)

Możecie napisać jakiś plugin na urozmaicenie gry np różdżki (nie wiem jak się to pisze ale chyba dobrze :P ) które mają różne efekty (nie pamiętam co było w hobbicie),Dalej nie mam pomysłu :P Pracujcie pracujcie.

Życzę samych sukcesów. :)

zDj8kgO.png

Opublikowano

Widzę na ostro jedziecie z pracami nad serwerem.

Jak będzie to na 85% zagram :)

Możecie napisać jakiś plugin na urozmaicenie gry np różdżki (nie wiem jak się to pisze ale chyba dobrze :P ) które mają różne efekty (nie pamiętam co było w hobbicie),Dalej nie mam pomysłu :P Pracujcie pracujcie.

Życzę samych sukcesów. :)

Oczywiście! Lecz mamy mały problem - domena, Hobbiton.eu jest zarejestrowana, dlatego zmieniamy nazwę serwera na: iHobbiton.eu.

Opublikowano

Oczywiście! Lecz mamy mały problem - domena, Hobbiton.eu jest zarejestrowana, dlatego zmieniamy nazwę serwera na: iHobbiton.eu.

Właśnie zapomniałem dopisać o domenie no ale ok :)

Ale jak jest administracja ogarnięta itp to na 100% serwer wypali i będzie dużo graczy.

Będę czekał na start :)

zDj8kgO.png

Opublikowano

Właśnie zapomniałem dopisać o domenie no ale ok :)

Ale jak jest administracja ogarnięta itp to na 100% serwer wypali i będzie dużo graczy.

Będę czekał na start :)

Na pewno administracja Ci się spodoba. Co do domeny, to prawdopodobnie zmienimy nazwę na: Hobbitos.pl.

Nawet ze względu na domenę .pl oraz dostępną nazwę.

Pozdrawian, Konrad.

Opublikowano

Pomysł jak dla mnie jest zarąbisty. Jeszcze nie słyszałem o takim serwerze ;P

Jak będzie start to obowiązkowo wejdę :D

P.S: Szukacie jeszcze grafika? :)

Opublikowano

Pomysł jak dla mnie jest zarąbisty. Jeszcze nie słyszałem o takim serwerze ;P

Jak będzie start to obowiązkowo wejdę :D

P.S: Szukacie jeszcze grafika? :)

Mamy grafika, ale z chęcią Cię przyjmiemy. Pisz PW.

Pomysł fajny a kiedy start??

Śledź ten temat, tutaj i na głównej stronie projektu będą wszystkie informacje.

Gość Matrixen
Opublikowano

@up Może zrobicie własny launcher??

Opublikowano

@up Może zrobicie własny launcher??

Nie, nie mamy zamiaru (jak na razie) robić launchera. Wszystko jest robione bez modyfikacji. =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...