Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Astivia

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam wpadać z ekipą bo będzie to stabilny serwerek nie jak niektóry co dziś wystartowały i padły po 2h :)

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaden ciekawy serwer easy/ medium nie wychodzi, jedynie same hardy, a te które do tej pory wystartowały to jedna wielka porażka.. W sumie to nic do Harnasia nie mam, nie znam go, ale spoko sie wydaje no i posmiać się można z tego, jak sie denerwuje na ts. Może wbije i ludzi posciągam, może raczej na pewno ;)

Mam nadzieje, że exp nie jest taki jak na medium/ hard ._.

Opublikowano

Zaden ciekawy serwer easy/ medium nie wychodzi, jedynie same hardy, a te które do tej pory wystartowały to jedna wielka porażka.. W sumie to nic do Harnasia nie mam, nie znam go, ale spoko sie wydaje no i posmiać się można z tego, jak sie denerwuje na ts. Może wbije i ludzi posciągam, może raczej na pewno ;)

Mam nadzieje, że exp nie jest taki jak na medium/ hard ._.

Exp jest dopasowany tak, żeby nie było sytuacji, ze bedzie lecieć 2/3% za spota, tylko zeby elegancko się expiło.

Opublikowano

Serwer na prawdę godny polecenia! :) Dopracowany, stabilny easy to coś czego wśród prywatnych serwerów brakuje :)

Na pewno zagram z ekipą! 

99994253930592351282.jpeg

Opublikowano

Jak ustawiacie sygnature to wklejajcie ten kod:

[url=http://www.mpcforum.pl/topic/1198515-zapowiedz-astivia/][img]http://iv.pl/images/99994253930592351282.jpeg[/img][/url]

Przenosi wtedy po kliknieciu do prezentacij! :) 

Start piątek! Szykujcie się, dziś dostajemy maszyne z podziurawionym ramem, specjalnie dla forgame by mogli się nam włamać na co czekamy :)

Opublikowano

Jak ustawiacie sygnature to wklejajcie ten kod:

[url=http://www.mpcforum.pl/topic/1198515-zapowiedz-astivia/][img]http://iv.pl/images/99994253930592351282.jpeg[/img][/url]

Przenosi wtedy po kliknieciu do prezentacij! :)

Start piątek! Szykujcie się, dziś dostajemy maszyne z podziurawionym ramem, specjalnie dla forgame by mogli się nam włamać na co czekamy :)

Haya i Michał Hakjery ja bym uważał dodaj pory strony nie naprawili #Plasma

Opublikowano

Zadnych nowosci, bronie, zbroje wszystko to co wszędzie, biżuteria dokładnie tak samo :/. Bank w pełni odbugowany... chce to widzieć tak samo jak na Xenoxie było? Haha :D A to gui ni w du** ni w oko. Po za gui nie ma tutaj nic nowego. Sory, ale nie polecam już lepiej pograć na innym stabilnym serwerze. No i jeszcze Administrator.... Harnaś.... Prezentacja też nie zachwyca, szczerze to mało się dowiedzialem, gdzie biolog? gdzie info o questach? Ja rozumiem, że chcesz robić "małe" prezentacje, ale to było kiedyś, gdzie było 5 serwerów na krzyż i grało się na tym co było, a teraz są troche inne standardy. Sory nie przyciągnął mnie Twoj serwer. Nie polecam.

Opublikowano

Zadnych nowosci, bronie, zbroje wszystko to co wszędzie, biżuteria dokładnie tak samo :/. Bank w pełni odbugowany... chce to widzieć tak samo jak na Xenoxie było? Haha :D A to gui ni w du** ni w oko. Po za gui nie ma tutaj nic nowego. Sory, ale nie polecam już lepiej pograć na innym stabilnym serwerze. No i jeszcze Administrator.... Harnaś.... Prezentacja też nie zachwyca, szczerze to mało się dowiedzialem, gdzie biolog? gdzie info o questach? Ja rozumiem, że chcesz robić "małe" prezentacje, ale to było kiedyś, gdzie było 5 serwerów na krzyż i grało się na tym co było, a teraz są troche inne standardy. Sory nie przyciągnął mnie Twoj serwer. Nie polecam.

Prezentacje zrobie nową po starcie jak ze szpitala wróce.

Poza tym, początek prezki sie czyta a nie omija, tam masz wszystko wytlumaczone czemu prezka jest taka, a nie inna.

Opublikowano

Prezentacje zrobie nową po starcie jak ze szpitala wróce.

Poza tym, początek prezki sie czyta a nie omija, tam masz wszystko wytlumaczone czemu prezka jest taka, a nie inna.

Rozumiem, że nie zrozumiales mojego odniesienia: "Ja rozumiem, że chcesz robić "małe" prezentacje, ale to było kiedyś, gdzie było 5 serwerów na krzyż i grało się na tym co było, a teraz są troche inne standardy." do początku prezentacji. To świadczy o niskim poziomie interpretacji tego co pisze inna osoba, jak to będzie wygladać, gdy ktoś napisze odwołanie od bana itp.? Będzie śmiech na sali... A co z resztą mojego postu? Jak z tym biologiem i tą całą reszta? I dlaczego zmienisz prezentacje? Już Ci się odwidziało robienie "małych" prezentacji?

Opublikowano

Rozumiem, że nie zrozumiales mojego odniesienia: "Ja rozumiem, że chcesz robić "małe" prezentacje, ale to było kiedyś, gdzie było 5 serwerów na krzyż i grało się na tym co było, a teraz są troche inne standardy." do początku prezentacji. To świadczy o niskim poziomie interpretacji tego co pisze inna osoba, jak to będzie wygladać, gdy ktoś napisze odwołanie od bana itp.? Będzie śmiech na sali... A co z resztą mojego postu? Jak z tym biologiem i tą całą reszta? I dlaczego zmienisz prezentacje? Już Ci się odwidziało robienie "małych" prezentacji?

Nie tyle co zmienie, ale dodam informacje o tym czego nie ma nigdzie, a jest u nas. W dodatku upiększe ją "graficzne".

Biolog jest, questy są :)

Opublikowano

Polecam gorąco ;)

Ogarnięta administracja, serwer ciekawy.

Nie potrzebnie zaglądasz do tej prezentacji, tylko wirusów naniesiesz ziomus.

Co do serwera, to jak juz wczesniej wspomniałem wbije i pozapraszam ludzi ;)

Opublikowano

Nie potrzebnie zaglądasz do tej prezentacji, tylko wirusów naniesiesz ziomus.

Co do serwera, to jak juz wczesniej wspomniałem wbije i pozapraszam ludzi ;)

Od Tomeczka to mi się odczep, mój człowiek:P

I dzięki, dla takich graczy własnie stawiamy ten serwer :)

Opublikowano

Od Tomeczka to mi się odczep, mój człowiek:P

I dzięki, dla takich graczy własnie stawiamy ten serwer :)

Nie moja wina, że dał clienta, w którym były wirusy..

Naszczęscie dzisiaj już hosting normalnie działa, posciągało sie te odkurzacze ccleanery i trybi.

@ile bedzie ogółem dungeonow?

Opublikowano

Zbliżamy się do testów serwera.Osoby chcące wziąć udział proszone są o kontakt na PW i napisanie o sobie według wzoru:

Nick:

Jakie masz doświadczenie?:

Jakieś szczególne osiągnięcia np. na metin2 PL:

Serwery na których grałeś/łaś:

Opublikowano

Szukacie serwera na 10min?

Chcecie stracic czas?

To zapraszam ! Pobierajcie ! 

Ode mnie - Nie marnujcie czasu - Nawet nie wystartują :)

Pzdr , Kazdar.

Kazduś.... 

Opublikowano

Szukacie serwera na 10min?

Chcecie stracic czas?

To zapraszam ! Pobierajcie ! 

Ode mnie - Nie marnujcie czasu - Nawet nie wystartują :)

Pzdr , Kazdar.

Zazdrość? Twoje serwery padały po 2 dniach ( też święty nie jestem ale ja > ty ).I proszę daruj sobie straszenie mnie zielakiem czy Bóg wie kim bo akurat Was się nie boję. ps. pisałeś gdzieś o twoim avreathu,że stał na plikach nexanity i nie było problemów.No rozumiem ale wtedy nawet nie mieliśmy spiny.To tyle cze.Na dniach reklama u ZabQ i prawdopodobnie u kogoś większego(na razie nic nie mogę dokładniej powiedzieć).

Opublikowano

Nie polecam w administracji są Gumis i Flourine 15 latkowie łasi na kase, poprzedni serwer Flourine zostal zamkniety, a on sam sie poplakal bo mu kumpel maszyne zabral iz odwalal chore rzeczy.

Opublikowano

Nie polecam w administracji są Gumis i Flourine 15 latkowie łasi na kase, poprzedni serwer Flourine zostal zamkniety, a on sam sie poplakal bo mu kumpel maszyne zabral iz odwalal chore rzeczy.

Aha?Report za spam.

Opublikowano

Kazdar miał Netharie gdzie grało 1500online , więc uważaj na słowa że jego serwer był na 2 dni i kiepski -.- 

Flurine napisał test gimby , harnaś pajacuje  i taka jest administracja tego serwera ; /

Nic nowego i serwer bez przyszłości 

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Kazdar miał Netharie gdzie grało 1500online , więc uważaj na słowa że jego serwer był na 2 dni i kiepski -.-

Flurine napisał test gimby , harnaś pajacuje  i taka jest administracja tego serwera ; /

Nic nowego i serwer bez przyszłości 

Ale mnie nie obchodzi jakiś pajac kazdar bo licznik u kreta był kręcony x2.Proszę nie spamować mi pod zapowiedzią.Aaa i nic nowego?No dobra niech będzie jak nic nowego nie widzisz to trwaj dalej w tym przekonaniu a ja tym czasem idę się zastanawiać czy wrzucić str. alt... na mpc

Opublikowano

W sumie, praktycznie ten serwer taki jak inne :c 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...